Destinatii Europene

MAURITIUS RELAX

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
21/09/2016 - 01/10/2016
Pret Total:
1649 € (149.91€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

MAURITIUS RELAX
TIP VACANTA:Sejur plaja
CONFORT: Hoteluri 4* & 5*
PERIOADA:21 Septembrie 2016
DURATA:11 zile/ 9 nopti

Mauritius cunoscuta oficial ca Republica Mauritius, este o tara insulara din largul coastelor continentului african in sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 900 km est de Madagascar. Mauritius face parte din insulele Mascarene impreuna cu insula franceza Réunion situata la 200 km sud-vest. Aceasta insula este situata in mijlocul unei ape de culoarea turcoazului si reprezinta o oaza de liniste si pace. Aici se amesteca trecutul cu prezentul, vechiul cu noul, oferind o frumusete care cu siguranta nu va va lasa indiferenti, astfel incat veti dori sa va reintoarceti. Mark Twin spunea “Mauritius a fost creat primul si abia apoi Raiul, iar Raiul a fost copiat dupa Mauritius”.Insula Mauritius a devenit celebra si datorita unui timbru poștal, la care viseaza fiecare filaterist din lume. Timbrul numit „Mauritius albastru” a fost emis in fosta colonie britanica, in 1827. Pana astazi s-au mai pastrat doar 12 exemplare estimate de colectionari ca fiind cele mai valoroase din lume. Faima sa se datoreaza greșelii gravorului: in timp ce grava placile, Joseph Barnard avea in fata ochilor sigla atarnata deasupra oficiului poștal. Astfel, in loc de cuvintele „Post paid” (franco) a aplicat pe timbru inscriptia Post Office. Astazi locuitorii insulei ii sunt recunoscatori gravorului distrat. Datorita lui, timbrele cu efigia reginei britanice Victoria au facut insula celebra. In Mauritius se pot practica foarte multe sporturi de apa: windsurfing, caiac, surfing, snorkelling, pescuit la adancime.

ZIUA 1/ BUCURESTI – PARIS
Astazi veti pleca de pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, spre Mauritius. Veti avea o escala in Paris.

ZIUA 2/ PARIS - MAURITIUS
Veti sosi pe aeroportul din Mauritius, unde veti fi intampinati de reprezentantul local, care va asigura transferul la hotelul ales. Restul zilei este liber pentru relaxare si odihna.

ZIUA 3-10/ MAURITIUS
Aveti aceste zile la dispozitie, pentru a va bucura din plin de soare, nisipul fin si apele turcoaz ale Oceanului Indian. Puteti profita de timpul petrecut aici pentru niste sesiuni spectaculoase de scuba diving si snorkeling, putand admira viata subacvatica fascinanta si recifurile de corali multicolori. Puteti face numeroase plimbari in larg, dar si excursii optionale.Puteti opta pentru excursia pe Urmele lui Dodo - Veti incepe cu vizitarea capitalei, Port Louis. Panorama orasului cu portul sau din vechiul fort Adelaide este pur si simplu magnifica. O simpla plimbare prin centrul orasului este de ajuns sa vizitati principalele atractii, incluzand Piata Centrala. Veti merge in Caudan Waterfront, un centru comercial modern si elegant. Muzeul Blue Penny gazduieste una dintre cele mai rare stampile din lume. Pranzul va reprezenta o selectie de mancaruri Creole si va fi servit in gradina unei casa private. Dupa un tur in jurul muntelui Pieter Both va veti opri la minunata gradina Pamplemousses – renumita in intreaga lume atat pentru varietatea cat si pentru raritatea plantelor sale.O alta excurisi este vizitarea Sud-Vestul Salbatic – ce reprezinta un tur panoramic de alungul coastei de vest prin Tamarin si Platourile de sare. Dupa trecerea prin Le Morne, La Praire and Maconde, drumul coteste inapoi catre munti spre satul Chamarel. Acolo veti merge la Seven-Coloured Earth si veti vedea cea mai inalta cascada(aproximativ 90m). Veti trece si pe la La Rhumerie de Charamel care produce unul dintre cel mai fain rom din lume(degustatul este inclus). Dupa un pranz delicios, calatoria continua catre un platou de unde puteti vedea cheile raului Black River care este casa unei flore si faune endemice. Lacul sacru, Marele Bazin, reprezinta cel mai important loc de rugaciune pentru hindusii din Mauritius. Ultima oprire va fi la craterul Trou aux Cerfs de unde veti avea o panorama 360 de grade a insulei.Intr-o alta zi va invitam sa descoperiti - Coasta de est – Grand River South East Waterfall – Turquoise Lagoon – BBQ Lunch - Ile Aux Cerfs. Plecarea are loc din Pointe Jerome din sud-est si veti naviga de alungul celei mai mare lagune a insulei. Bizarul munte de pe coasta de est ofera peisaje spectaculare. Ai parte de un loc minunat pentru snorkeling in apele albastre ale estului. Calatoria continua spre impresionanata cascada a Grand River South East, inainte de pranzul BBQ de pe vas(bauturile sunt incluse). Restul zilei il veti petrece pe insula Ile aux Cerfs.

ZIUA 11/ MAURITIUS – PARIS
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Seara veti parasi minunatul arhipelag, urmand sa fiti transferati la aeroport in Mauritius. De aici va veti imbarca pe zborul spre Paris, unde veti sosi in ziua urmatoare.

ZIUA 12/ PARIS – BUCURESTI
La sosirea in Paris, veti face conexiunea cu zborul spre casa, iar apoi veti ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti.

SERVICII INCLUSE

Bilet de avion pentru zborurile Bucuresti – Port Luis (Mauritius)– Bucuresti;
Cazare 9 nopti, la hotelul ales;
Regim mese: in functie de hotelul ales;
Transfer aeroport– hotel – aeroport
Transportul transferuri se face in regim share, cu mijloc de transport corespunzator (cu reprezentant local vorbitor de limba engleza;
Asistenta locala in limba engleza.

SERVICII SUPLIMENTARE

Taxele de aeroport pentru zboruri: 495 euro/ persoana (se achita la inscriere);
Excursii optionale;
Tips-uri pentru reprezentantii locali;
Cheltuieli personale;
Asigurarea medicala si storno;
Alte servicii nespecificate in program.

OPTIUNI CAZARE & TARIFE

ANELIA 4*Superior Room Demipensiune 1649 EURO
LE RAVENALA 4* Couples Suites All Inclusive 2190 EURO
HERITAGE LE TELFAIR 5* Deluxe Room Demipensiune 1985 EURO
LUX LE MORNE 5*Superior Room Demipensiune 2495 EURO

ORAR DE ZBOR

21.09.2016 BUCURESTI 07:10 21.09.2016 PARIS 09:35 AIR FRANCE
21.09.2015 PARIS 16:20 22.09.2016 MAURITIUS 06:00 AIR FRANCE
01.10.2016 MAURITIUS 22:35 02.10.2016 PARIS 08:35 AIR FRANCE
02.10.2016 PARIS 15:30 02.10.2016 BUCURESTI 19:20 AIR FRANCE

NOTA

Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.
Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 16 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%.
Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.
Prezenta oferta face parte integranta din contract.
Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

TERMENE SI CONDITII DE PLATA

Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:
o 40% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;
o 60% din tariful pachetului turistic cu o luna inainte de plecare;
Pentru rezervarile pe oferta de Early Booking plata se face astfel:
o 60% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;
o 40% din tariful pachetului turistic cu o luna inainte de plecare;
Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)

TERMENE SI CONDITII DE ANULARE

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
o 40% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
o 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16-30 de zile inainte de data plecarii;
o 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.
In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice rezervat pe conditii de Early Booking, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
o 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
o 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 29 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Perfect Tour