Destinatii Europene

Oferta Paste Hotel Wolf, Bran

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 25/04/2011
Pret Total:
303 € (75.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotelul Wolf este amplasat pe valea Branului, la 1,5 km fata de Castelul Bran, la 4 km de partia de schi, la 6 km de satul Pestera si la cativa kilometri de toate traseele turistice montane din zona.

Hotelul dispune de 52 camere duble, 2 apartamente (living+dormitor, semineu, jacuzzi), 2 camere pentru persoanele cu handicap, 2 sali conferinta (de 100 si respectiv 70 locuri dotate cu video-proiector, flipchart, ecran, sonorizare), 3 baruri, 2 lifturi interioare, 1 lift panoramic, piscina 250mp, jacuzzi, sauna, hamam, cosmetica, masaj.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif valori, minibar, plasme si cablu TV, internet Wireless, telefon cu acces international.

Elegantul restaurant de langa hotel, Taverna Lupilor, ofera intr-o ambianta discreta si rustica preparate culinare traditionale romanesti si internationale. Restaurantul dispune de 250 locuri in sala principala, 100 de locuri pe terasa si 100 de locuri in crama.

Tariful include 3 nopti cazare, demipensiune (mic dejun, cina). Dupa slujba de Inviere se ciocnesc oua, se serveste cozonac si vin, pranz festiv in ziua de Paste cu mancaruri traditionale, muzica, surprize, foc de tabara cu muzica, gratar, miel la protap, dansuri populare.

Reduceri copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa; copiii cu varsta cuprinsa intre 7-13,99 ani achita 450 lei/sejur 3 cazari,copiii cu varsta cuprinsa intre 14 - 17.99 ani achita 650 lei/sejur 3 nopti.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
22-Apr-11 - 25-Apr-11-303--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Thomas Muller Travel"

Total Oferte de Turism (150)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Thomas Muller Travel