Destinatii Europene

Oferta sejur la Paris, Martisor la Paris

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
07/12/2008 - 25/02/2009
Pret Total:
550 € (91.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Martisor la PARIS
Perioada: 26.02 – 03.03.2009
(6 zile / 5 nopti)

Ziua 1
(26 Febr)
BUCURESTI – PARIS
Intalnire la ora 05:00 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire la Paris, transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia veti avea ocazia sa admirati cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 2
(27 Febr)

PARIS
Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru admirarea si vizitata optionala a Conciergeriei (cea mai veche inchisoare din Paris) si a bisericii Saint Chapelle. Timp liber pentru pranz la unul din cochetele restaurante pariziene. Ziua continua cu plimbare pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii Saint Germain des Pres. Seara, croaziera pe Sena.

Ziua 3
(28 Febr)
VALEA LOIREI (optional)
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise.

Ziua 4
(01 Mar)
MARTISOR DE POVESTE – DISNEYLAND (optional)
Mic dejun. Optional, puteti petrece prima zi de primavara in lumea povestilor din Disneyland.

Ziua 5
(02 Mar)
PARIS
Dupa micul dejun, vizita in cartierul Montmartre pentru admirarea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre, prilej de obtinere a unui portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa-amiaza, vizita in cosmopolitul cartier La Defense.

Ziua 6
(03 Mar)
PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza (ora 16:00), transfer la aeroport pentru imbarcare Air France. Sosire la Bucuresti la ora 22:50.

PRET/PERS: 550 EURO + 250 LEI
(loc in camera dubla)

Supliment SGL: 210 EURO
Reducere a 3-a persoana: 30 EURO
Reducere copil 2-11 ani: 130 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Paris si retur cu compania Air France
• 5 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel 3*
• tur panoramic de Paris cu ghid local (3,5 h)
• 1 ora croaziera pe Sena
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• insotitor roman de grup.


NU SUNT INCLUSE: taxele de aeroport (125 EURO/ persoana – pot suferi modificari), asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata), asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii, polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice), intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.

ORAR DE ZBOR (informativ):
26.02 Bucuresti 06:50 – Paris 09:00
03.03 Paris 19:00 – Bucuresti 22:50

CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 2 Februarie 2009.

OBSERVATII:
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Greutatea maxim admisa a bagajelor este de 20 kg. pentru bagajul de cala si 5 kg. pentru bagajul de mana. Pentru fiecare kg in plus fata de cele maxim admise, pasagerul va plati 5 EURO/kg, excedent de bagaj.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Franta. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL