Destinatii Europene

Maroc - circuitul oraselor europene

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
06/11/2011 - 02/03/2012
Pret Total:
595 € (85€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Maroc din Africa
de la 250 RON Africa 7 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Rabat-Meknes-Marrakech-Fez-Casablanca,

ZIUA 1 - 02.03.2012: Bucuresti – Casablanca – Rabat
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 05:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (06:50 / 09:00) si mai departe spre Casablanca, cu zborul AF 2496 (12:55 / 15:00). Sosire la Casablanca la ora 15:00 pe aeroportul Mohamed V si transfer cu autocar si ghid la Rabat (100 km). Cina si cazare la hotel Rihab 4 ( sau similar).
ZIUA 2 - 03.03.2012: Rabat – Meknes – Fez
Mic dejun. Dimineata este dedicata vizitarii orasului Rabat, capitala politica a Marocului si resedinta regala. Se viziteaza Palatul Regal (exterior), Turnul Hassan, unul din simbolurile orasului, Kasbah si Mausoleul, o minunata lucrare din marmura alba, unde se afla mormintele regilor Mohamed V si Hassan II. Plecare cu autocarul la Mekhnes (130 km), fosta capitala, denumit si Versailles-ul Marocului, fondat la sfarsitul secolului ak XVII-lea de catre Mulay Ismail, pentru o scurta vizita a celui de-al doilea oras imperial din circuitul nostru, unde vom resimti din plin maretia cu care s-au inconjurat suveranii din dinastia Alauita si care a cunoscut perioada de glorie in timpul Sultanului Mulay Ismail, contemporan cu Ludovic al XIV-lea. Vizita Mansour si Mausoleul lui Mulay Ismail. Continuarea drumului spre Fez (60 km). Cina si cazare hotel Tghat 4 (sau similar).
ZIUA 3 - 04.03.2012: Fez
Mic dejun. Vizitarea faimosului oras Fez, cea mai veche capitala imperiala si cel mai vechi centru religios si cultural din Maroc, al carui centru istoric (Fes el Bali) face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Este momentul pentru ca turistul sa ia contact cu atmosfera plina de culoare si mister pe care o degaja stradutele inguste si intortochiate din labirintul medinei vechi, unde va descoperi atelierele mestesugarilor, artistilor si tabacarilor, mausoleul lui Mulai Idriss (exterior), scoala coranica Bou Inania Medersa, fantana Neijarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul evreiesc Mellah, etc. Cina si cazare.
ZIUA 4 - 05.03.2012: Fez– Ifrane – Beni Mellai – Marrakech
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Marrakech (510 km). Drumul, de un pitoresc inedit, traverseaza Muntii Atlas de Mijloc. Oprire in statiunea montana Ifrane, o mica perla verde, care iarna se acopera cu zapada si care este inconjurata de paduri de cedri. Oprire la Beni Mellai, unul dintre marile centre agricole ale Marocului, pentru pranz. Continuare spre Marrakech, oras fondat de catre Almoravides la sfarsitul secolului al XI-lea. Cina si cazare la hotel Golden Tulip Farah 4 (sau similar).
ZIUA 5 - 06.03.2012: Marrakech
Mic dejun. Vizitarea orasului Marrakech, supranumit “Orasul Rosu”, datorita culorii solului si care este principalul centru comercial din sudul Marocului: Moscheea Kutubia, o capodopera a artei maure, Gradinile Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, Mormintele Saadiene, Palatul Bahia, Bab Agnau (poarta cea mai veche din zidul care inconjoara orasul). Pranz in timpul vizitelor. Dupa-amiaza se viziteaza Bazarul si celebra piata Jamaa - El Fna, atractia cea mai pitoresca a orasului, unde spectacolul este permanent. Seara, optional, “Chez Ali”, fantezie marocana cu calareti, dansuri si cina cu specialitati culinare marocane (42 euro/pers.). Cazare.
ZIUA 6 - 07.03.2012: Marrakech – Casablanca
Mic dejun. Plecare spre Casablanca (250 km). Sosire in jurul orei 11:00. Dupa-amiaza tur panoramic al orasului Casablanca, capitala economica a Marocului. Vor putea fi admirate: Piata Mohamed V, Primaria, Catedrala Sacre Coeur, Parcul Ligii Arabe, Noua Medina, Moscheea Hassan II (interior), a doua ca marime din lume si singura moschee din Maroc care poate fi vizitata de ne-musulmani, bulevardul de pa faleza numit La Corniche. Cina si cazare.
ZIUA 7 - 08.03.2012: Casablanca – Paris – Bucuresti
Mic dejun. Transfer cu autocar si ghid la aeroportul Mohamed V din Casablanca si plecare spre Pris cu zborul companiei Air France, AF 1897 (10:20 / 14:25) si mai departe spre Bucuresti cu zborul AF 2488 (15:25 / 19:15).
Obiective turistice:

Moscheea Kutubia, o capodopera a artei maure, Gradinile Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, Mormintele Saadiene, Palatul Bahia, Bab Agnau

Durata: 7 zile | Transport: Avion

Plecari Camera dubla
02.Mar.2012
250 RON + 595 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Servicii incluse: :
Transportul cu avionul pe rutele Bucuresti - Paris - Casablanca si Casablanca - Paris - Bucuresti
6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4
Pensiune completa in ziua a 4-a
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Transport local cu autocar modern dotat cu aer conditionat
Ghid local pentru toata perioada excursiei
Vizitele si intrarile la obiectivele mentionate in program
Insotitor de grup din partea agentiei noastre

Servicii neincluse
Taxele de aeroport: 250 euro/pers (pot suferi modificari si se achita la agentie odata cu pretul excursiei)
Bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
Excursiile optionale
Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
Bacsisurile (20 euro/pers., care se achita la sosire in Maroc)
Asigurarea medicala
Asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA