Destinatii Europene

Oferta City Break la Bruxelles, cel mai bun tarif!

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
14/05/2014 - 18/05/2014
Pret Total:
209 € (41.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Hotelul Van Belle 3* este administrat de o familie si oferă camere simple, dar practice, cu băi private moderne, la o plimbare de doar 15 minute de Grand Place, Bruxelles, Belgia.
Hotelul Van Belle 3* se afla la o plimbare de mai putin de 5 minute de Musée Bruxellois de la Gueuz, iar Statuia Manneken Pis se află la numai 15 minute de la hotel.
Restaurantul intim al hotelului serveste mancăruri de casă din bucătăria franceză. Barul oferă o gamă de băuturi internationale si beri locale belgiene.
La cerere, Hotelul Van Belle 3* oferă un serviciu de transfer gratuit la Gara Midi din Bruxelles si un serviciu de transfer de seară la Grand Place.
De asemenea, Hotelul Van Belle 3* include o receptie cu program nonstop si un birou de turism, care organizează tururi la obiectivele turistice.

DOTARI CAMERE
Camerele Hotelului Van Belle 3* au TV prin cablu si un birou. Oaspetii se pot bucura zilnic de un mic dejun american generos.

SERVICII INCLUSE:

- cazare 4 nopti la hotelul Van Belle 3*
- masa mic dejun
BONUS ACTIV: Intrare la Muzeul Herge din Bruxelles!

NU SUNT INCLUSE (se pot asigura la cerere):

- transport cu avion (tarif informativ: 199 EUR / persoana - Companie Low Cost)
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- alte servicii ce se pot oferi la cerere: tururi de oras, vizite, alte servicii decat cele mentionate in prezenta oferta!
- taxa de oras (se achita la hotel);

NOTE:

- Hotelul poate percepe taxe locale/turistice, in functie de sezon si oras – acestea sunt extra si nu se pot achita decat la Receptie!
- Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
- Variantele de cazare din cadrul ofertei de mai sus, sunt verificate si sunt situate accesibil fata de metrou, recomandate pentru vizite in Bruxelles!
Daca aveti o alta preferinta pentru cazare sau locatie, iar aceasta varianta nu se afla in oferta agentiei, puteti solicita acest lucru printr-un e-mail la: info@activtours.ro


AVANTAJ ACTIV TOURS & TRAVELS!

SPECIAL: ACTIV TOURS & TRAVELS este, de 11 ani (2003), touroperator pe toate destinatiile (leisure, parcuri de distractie, citybreak, croaziere, vacante exotice), partener DERTOUR, ITS, TUI-TC, PULLMANTUR! Eventuria este PRODUSUL NOSTRU specializat pe pachete turistice de evenimente (concerte, evenimente sportive)! Pachetele noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor Dvs., hotelurile din oferta/ofertele promovate fiind ”picătura din oceanul” pachetelor disponibile în oferta noastră și a furnizorilor noștri - Dvs. ne puteți cere oferte și cotații pentru orice altceva - vacanta, eveniment sau hotel, dar numai în pachet :)! Pachetele noastre sunt speciale și nu suportă modificări, odată comandate și confirmate!

Consultanții noștri de travel sunt dedicați Dvs. și nu uitați: NOI SUNTEM PROFESIONIȘTII DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU O VACANȚĂ REUȘITĂ deoarece NOI ȘTIM CĂ VACANȚA DVS. ESTE IMPORTANTĂ :)!

DESPRE NOI http://blog.activtours.ro/?page_id=2

DE CE ACTIV: http://blog.activtours.ro/?page_id=898

ECHIPA ACTIV: http://blog.activtours.ro/?page_id=734

INFO UTIL DESTINATIE: http://oferte.activtours.ro/DESTINATII_INFO%20UTIL/Brussels_en.pdf

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Oferta completa - click aici: http://www.oferte-citybreak.ro/hotel-van-belle-3_bruxelles_belgia
  • Această ofertă a fost promovată de Cristina - ACTIV TOURS - Eventuria (Tel. 0755 195 555)
  • http://blog.activtours.ro/?attachment_id=1890

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS