Destinatii Europene

Nopti albe in Sankt Petersburg

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
22/02/2011 - 30/06/2011
Pret Total:
795 € (113.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Nopti albe in Sankt Petersburg
Plecari: 16 iunie, 30 iunie 2011

Ziua 1
BUCURESTI – SANKT PETERSBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:40, pentru imbarcare cursa companiei Aeroflot cu destinatia finala Sankt Petersburg. Schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Sankt Petersburg la ora locala 15:00. Incepem un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la Hotel 4*. Vom servi cina la un restaurant local.

Ziua 2
Dupa servirea micului dejun vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Dupa amiaza o avem rezervata pentru o plimbare cu vaporasul pe canalele raului Neva, urmata de vizitarea fostei resedinte a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Vom strabate la pas celebrul bulevard al orasului- Nevsky Prospekt cu arhitectura sa deosebita, locul potrivit pentru a lua pulsul orasului. Seara putem alege optional, o cina traditionala cu un program de folclor rusesc la un restaurant local.

Ziua 3
Mic dejun, timp liber. Optional excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat al Caterinei precum si parcul cu fantani aurite. Seara, optional, va propunem participarea la un spectacol de balet la unul din teatrele orasului.

Ziua 4
Dupa micul dejun putem opta pentru o excursie optionala la marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Invierii lui Hristos - cunoscuta si sub numele de Savior of the Blood si Catedrala Sf Isaac - a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume. Dupa-amiaza, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 5
Servim micul dejun si apoi putem pleca intr-o excurie optionala la Novgorod, cel mai vechi oras slav si cel mai important oras istoric din nord-vestul Rusiei. Pe parcursul intregii zile vom avea ocazia sa admiram Novgorod Kremlin, unde se afla cel mai vechi palat al Rusiei, cea mai veche clopotnita si cel mai vechi turn cu ceas; catedrala Sf Sofia, un exemplu elocvent de arhitectura ruseasca; Manastirea Iuriev si Muzeul Civilizatiei Lemnului. Cazare.

Ziua 6
Mic dejun. Optional, va propunem vizitarea Muzeului Rusiei, situat in fostul Palat Mihail faimos pentru interioarele lui opulente, numit astfel după primul lui ocupant, Marele Duce Mihail Pavlovici. Dupa amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul istoric al orasului, primul loc din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO si prin Piata Palatului pentru a putea admita de aproape Coloana Alexandru, realizata dintr-o singura bucata de granit rosu, statuia circulara a Ecaterinei cea mare si multe alte monumente cultural-istorice.

Ziua 7 SANKT PETERSBURG - BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora 13:30, cand avem prevazut transferul la aeroport. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Imbarcare cursa AEROFLOT la ora 17:40, schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Bucuresti la ora 22:15.

PRET / persoana: 795 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 315 EURO

SERVICII INCLUSE
• transport cu avionul Bucuresti- St Petersburg si retur, operat de compania Aeroflot, cu schimbarea cursei la Moscova
• transfer aeroport – hotel - aeroport
• 6 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel 4*
• cina in prima zi
• tur panoramic cu ghid local St Petersburg
• vizitarea Muzeului Ermitaj
• croaziera pe raul Neva
• vizitarea fortaretei Petru si Pavel
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET
• taxe de aeroport - 110 eur (pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata la emiterea biletelor)
• taxa viza 50 eur / persoana
• alte intrari obiective decat cele mentionate in program
• tips-uri 25 eur / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia
• asigurarea medicala obligatorie,companii acceptate de Ambasada Rusiei: OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
• asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii, se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

EXCURSII OPTIONALE - tarife informative (minim 20 participanti)
• excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 50 euro / persoana
• seara traditional ruseasca - cina inclusa: 60 euro / persoana
• excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului : 50 euro/persoana
• excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 60 euro / persoana
• spectacol de balet: de la 60 -100 euro/ persoana (in functie de teatrul si locul ales)
• excurise Novgorod: 80 euro / persoana

GRUP MINIM: 20 PERSOANE
Pentru un grup de 15 – 19 persoane, tariful se majoreaza cu 40 EURO/ persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE)
BUCURESTI 08:40 – MOSCOVA 12:00 / MOSCOVA 13:40 - ST PETERSBURG 15:00
ST PETERSBURG 17:40 - MOSCOVA 18:55 / MOSCOVA 20:40 - BUCURESTI 22:15

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT
- 50 LEI / PERS / SENS (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele
- 75 LEI / PERS / SENS (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI
La inscriere se achita un avans de 50% din valoarea totala a pachetului de servicii, urmand ca diferenta sa fie achitata cu minimum 30 zile inainte de data plecarii. In cazul retragerii se percep urmatoarele penalizari:
 intre 40 – 30 zile inaintea plecarii: 50% din c/valoarea excursiei
 intre 30 – 21 zile inaintea plecarii: 65% din c/valoarea excursiei
 intre 20 – 14 zile inaintea plecarii: 80 % din c/valoarea excursiei
 cu mai putin de 14 zile inaintea plecarii: 100 % din c/valoarea excursiei

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI TURISTICE
• paşaport valabil minim şase luni de la data plecarii
• 1 fotografie tip pasaport,
• formular tipizat – completat (se va inmana la sediul agentiei sau email)
• asigurarea medicala original si copie - OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
Viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.

OBSERVATII
In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile mentionate mai sus / Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste - in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti – trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera / Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (companie aeriana, respectiv Consulatul Federatiei Ruse); valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani anaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion / Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei / Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor / Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial autoritatile de resort din Federatia Rusa, conform standardelor proprii.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA