Destinatii Europene

Mexic si Cuba 2012

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
06/03/2012 - 23/03/2012
Pret Total:
2435 € (135.28€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • scufundari
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Perioada : 06 martie-23 martie 2012
Pret / persoana in camera dubla : 2435 euro
Supliment cazare in camera single : 525 euro
Prêt valabil pentru un grup de minim 20 persoane

06 martie : Bucuresti-Mexico City

Ora 05,00-intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda din Otopeni/terminal Plecari –in fata Biroului de informatii
Ora 06,50-plecare la Paris cu AF1089 ;sosire la Paris la ora 09,00
Ora 13,40-plecare spre Mexico City cu AF438 ;sosire in Mexico City la ora 18,40
Transfer la hotel cu autocarul.Cina si cazare in Mexico City.

07 martie : Mexico City

Mic dejun.
Tur de oras : Mexico City este capitala si cel mai mare oras al Mexicului, se intinde pe o suprafata de 1485 kmp, la o altitudine de 2260 m si cu o populatie de aprox 20 de milioane de locuitori (in zona Metropolitana ) ;este cel mai vechi oras din emisfera de vest,orasul fiind construit de azteci in 1325 si cunoscut sub numele de Tenochtitlan.
Se vor vizita Palatul National - care adaposteste celebrele picturi murale ale lui Diego Rivera, Piata Zocalo-una dintre cele mai mari piete din lume si Catedrala Metropolitana cea mai mare biserica din America Latina.Turul continua cu vizita la Muzeul de Antropologie unde veti putea admira obiecte de cult,unelte,arme,podoabe apartinand civilizatiilor olmeca, azteca,maiasa.Cina si cazare in Mexico City.

08 martie : Mexico City

Mic dejun.
Plecare spre Teotihuacan,Orasul Zeilor, unde veti vizita celebrele Piramide ale Soarelui si Lunii; scurta vizita la un atelier unde se realizeaza obiecte din obsidian, pietre semipretioase, sidef.
Dejun la restaurantul Villa Arquelogica Teotihuacan.
Dupa amiaza se viziteaza Biserica Fecioarei din Guadalupe,patroana Mexicului.
Cazare in Mexico City.

09 martie : Mexico City –San Cristobal de las Casas

Mic dejun.
Transfer la aeroport.Ora 10,15 -plecare cu MX213 la Tuxtla Gutierez.Ora 11,45 –sosire la Tuxtla Gutierez.Plimbare cu barca pe raul Grijalva , prin Canionul Sumidero-vor putea fi admirate grote, cascade cu caderi de zeci de metri,plante si animale ( iguane,crocodile si maimute), peretii canionului ajungand si la 900 m inaltime.Plimbare pe jos prin pitorescul orasel colonial Chiapa de Corzo. Plecare cu autocarul spre San Cristobal de las Casas –un orasel tipic al indienilor din Chiapas, supranumit si “Pueblo Magico”, aflat la o altitudine de aprox 2100 m.
Cina si cazare in San Cristobal de las Casas.

10 martie : San Cristobal de las Casas

Mic dejun.
Tur pietonal prin centrul colonial al orasului-vom vizita catedrala,impresionanta biserica dominicana din secolul XVI –Santo Domingo, piata centrala unde indienii Tzotzil vin sa-si vinda produsele de artizanat. Vom pleca apoi cu autocarul pentru vizita cele doua sate ale populatiei Tzotzil,descendenti ai maiasilor –San Juan Chamula si Zinacantan;in San Juan Chamula vom intra in faimoasa biserica alba unde alaturi de icoane si candele se practica sacrificii de animale –vechi de sute de ani.
Cina si cazare in San Cristobal de las Casas.

11 martie : San Cristobal de las Casas-Palenche

Mic dejun.
Plecare cu autocarul spre cascadele de la Aqua Azul-oprire si timp liber pentru relaxare si o plimbare de-a lungul spectaculoaselor caderi de apa ;drumul continua spre Palenche,veche asezare mayasa aflata la poalele muntilor Tumbala, unde s-au pastrat numeroase marturii ale civilizatiei Maya.
Cina si cazare in Palenche.

12 martie : Palenche-Campeche

Mic dejun. In cursul diminetii vom vizita situl archeologic de la Palenche-inconjurat de o jungle deasa, aflat in apropierea raului Usumacinta; cuprinde Complexul Palatului,format din mai multe cladiri bogat ornamentate, curti interioare si terase.
Deplasare cu autocarul spre Campeche-localitate aflata in Golful Mexic,fiind principalul port din peninsula Yucatan intre secolele XI si XVIII;pentru a proteja orasul de atacurile piratilor Coroana Spaniola a ordonat construirea unei fortarete ale carei ziduri sa protejeze orasul.
Cina si cazare in Campeche.

13 martie : Campeche-Merida

Mic dejun.
Scurta plimbare pe strazile din Campeche, oras colonial, aflat in Patrimoniul UNESCO.
Plecare spre Uxmal-oras reprezentativ pentru stilul architectonic mayas, fondat in anul 700; deosebit de impresionante sunt Templul Prezicatorului,Palatul Guvernatorului,Piata Calugaritei,casa Broastelor Testoase; vom poposi si la situl arheologic Kabah-pentru a admira extraordinarul Templu al Mastilor.
Drumul continua spre Merida ,oras fondat in 1562 de catre spanioli,astazi capitala statului Yucatan si cel mai important centru financiar si cultural al Peninsulei Yucatan.Cina si cazare in Merida.

14 martie : Merida-Cancun

Mic dejun.
Dupa un scurt tur panoramic al Meridei, calatoria continua spre Chichen Itza ,noua minune a lumii,cel mai bine conservat monument al mayasilor din Peninsula Yucatan.Veti putea admira : Templul Kukulcan, Observatorul astronomic,Templul razboinicilor,Cenota sacra ,Piata celor 1000 de Coloane, Platforma Craniilor.
Dupa amiaza sosire in Cancun- un oras plin de viata, stralucitor si cuceritor. Este o destinatie pentru cupluri dinamice si dornice de petrecere. Muzica live, de la raggae la salsa, rock si chitara solo, anima toate barurile, cluburile si restaurantele statiunii. Viata de noapte pe coasta peninsulei este una dintre cele mai antrenante din tot Mexicul. Cancun are un aer de oras nou pentru ca totul s-a construit in ultimii 20 de ani. Statiunea este vestita prin ofertele de distractii si atmosfera animata non-stop, pentru hotelurile de lux, plajele cu nisip fin si apa cristalina.
Cazare in Cancun/regim all inclusive

15 martie : Cancun

Cazare in regim all inclusive.
Zi libera pentru plaja, odihna si cumparaturi.

16 martie : Cancun

Cazare in regim all inclusive.
Zi libera pentru plaja, sporturi nautice.
*Optional- puteti petrece o zi de neuitat in Parcul tematic Xcaret: plaja, inot cu delfinii,gradina zoologica,program de dansuri si muzica traditionale

17 martie : Cancun- Havana

Mic dejun.
Transfer la aeroport.Ora 13,05-plecare spre Havana cu MX7574.
Ora 16,15-sosire la Havana; transfer la hotel.Cina si cazare In Havana/hotel 4*

18 martie : Havana

Mic dejun.
O zi petrecuta pe insula Cayo Levisa- un paradis din Caraibe , avand o plaja de nisip fin,alb,cu lungime de 3 km, un recif de corali,vegetatie luxurianta; dejun inclus ;dupa amiaza intoarcere la Havana.
Cina si cazare in Havana.
*Optional- Tropicana show

19 martie : Havana –Varadero

Mic dejun. Tur de oras-Havana,capitala Cubei,oras fondat in 1519 de conquistadorul spaniol Diego Velasquez de Cuellar, cu o populatie de aprox 2,2 milioane locuitori,avand centrul istoric inclus in Patrimoniul UNESCO din 1982.Tur panoramic in timpul caruia vom putea admira Capitoliul,Piata Revolutiei,Catedrala, Fortareata Morro Cabana, cartierele Miramar si Vedano.
Transfer cu autocarul la Varadero.
Cina si cazare in Varadero/hotel 4*

20 martie :Varadero

Cazare in regim all inclusive.
Timp liber pentru plaja, inot,relaxare,sporturi nautice.

21 martie : Varadero

Cazare in regim all inclusive.
Timp liber pentru plaja si inot.
*Optional – Croaziera cu catamaranul-dejun inclus, inot cu delfinii,snorkeling

22 martie : Varadero-Paris

Mic dejun.
Dimineata timp liber pentru plaja.
Transfer cu autocarul la aeroportul din Havana.
Ora 21,20-plecare la Paris cu AF3539.

23 martie : Paris-Bucuresti

Ora 11,05-sosire la Paris
Ora 15,25-plecare la Bucuresti cu AF2488;sosire la Otopeni la ora 19,15
Servicii incluse:

* Bilete de avion Air France si Mexicana ( cl economic)
* 16 nopti cazare cu mese incluse conform programului/hotelurile de 4*
* transferuri aeroport-hotel-aeroport
* excursii si croaziere , intrari la obiectivele turistice mentionate in program
* ghizi locali si autocare cu aer conditionat pentru excursiile incluse in program
* asistenta din partea agentiei pe toata durata excursiei

Nu sunt incluse:

* taxe de aeroport/valabile in ziua emiterii biletelor de avion (in prezent 335 euro)
* excursiile optionale se achita la fata locului si se vor efectua in functie de numarul solicitantilor
* nici un fel de bauturi
* cheltuieli personale (telefon ,minibar in camera, programe speciale Tv, etc)
* asigurarea medicala obligatorie si asigurarea storno pe care o recomandam tuturor clientilor
* taxa viza Cuba ( aprox 35 usd/pers)

Acte necesare viza Cuba : pasaport valabil minim 6 luni de la sfarsitul calatoriei cu minim 2 pagini libere, 1 foto tip pasaport,formular ambasada completat corect
Nu sunt incluse:

* la inscriere se achita un avans de 50% din suma , restul urmand a fi achitat cu 20 de zile inainte de plecare
* in derularera excursiei pot aparea situatii de forta majora cu consecinte asupra programului turistic (intirzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program datorate conditiilor meteo,grevelor,etc).In aceste cazuri agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru cele de mai sus mentionate.
* agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale indiferent de cauza
* distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camere se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei
* agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile consulare)
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de Autoritatea Turistica din Mexic si Cuba conform standardelor locale
* In cazul in care turistul intarzie la programul stabilit nu poate avea nici o pretentie la rambursare a eventualelor despagubiri
* In cazul in care unui turist i se va interzice, de catre autoritatile de fr

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
06-Mar-12 - 23-Mar-122435

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Studio"

Total Oferte de Turism (283)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Studio