Destinatii Europene

OFERTA 7 Nopti Hotel Ilio Mare Beach 5*

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/07/2012 - 08/07/2012
Pret Total:
306 € (38.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:


Activ Tours & Travel iti recomanda:

OFERTA SPECIALA SEJUR 7 NOPTI

TARIF 306 EUR/PERS/SEJUR 7 NOPTI / CU DEMIPENSIUNE

TARIF VALABIL PENTRU SEJUR PERIOADA 01.07.12 - 08.07.12
*Oferta valabila pana la 15.03.12

Mai multe OFERTE SPECIALE pe www.ofertadevacanta.ro


Hotel Ilio Mare Beach 5*


Localizare: Ilio Mare Beach Hotel este un complex hotelier de 5*, de mare rafinament, construit pe una dintre cele mai intinse plaje, cu o apa limpede si banchize nesfarsite de nisip ; hotelul este situat in nord-vestul Insulei Thassos, in apropiere

Facilitati
Hotelul dispune restaurant, cafenea, bar, doua piscine, sala fitness, loc de joaca, sporturi nautice, spa, volei pe plaja, plaja organizata, bar pe plaja, bar la piscina, sala de conferinte. Complexul pune la dispozitie un restaurant central - POLIXENI , care are un bufet pentru mic dejun si cina, cu o larga varietate de preparate culinare speciale, LAGOON GOURMET , este un restaurant “a la carte”, oferind o experienta speciala prin aromele si mediul local, cu o spectaculoasa vedere asupra cascadei Laguna. In barul LOUNGE, se pot savura cocktailuri special preparate pentru iubitorii de trabucuri. In barul ATRIUM, fiecare se poate bucura de un apus magnific si de spectacolul nocturn natural al plajei cu palmieri.

Dotari camere
Ilio Mare Beach Hotel se remarca prin camerele si apartamentele impresionanate si luxoase, caracterizate de ambianta locala, lux si confort, care satisfac pana si cele maipretentioase gusturi. Complexul hotelier dispune de 100 camere: camere standard, camere superior, junior suites, family room, apartamente (suites), suites de lux, inconjurate de piscina tip laguna cu flora tropicala,ce adauga o noua dimensiune vacantei turistilor de toate varstele.
Toate camerele ofera: balcon/ terasa, baie/dus/WC, uscator de par, telefon cu linie directa, Sat TV, muzica/radio, aer conditionat (cald/rece), mini bar.

Nota
Reduceri:A 3-a persoana in camera Dubla sau Family Room si a 4-a persoana in FamilyRoom, reducere 100% pana la 2 ani, de la 2 la 11,99 ani reducere 100%, 75% sau 50% in functie de sezon, peste 12 ani reducere 30%.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
01-Iul-12 - 08-Iul-12-306--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS