Destinatii Europene

Marele Tur Sua 25 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
25 zile
Valabilitate Oferta:
08/10/2012 - 01/11/2012
Pret Total:
4390 € (175.6€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 08.Oct.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 25 zile
» Pret: de la 4390 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: NEW YORK – PHILADELPHIA – WASHINGTON – NIAGARA – DETROIT – CHICAGO – MADISON – SIOUX CITY – RUSHNORE – RAPID CITY – CODY – YELLOWSTONE – SALT LAKE CITY – BRYCE CANYON – GRAND CANYON – LAS VEGAS – LOS ANGELES – SAN FRANCISCO

Ziua 1
BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre New York, zbor AIR FRANCE KLM cu schimbarea cursei la Paris sau Amsterdam. Sosire la New York Aeroportul International JFK in cursul serii. Transfer la hotel 3* situat in Manhattan, cazare.

Ziua 2
NEW YORK – tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Dupa-amiaza, timp liber pentru fiecare. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand \: traversare cu ferry boat la Staten Island, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.

Ziua 3
NEW YORK – PHILADELPHIA – WASHINGTON (370 km)
Astazi vom parasi marea metropola si ne vom indrepta cu autocarul catre capitala Statelor Unite. Pe traseu vom vizita orasul Philadelphia, intr-un tur panoramic ce cuprinde: Independence Hall si Liberty Bell. Urmatoarea oprire va fi la Washington. Seara se poate face un tur facultativ al cartierului istoric Georgetown. Cazare in Washington.

Ziua 4
WASHINGTON – tur de oras
Astazi vom vizita orasul, cu cele mai importante obiective turistice, culturale si politice cum ar fi: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington. Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 25 platitori. Dupa-amiaza, avem timp liber pentru plimbari individuale. Cazare in Washington.

Ziua 5
WASHINGTON DC – CASCADA NIAGARA
Dimineata plecam spre Cascada Niagara si traversam statul Pennsylvania, cu peisajele lui fermecatoare. Vom face un popas la un sat Amish, o comunitate parca desprinsa din paginile trecutului, refractara la nou si foarte conservatoare. Cazare in zona Cascadei Niagara.

Ziua 6
CASCADA NIAGARA – DETROIT (381 km)
Astazi vom face vizita la Cascada Niagara, un ansamblu impresionant format din trei caderi de apa situate la granita dintre Statele Unite ale Americii si Canada. Vom avea sansa sa admiram de aproape aceasta uimitoare minune naturala, in cadrul unei plimbari cu vaporasul Maid of The Mist. Dupa-amiaza plecam spre Detroit. Cazare in Detroit.

Ziua 7
DETROIT – CHICAGO (456 km)
Plecam din Detroit mai departe pe traseul nostru spre Vest catre Chicago. Pe drum ne oprim la Lacul Michigan. Acesta este unul dintre cele 5 Mari Lacuri din America de Nord, singurul aflat in intregime pe teritoriul SUA si cu o particularitate interesanta. La 12 metri adancime in acest lac arheologii au descoperit o formatiune ciudata aparent din era glaciara, asemanatoare Stonehenge-ului. Cazare in Chicago.

Ziua 8
CHICAGO
Ziua de astazi este dedicata in totalitate orasul Chicago. Acest oras impresioneaza prin arhitectura interesanta si prin localizarea unica pe malul lacului Michigan. Vom face un tur de oras in care vom putea admira principalele obiective turitice pe care acest loc le ofera. Cazare Chicago.

Ziua 9
CHICAGO – MADISON (240 km)
Pe drum ne putem opri in Milwakee pentru o vizita optionala a uneia din cele mai mari fabrici de bere din America.

Ziua 10
MADISON - SIOUX CITY (540 km)
Drumul spre Sioux City ne va duce prin vaste terenuri agricole cu parcele nesfarsite de porumb. Sioux City, telul nostru de astazi se afla la granita cu Statul South Dakota, unde incepe adevaratul Vest American. Odata ajunsi, vom vizita cascada si parcul care au dat numele orasului.

Ziua 11
SIOUX CITY – MUNTELE RUSHMORE – RAPID CITY (683 km)
Astazi vom porni spre Rapid City, dar ne vom opri mai intai in Parcul National Badlands. Acesta este de fapt o regiune arida, cu un relief foarte accidentat, aproape lipsit de vegetatie rezultat in urma eroziunii, din cauza ploilor torentiale care au croit fagase adanci in peretii stancosi, tinutul fiind si bogat in fosile de animale preistorice. Apoi ne vom delecta cu peisaje de la Muntele Rushmore. Acesta este un monument memorial care prezinta primii 150 de ani din istoria SUA prin intermediul unor sculpturi colosale ce-i infatiseaza pe primii presedinti ai tarii. Ne continuam apoi drumul catre Rapid City.

Ziua 12
RAPID CITY – CODY (630 km)
Statul Wyoming prin care vom calatori astazi spre orasul Cody este, spre deosebire de alte state pe care le-am traversat, foarte putin populat. Fermelor de pana acum le iau locul mici asezari. Pe seara ajungem la Cody unde ne si cazam. Nu poti trece prin Cody fara sa te confrunti cu memoria lui Buffalo Bill, un fost calaret, soldat, vanator de bizoni, comandant militar al Cercetasilor, fermier, actor si proprietar de circ. Cody este cunoscut si pentru Rodeurile Nocturne, o traditie de care locuitorii fostului Vest Salbatic sunt inca mandri.

Ziua 13
CODY – PARCUL NATIONAL YELLOWSTONE (211 km)
Dupa un scurt drum ajungem in Parcul National Yellowstone, primul parc national din lume. In timpul vizitei noastre acolo vom putea admira unul dintre cele mai spectaculoase gheizere, si anume Old Faithful, cat si lacul Yellowstone. Aici ne asteapta o maretie de fenomene termo-geologice cu izvoare aburinde si fantani fierbinti ale gheizerelor. Cazare in Yellowstone.

Ziua 14
PACUL NATIONAL YELLOWSTONE – SALT LAKE CITY (603 km)
Astazi vom pleca spre Salt Lake City, capitala statului Utah. Orasul a fost infiintat de un grup de mormoni si este astazi sediul central al Bisericii Mormone. Odata ajunsi aici vom face un tur al orasului. Cazare in Salt Lake City.

Ziua 15
SALT LAKE CITY – PARCUL NATIONAL BRYCE CANYON (424 km)
Ziua de astazi va incepe dimineata devreme cand pornim la drum catre Parcul National Bryce Canyon care este renumit pentru miile de nuante de culoare prin care bucura privirile turistilor si pentru formele bizare ale formatiunilor stancoase.

Ziua 16
PARCURILE NATIONALE BRYCE CANYON – ZION – GRAND CANYON
Astazi urmeaza o serie de peisaje deosebite: pitorescul lac Powell – unul dintre cele mai mari lacuri artificiale, Painted Desert cu bogatia lui de culori, variatul Zion National Park, iar punctul culminant al zilei va fi Marele Canion – una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale planetei. Strabatut de fluviul Colorado, care a sapat 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma pe care o are astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal - stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare.

Ziua 17
PARCUL NATIONAL GRAND CANYON – LAS VEGAS
De dimineata aveti optional posibilitatea unui zbor cu elicoperul deasupra Marelui Canion. Dupa ce ultimele zile au fost dedicate in totalitate experientelor linistitoare in natura si minunilor ei, acum ne vom indrepta catre animatul Las Vegas – Orasul Norocului, plin de hoteluri, magazine si faimoase cazinouri. Seara, puteti face optional un tur „Las Vegas by night”. In acest tur vom descoperi feeria acestui oras si viata de noapte. Cazare in Las Vegas.

Ziua 18
LAS VEGAS – LOS ANGELES
Astazi pornim catre Los Angeles pe drumul care traverseaza Desertul Mojave, cu o flora bogata care cuprinde aproximativ 1000 de specii. Ajungem in Los Angeles – „The City of Glamour” – si, in timpul unui tur panoramic vom putea vedea Beverly Hills - cartierul celebritatilor, Sunset Strip – strada cunoscuta pentru panourile publicitare si restaurantele vedetelor, centrul orasului - Downtown, West Hollywood si Walk of Fame - vestitul bulevard in care stralucesc “stelele” tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului la Hollywood. Cazare in Los Angeles.

Ziua 19
LOS ANGELES
Aceasta este o zi libera pentru vizite individuale. Optional puteti alege excursia la Universal Studios, unul dintre cele mai vechi studiouri americane. Ziua mai poate fi petrecuta la Beverly Hills, Hollywood sau pe numeroasele plaje din apropiere.

Ziua 20
LOS ANGELES – SANTA MARIA
Astazi ne vom continua calatoria pe renumitul traseu turistic “17 Mile Drive” spre Santa Maria, supranumita si „perla de pe Riviera Americana” caracterizata prin arhitectura de inspiratie coloniala spaniola, vegetatia abundenta si ritmul de viata relaxat al locuitorilor. Cazare in Santa Maria.

Ziua 21
SANTA MARIA – SAN FRANCISCO
Ne vom desparti de Santa Maria si vom porni intr-o calatorie de o zi cu destinatia finala San Francisco, calatorind pe coasta Americii de Vest. Cazare in San Francisco

Ziua 22
SAN FRANCISCO
Dimineata ne vom intalni cu ghidul local si impreuna vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Podul Golden Gate, Debarcaderul Pescarilor, cartierul Nob Hill (loc preferat de producatorii de la Hollywood pentru filmari), Union Square, Chinatown – Orasul Chinezesc, golful din San Francisco. Dupa amiaza timp liber pentru ultimele cumparaturi sau excursii optionale. Cazare San Francisco.

Ziua 23
SAN

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
08-Oct-12 - 01-Nov-124390

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR