Destinatii Europene

Napoli - Sorrento - Senior Voyage

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
03/10/2012 - 03/05/2013
Pret Total:
295 € (36.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Excursii gratuite:
1. Napoli, orasul contrastelor
Vizitam Napoli cu un tur in care vom descoperi: Castelul Nuovo, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului si Palatul Regal. Situat pe malul golfului cu acelasi nume si sustinut de profilul vulcanic aparte al Vezuviului, orasul a fost celebrat de poeti si pictori, din cele mai vechi timpuri, drept unul dintre cele mai frumoase si mai binecuvantate locuri de pe Pamant.

2. Peninsula Sorrentina
Vizitam Sorrento si Peninsula Sorrentina intr-un tur panoramic. Sorrento este una dintre cele mai renumite statiuni italiene pentru peisaje frumoase. In Sorrento vom avea timp liber pentru vizita sau o sesiune de shopping pentru doritori. In momentul in care am ajuns aici ne putem relaxa consumand una dintre bauturile specifice acestui loc, "limoncello", o bautura alcoolica facuta din multa lamaie.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Nu ratati excursiile optionale:
1. Roma si Basilica San Pietro
Este o oportunitate unica de a vedea Cetatea Eterna, una dintre cele mai mari capitale ale lumii. Niciun alt oras nu poate egala bogatiile arhitectonice, artistice si istorice si niciun alt oras nu poate sa ofere plimbari in asemenea locuri care iti taie respiratia. Vom admira intr-un tur pietonal si cu mijloacele de transport in comun: Colosseum, Via dei Fori Imperiali, Columna lui Traian, Piata Venetia si Monumentul Vittorio Emanuele II, Capitoliul, Panteonul, Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei. Definitia grandorii o vom afla in Basilica San Pietro, cea mai mare biserica din lume (in ea pot incapea 60.000 de oameni), si reprezinta inima romano-catolicismului.

2. Muzeele Vaticanului si Basilica San Pietro
Ofera lucrari de arta, incaperi intregi pictate de Michelangelo si frescele de pe tavanul Capelei Sixtine. Expozitiile sunt raspandite prin cateva muzee si sute de incaperi, iar ca sa le vizitezi pe toate trebuie sa parcurgi cam 8 kilometri. Capella Sixtina - cea mai frumoasa capodopera a artei a prins viata sub forma unei capele modeste, construita in 1473. A durat partru ani pana cand lucrarea a fost finalizata, patru ani in care Michelangelo a trebuit sa munceasca in conditii foarte grele – de la temperaturi extreme si saptamani de pictat in pozitii chinuite, intins pe spate. Vom incheia excursia cu vizita la Basilica San Pietro.

3. Capri – Insula Imperiala
O vacanta in Sorrento nu ar fi completa fara o excursie in Insula Capri. La fel cum toate drumurile duc la Roma, in insula Capri, totul se invarte in jurul “Grotta Azzurra”. Din port putem lua funicularul pentru a ajunge în principalul oras, Capri, unde merita sa ne oprim pentru a bea un cappucino in celebra piata Umberto. Ajunsi in Anacapri, putem urca pe muntele Solaro cu ajutorul telescaunului. Odata ajunsi sus, descoperim ca efortul a meritat. Peisajul ce poate fi observat din cel mai inalt punct al insulei este uluitor. La coborare, nu ratam Villa San Michele. Astazi, aceasta vila constituie un important obiectiv turistic, fiind renumita mai ales pentru gradinile impodobite cu opere de arta din antichitate, ce ofera totodată o panorama impresionanta asupra golfului.

4. “Amalfi Drive” si faimoasa Coasta Amalfi
Amalfi Drive este recunoscut ca unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa, oferind o panorama care ne va lasa fara suflare. Coasta Amalfi este cea mai frumoasa zona de coasta a Italiei, o combinatie de stanci abrupte, sate idilice ce coboara sprintene inspre mare si pante muntoase impadurite.

5. Orasul antic Pompei si Vezuviu
Orasul Pompei isi fascineaza vizitatorii si astazi, oras distrus de eruptia vulcanului Vezuviu in anul 79. Orasul este pe lista Minunilor Lumii, iar excavatiile care au inceput in secolul al XVIII-lea pentru a descoperi orasul ingropat in anul 79 de eruptia vulcanului, continua si astazi. Ghidul ne va conduce pe strazile din Pompei unde vom vizita Baile Romane, Forumul si vile ridicate de catre imparatii romani. Cu siguranta vom ramane impresionati de acest sit arheologic si de muzeul in care sunt mulaje a cadavrelor care atesta marea catastrofa de la Pompei.

6. Vezuviu – vulcanul care nu doarme
Vulcanul Vezuviu a devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastand prosperele orase romane Pompei si Herculaneum. Orasele antice se gaseau in apropiere de poalele Muntelui Vezuviu, in Golful Napoli.
Ajungem la vulcanul Vezuviu pana la altitudinea de 3000 m, o parte din drum se va face pe jos. Avem ocazia sa pasim chiar pe craterul vulcanului.

Tariful include:
Biletul de avion Bucuresti – Napoli – Bucuresti
Transfer aeroport– hotel– aeroport
7 nopti de cazare hotel 4*
Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa
1/2 zi excursie optionala inclusa (Napoli)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

Tariful nu include:
Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.
Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: Nu
  • Taxa statiune 15.00 /adult/sejur 15.00 /copil/sejur 
  • Mai multe detalii pe www.seniorvoyage.eu

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Christian Tour"

Total Oferte de Turism (73)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Christian Tour