Destinatii Europene

Oferta Paste Lux Garden Hotel, Azuga

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 25/04/2011
Pret Total:
440 € (110€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

Amplasat la baza partiilor de schi si la cativa pasi departare de statia de jos a gondolei din Azuga, Hotelul Lux Garden pune la dispozitia clientilor urmatoarele tipuri de camere: 18 Camere Deluxe Twin, 21 Camere Deluxe Matrimoniale, 3 Camere Executive Matrimoniale, 2 Junior Suite (Apartamente), 3 Mountain Suite (Apartamente), 3 LuxGarden Suite (Apartamente).

Spatioase si elegante, camerele ofera o panorama unica a muntilor Bucegi si se disting prin dotarile oferite: furnituri de lux, Flat Screen TV, Aparate Nespresso, internet de mare viteza, telefon international direct, televiziune prin satelit, cosmetice Bvulgari, mini-bar, control acces cu card incalzire prin pardoseala, aport de aer proaspat.

Cele 3 Camere Executive sunt camere de lux ce imbina perfect rafinamentul, spatiul si tehnologia de ultima generatie.

Deosebite prin arhitectura si dimensiuni, dispuse pe doua nivele apartamentele ofera un living spatios cu canapea extensibila, grup sanitar propriu, Aparat Nespresso, Flat TV, Consola Xbox Elite si dormitor matrimonial.

Servicii incluse in pretul camerei: receptie 24 de ore, trezire, transport bagaje, seif, transmitere mesaje, ziare, curierat, informatii culturale si turistice, internet, rezervare de bilete, apelare taxi, parcare subterana. Servicii contra cost : minibar, room-service, telefon, spalatorie, calcatorie.

Hotelul dispune de un restaurant cu capacitate de 100 de locuri, meniu diversificat - specialitati gastronomice internationale si preparate cu specific romanesc - bucataria traditionala si un meniu divers de bauturi si preparate de bar.

Tariful include 3 cazari cu mic dejun (mic dejun si 1 pranz Pascal)/demipensiune (mic dejun, 3 cine si 1 pranz Pascal)/pensiune completa (mic dejun, 3 cine, 2 pranzuri si 1 pranz Pascal), 1 sedinta masaj de relaxare 30' pentru fiecare adult, acces la centrul SPA
(piscina, jacuzzi, sauna umeda/uscata, sala fitness), transfer la Biserica "Sf. Treime" din Azuga in Seara Invierii, cafe-concert-pian interpretat de Ovidiu Mezei,acces la parcarea subterana a hotelului, acces internet si taxa locala de statiune.

Reduceri copii (cazati in camera cu 2 adulti): Copiii pana la varsta de 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa. Copiii de la 7 ani pana la 12 ani, exclusiv,achita 50 euro/copil/sejur la serviciile cu mic dejun, 89 euro/copil/sejur la serviciile cu demipensiune si 115 euro/copil/sejur la serviciile cu pensiune completa.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
22-Apr-11 - 25-Apr-11-440--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Thomas Muller Travel"

Total Oferte de Turism (150)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Thomas Muller Travel