Destinatii Europene

Oferta Paste 2012 - Costa Brava/Spania

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
14/04/2012 - 21/04/2012
Pret Total:
508 € (63.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

14.04.2012 Bucuresti - Barcelona / Hotel BW Les Palmeres 4*- Costa Brava
Prezentare pe aeroportul Bucuresti-Otopeni la ora 07.10 pentru imbarcare cursa TAROM RO421 cu decolare la ora 09.10 spre
BARCELONA. Aterizare la ora locala 11.30. Tur panoramic al orasului (1/2 zi) cu ghid local vorbitor de limba romana. Turul va strabate principalele bulevarde ale Barcelonei, avand ocazia de a admira cateva din cele mai importante obiective turistice, Parcul Guell, Casa Mila sau Casa Batlo-cateva din operele renumitului arhitect Gaudi, celebra Sagrada Familia, Colina Montjuic - cel mai inalt punct al orasului, cu o panorama superba asupra orasului.Dupa tur, transfer la hotel BW Les Palmers 4*in Calella. Cazare si cina.

15.04.2012 Costa Brava
HRISTOS A INVIAT! Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Pranz Special de Paste – cu oua rosii, miel si panetone, la restaurantul hotelului BW Les Palmeres. Seara optional cina si spectacol Flamenco la Tablao Cordobes http://www.tablaocordobes.com Pret excursie: 105 euro/persoana (include cina cu bauturi, spectacolul de Flamenco si transferul – Grup minim 16 persoane (In cazul in care nu se intruneste numarul minim de participanti, pretul se recalculeaza). (Rezervarea la acest spectacol trebuie facuta pana la 26.03.2012). Cazare la hotel BW Les Palmeres (In aceasta zi Pranzul de Paste inlocuieste cina).

16.04.2012 Costa Brava
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, excursie „Lumea lui Dali”. Se vor vizita trei puncte importante pe harta Cataluniei: orasul Girona, al doilea ca importanta istorica si culturala dupa Barcelona, cu un bogat patrimoniu istoric si cultural, precum si numeroase magazine, cafenele si restaurante; Figueres, orasul natal al lui Salvador Dali cu faimosul muzeu amenajat chiar de acesta unde veti putea vedea colectia personala a lui Dali, precum si opere ale altor artisti catalani; si EmpuriaBrava, un orasel inedit construit pe o serie de canale si considerat a fi „Venetia Cataluniei”. Pret informativ: 47 eur/persoana. Cazare si cina la hotel BW Les Palmeres.

17.04.2012 Costa Brava
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, excursie la „Montserrat”. Cu aceasta ocazie veti vizita centrul spiritual al Cataluniei, Manastirea Montserrat, amenajata in inima unei rezervatii naturale, la 725m inaltime si la numai 38km de Barcelona. Manastirea dateaza inca din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria – „La Moreneta”, descoperita in munte in anul 880 si considerata a fi patroana Cataluniei. De asemenea, puteti vizita muzeul aflat sub piata centrala a Manastirii, pentru a vedea lucrari ale lui Picasso, Caravaggio, El Greco si alti artisti catalani. La ora pranzului puteti asista la rugaciune si asculta corul de copii de la Montserrat – Escolania (cel mai vechi din Europa). Pret informativ: 42eur / persoana (Optional Pranz: de la 16eur /persoana).Cazare si cina la hotel BW Les Palmeres.

18.04.2012 Costa Brava
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbari, vizite individuale si cumparaturi in Barcelona. Seara, optional „Cina si spectacol de dans intr-un Castel Medieval”. Astfel, Veti avea posibilitatea de a va intoarce cu 400 de ani in urma. Oaspetii vor fi primiti cu fast in Sala Mare a Castelului de catre conte si contesa si alaiul acestora. Odata asezati la masa, cina va fi servita! Meniul include: supa de legume, pui cu cartofi la cuptor, paine de casa, inghetata, iar de baut: vin, suc de portocale, apa si sampanie. Dat fiind faptul ca veti fi in Epoca Medievala, la masa nu vor fi furculite si cutite!!. In timp ce oaspetii mananca, cavalerii vor intretine atmosfera cu acrobatii, turniruri, dueluri si batai cu sabii, scuturi si buzdugane. Dupa cina, oaspetii vor fi invitati in sala de bal, pentru dans. In pauza veti putea admira un spectacol de flamenco. O seara cu adevarat de neuitat! Pret informativ: 47 eur / persoana (Bauturile consumate in sala de bal nu sunt incluse).Cazare si cina la hotel BW Les Palmeres.

19.04.2012 Costa Brava
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, excursie in „Andorra”. Aceasta excursie ofera posibilitatea de a patrunde in interiorul Cataluniei si a va bucura de peisajele oferite de acest minunat tinut. Andorra la Vella este capitala europeana situata la cea mai mare inaltime din Europa (adica 1023m) si este recunoscuta ca fiind un „paradis al cumparaturilor” in regim duty-free. Veti petrece cateva ore in capitala Principatului Andorra, unde va puteti bucura de numeroasele magazine si centre comerciale cu oferte tentante la produse electronice, cosmetice, parfumuri, imbracaminte, incaltaminte, articole sportive, bauturi si tutun. De asemenea, Andorra dispune de foarte multe biserici si muzee. A!!! Va recomandam sa aveti la dumneavoastra documente de identitate valabile, preferabil pasaportul (in eventualitatea unui control vamal)! Andorra nu face parte din Comunitatea Europeana, dar Euro este moneda nationala! Pret informativ: 51 eur / persoana. Cazare ci cina la hotel BW Les Palmeres.

20.04.2012 Costa Brava
Mic dejun. O zi libera pentru odihna, vizite sau pentru ultimele cumparaturi pe Las Ramblas si Plaça Catalunya. Partea veche a orasului Barcelona este cu siguranta una dintre cele mai frumoase si romantice din intreaga Europa. „La Rambla” este o zona aglomerata, cu stradute inguste, magazine si chioscuri, standuri de flori, artisti. De asemenea, va puteti plimba prin cartierul gotic (Barri Gothic), situat in partea dreapta a celebrei „La Rambla”, o zona caracterizata de cladiri vechi si inalte, majoritatea datand din timpuri medievale, cu stradute inguste si pline de istorie. Cazare si cina la hotel BW Les Palmeres.

21.04.2011 Costa Brava / Barcelona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO422 cu decolare spre Bucuresti la ora locala 12.10. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 16.30

Servicii Incluse:
7 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (vin si apa la masa) la hotel de 4* - BW Les Palmeres in Calella ;
transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
½ zi tur panoramic al orasului Barcelona cu ghid local vorbitor de limba romana
Pranz Special de Pasti (cu oua rosii, miel si panetone, vin si apa) in 15.04.2011 in Restaurantul hotelului BW Les Palmeres (inlocuieste cina din aceasta zi)
1 intrare la „Spa” in H. BW Les Palmeres (doar pentru adulti)
transport avion TAROM Otopeni – Barcelona si retur;
taxele de aeroport 100 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
asistenta turistica locala in limba romana
asigurarea medicala si storno.

Preturile nu includ:
alte excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri;
alte bauturi sau mese neincluse in program

Descriere hoteluri:
Hotel BW Les Palmeres 4* (http://www.bestwesternlespalmeres.com/)
Hotelul este situat la 100m de plaja in Calella. Hotelul dispune de restaurant, terasa, piscina exterioara, jacuzzi si terasa solar la etajul 5 al hotelului cu vedere panoramica, spa si piscina interioara climatizata si cu hidromasaj, sauna, dus ; bar interior, snack-bar exterior, show-cooking, cafe-club, loc de joaca pentru copii. Camerele dispun de baie proprie, aer conditionat/incalzire, uscator de par, telefon, TV satelit, internet WI-Fi gratuit, optional minibar si seif (contra cost).
Conditii de realizare: GRUP MINIM 21 PERSOANE.

Data limita de inscriere: 01 APRILIE 2012.

Barcelona este capitala regiuni Catalonia, al doilea oras ca marime din Spania.
Barcelona este orasul lui Gaudi, si se afla la doar 2 ore de paradisul cumparaturilor Andorra (cumparaturi fara taxe)!
Costa Brava / Costa Maresme este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta ale Spaniei
Costa Brava este cunoscuta pentru peisajele salbatice, apa cristalina, plajele cu nisip fin, amabilitatea localnicilor, mancarea delicioasa, numeroasele atractii, posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber.
Calella, aflata la 50km de Barcelona este capitala turistica a Costa Maresme, cu plaje frumoase si numeroase baruri si restaurante ce servesc specialitati catalane.

Conditii de inscriere:

pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii sau card de identitate valabil;
la inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cu minim 2 saptamani inainte de plecare.
contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs BNR din ziua platii + 2%, (coeficient de risc valutar) ;
conditiile de participare si penalizare in caz de retragere, sunt prevazute in contractul de comercializare a pachetului de servicii, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere si anume:
- anulare intre data confirmarii serviciilor si cu 30 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 20% din pretul pachetului de servicii;
- anulare intre 30-20 zile calendaristice inainatea datei de plecare : penalizare 25% din pretul pachetului de servicii;
- anulare intre 19-15 zile calendaristice inainatea datei de plecare : penalizare 35% din pretul pachetului de servicii;
- anulare intre 14-8 zile calendaristice inainatea datei de plecare : penalizare 50% din pretul pachetului de servicii;
- anulare intre 7 - 4 zile calendaristice inainatea datei de plecare : penalizare 80% din pretul pachetului de servicii;
- anulare cu 3 zile calendaristie inaintea datei de plecare sau neprezentarea la program: penalizare 100% la pachetul complet.

Atentie !!! Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor. Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00)

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
14-Apr-12 - 21-Apr-12508

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS