Destinatii Europene

Minunile naturale ale Islandei

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
01/07/2010 - 30/09/2010
Pret Total:
6125 € (680.56€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Minunile naturale ale Islandei descoperite in cel mai mare confort
9zile ⁄ 8nopti
Sezon 1 Mai - 30 Septembrie

Acest tur privat de lux, care are loc in cel mai mare confort, vă conduce la cele mai mari atracţii din jurul Islandei, incluzând Gullfoss, Geysir, Þórsmörk, Vík, Gheţarul Vatnajökull, Mývatn, Dettifoss şi multe alte locuri de o frumuseţe ce îţi taie respiraţia. Turul va fi efectuat în prezenţa unui ghid profesionist care vă va conduce către nestematele Islandei şi care vă va face cunoştinţă cu istoria naţiunii, cu modul de viaţa şi cultura acesteia. Itinerariul a fost realizat în jurul celor mai frumoase fenomene naturale islandeze şi în jurul altor locuri nemaipomenite pe care niciun vizitator nu ar trebui să le piardă din vedere. Veţi avea suficient timp să descoperiţi toate locurile şi priveliştile cu ajutorul ghidului nostru profesionist de încredere. Veţi vedea gheizere ce ţâşnesc, cascade cu cădere zgomotoasă de apă, gheţari impunători, oraşe pline de viaţă şi zone fermiere bogate – toate acestea într-un tur exotic.


Ziua 1: Sosirea / Capitala Gheţii
Sosire pe aeroportul Keflavík, urmată de transportul către hotelul dvs. de lux din Reykjavík. După ce vă cazaţi în hotel, veţi face cunoştinţă cu oraşul împreună cu ghidul nostru, care are misiunea să vă conducă în locuri neobişnuite şi originale, unde puteţi vedea şi gusta din tot ceea ce face ca Reykjavík să vibreze. Noaptea o veţi petrece într-un apartament într-un hotel de lux.

Ziua 2: Văile glaciare, zone fermiere bogate si plaje cu nisip negricios
Prima parte a călătoriei dvs. vă va purta pe meleagurile fermierilor din partea de sud-vest a Islandei şi în valea glaciară Þórsmörk, accesibilă doar cu vehiculele 4X4. Drumul include şi opriri la două cascade spectaculoase: Skógarfoss şi Seljalandsfoss. Continuati calatoria spre Vík si explorati plajele cu nisip negricios, plajele vulcanice si formatiunile de roci Dyrhólaey si Reynisdrangar. Veti face si o oprire la Canionul Fjaðrárgljúfur inainte de a va caza la un confortabil Hotel din zona Kirkjubæjarklaustur. Puteti opta pentru excursii optionale: cu snowmobiling, cu sania trasa de caini sau plimbare la ghetarul Sólheimajökull.

Ziua 3: Cel mai mare gheţar din Europa
Astazi veti vizita regiunea virgina Skaftafell , Parcul National Vatnajökull cat si o plimbare scurta la Cascada Svartifoss. Continuati calatoria catre uimitoarea laguna glaciara Jökulsárlón unde veti face o plimbare cu barca. Va petreceti noaptea in apropiere de Satul Höfn situat in cea mai sud estica zona a Islandei, in apropiere de Vatnajökull, cel mai mare ghetar al Europei. Puteti opta pentru excursii optionale, neincluse in tarif: tur cu snowmobilul la Vatnajökull sau Quad Biking pe plaja cu nisip negru.

Ziua 4: Marile fiorduri din est
Veţi merge prin locuri cu fiorduri spectaculoase şi veţi vizita sate adorabile de pescari în timp ce vă îndreptaţi către capitala Islandei de est, Egilsstaðir. Printre acele privelişti uluitoare veţi întâlni şi Mt. Búlandstindur, satul Seyðisfjörður, adăpostul monstrului din Râul Lagarfljót şi golful Atlavík. Noaptea o veţi petrece la Gistiheimili Egilsstaðir. Activităţi opţionale: mersul cu caiacul prin fiorduri, navigarea pe mare sau pescuitul în ape adânci.

Ziua 5: Lacul Mývatn
Odată ce aţi traversat fiordurile estice şi întinderile mlăştinoase, pregătiţi-vă pentru minunăţia şi unicitatea lacului Mývatn şi a împrejurimilor sale. Veţi putea admira priveliştea trecătorii Námaskarð, pseudo-craterele Skútustaðagígar şi formaţiunile de lavă Dimmuborgir, puteţi vizita Muntele Krafla, unul dintre cei mai interesanţi vulcani din Islanda. După-amiaza, veţi putea vizita Baia Naturala Mývatn. Veţi fi cazaţi la hotelul Reykjahlid sau Reynihlid. Opţional: masaj complet după o zi încântătoare.

Ziua 6: Perlele Nordului
Canionul Ásbyrgi şi Dettifoss, cea mai puternică cascadă din Europa, ambele localizate în uluitorul şi variatul Parc Naţional Jökulsárgljúfur, la nord de Lacul Mývatn. Astăzi veţi vizita aceste locuri minunate şi unice în vreme ce vă îndreptaţi către frumosul sat de coastă Húsavík, foarte cunoscut pentru tururile efectuate pentru observarea balenelor. Din Húsavík, veţi merge prin golf pentru a vedea aceste magnifice mamifere, înainte să vă îndreptaţi înapoi către Mývatn. Veţi petrece noaptea în Mývatn.

Ziua 7: Akureyri ÅŸi Cercul Arctic
Veţi petrece prima parte a zilei la Lacul Mývatn, înainte să vizitaţi cascada Goðafoss în drumul către Akureyri, „capitala nordului”. Ghidul vă va conduce prin locurile cele mai frumoase ale acestui oraş. Veţi petrece noaptea în Skagafjörður.

Ziua 8: Kjölur Highland Road şi Cercul de Aur
Astăzi veţi face un tur al zonei muntoase din Islanda. Veţi începe ziua în frumosul Skagafjörður, unde puteţi să vă bucuraţi de câteva activităţi opţionale. Veţi merge apoi pe drumul de la poalele muntelui Kjölur şi vă veţi opri la Hveravellir, unde puteţi face baie într-un izvor de apă fierbinte. Călătoria continuă cu vizitarea unor locuri naturale din Islanda, incluzând Gullfoss, Geysir şi Parcul Naţional Þingvellir. Veţi încheia ziua în Reykjavik, unde veţi şi înnopta.

Ziua 9: Laguna Albastră şi plecarea
Vă veţi încheia vacanţa în Islanda cu un tur cu ghid în zona Reykjanes. De la Reykjavík vă vom conduce pentru a vizita zona Lacului Kleifarvatn şi micul golf Krýsuvík înainte de a vizita spa-ul Lagunei Albastre. La Laguna Albastră, vă veţi putea relaxa şi vă veţi putea bucura de un masaj complet înainte de a vă îndrepta spre Aeroportul Keflavík pentru zborul de întoarcere acasă. (Notă: Dacă zborul dvs. este dimineaţa, vom schimba itinerariul dvs. în conformitate cu acesta).

Tarife pe persoana in € (euro):
Cazare Luxury⁄Hotel 4*⁄Hotel 5*: 6.195€/pers/camera dubla

Nota:
Rezervarea este recomandata cu cel putin 4 saptamani in avans
Acest pachet turistic poate fi personalizat prin adaugarea de nopti sau orice alte excursii, abateri de la traseu etc.


Tariful include:
• 8 nopti cazare la cele mai bune hoteluri din fiecare regiune. Apartament Junior sau similar in Reykjavik. In celelalte regiuni, cazarea se face la hoteluri deluxe sau cele mai bune din regiunea respectiva
• 8 mic dejunuri tip continental
• Intampinare si transfer de la Aeroportul Keflavík
• Toate transferurile, transportul in general se face cu vehicule 4X4, conform itinerariului
• Ghid profesionist vorbitor de limba engleza (ghizi in alte limbi disponibili de asemenea)
• Turul cu barca pe Laguna Glaciala Jökulsárlón
• Intrarea la Baile Naturale Mývatn
• 20-minute masaj la Blue Lagoon
• Taxa de intrare la Muzeul Popular Skógar
• Observarea balenelor din Húsavík
• Laguna Albastra la plecare (sau sosire)
• 24h asistenta telefonica de urgenta

Servicii suplimentare la cerere:
• Zborurile Bucuresti - Islanda si retur
• Mesele, bauturile si taxele de intrare la obiective (in cazul in care nu este altfel specifiacat)
• Asigurarea de calatorie

Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Iul-10 - 30-Sep-106125

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL