Destinatii Europene

Marele Tur Italia Clasica 10 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
14/06/2012 - 17/09/2012
Pret Total:
570 € (57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
● Roma - Orasul Etern – metropola cu cea mai mare concentractie de obiective turistice din lume !
● asculta-ti ecoul pasilor sub cupola Basilicii San Pietro – cea mai sfanta si mai mare biserica a crestinatatii
● Venetia – Orasul Laguna. Alege o plimbare cu vaporetto pe Canal Grande pentru o vedere panoramica de exceptie
● admira grandoarea Domului din Milano, fa-ti o poza la Balconul Julietei din Verona sau in fata Turnului de la Pisa si traieste emotii artistice la Florenta, printre capodoperele marilor maestrii ai Renasterii: Michelangelo, Da Vinci, Rafael, Boticelli
● lasa-te sedus de fascinatia vechiului imperiu, plutind peste 20 de secole de istorie spre ruinele Romei antice: Colosseum-ul, Forumul Roman, Columna lui Traian
● relaxeaza-te dupa o zi incarcata de vizite in atatea locuri frumoase, savurand un capuccino sau un macchiato pe treptele din vestita Piazza di Spania
● clateste-ti privirea in vitrinele magazinelor de lux de pe celebra Via Condotti si nu rata ocazia de cumparaturi la preturi incredibile in cel mai mare outlet din Europa !
● alege o escapada in Penisula Sorrentina, unde vei putea vizita ruinele vechiului Pompei sau, intr-o plimbare cu vaporasul de la Napoli, frumoasa Insula Capri
● si nu uita: cand ajungi la Fontana di Trevi, in Roma, arunca si tu o moneda in apa, peste cap, semn sigur ca te vei reintoarce !

PRETURI SI PERIOADE



ITINERARIU
MILANO - VERONA - VENETIA – RIMINI - PERUGIA - ASISSI - ROMA - FLORENTA - PISA

PLECARI
14 iun, 7 iul, 31 iul, 17 sep 2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti – Bergamo - Bucuresti si autocar modern 3* - 4* pe durata traseului;
cazare 9 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 1 noapte Padova, 2 nopti Riviera Adriatica, 4 nopti in Roma, 1 noapte in Florenta, 1 noapte Milano;
2 cine ( ziele 2 si 3 ) conform programului ;
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu.

Nota: cazarea de pe Riviera Adriatica se va face in hotel de 3*

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 145 €;
excursiile optionale :
biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si taxa Tronchetto 25 € ;
supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
biletele de vaporas la Insula Capri ( se achita local );
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – MILANO - VERONA
Intalnire ora 06.30 in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti – Bergamo ora 07.05 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 08.15 Bergamo la ora 08.45, oras asezat la poalele Alpilor, in Lombardia. Tur pietinal in Milano, vizitand Piata Domului, Scala din Milano, Castelul Sforzzesco. Ne deplasam in Verona, unde vom putea admira Arenele Romane, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Casa Julietei. Seara cazare in Padova.

Ziua 2. PADOVA - VENETIA – RIMINI ( 260 km )
Mic dejun. Vizita matinala a Basilicii Sfantului Anton din Padova, unul din cele mai importante monumente religioase ale Italiei. Plecare spre Venetia si ne imbarcam in ‘vaporetto” pentru traversarea in orasul laguna. Vizitarea Venetiei: Piata San Marco, Palatul Ducal, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Optional, daca timpul permite, croaziera in insula Murano. Plecare pe Riviera Adriatica. Cazare si cina Rimini sau zona (Riviera Adriatica ).

Ziua 3. SAN MARINO & RAVENNA ( 160 km )
Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie in Republica San Marino, continuand cu vizitatea Ravennei, ‘orasul mozaicurilor’, amintind de nume precum Dante Aligheri, avand opt monumente intrate in patrimoniul UNESCO. La intoarcere, popas la ’Italia in Miniatura’, parc tematic in care sunt expozate principalele monumente intaliene in constructie miniaturala. Veti fi incantati sa va plimbati cu gondola pe Canal Grande intr-o Venetie construita la scara 1:5 sau sa cuprindeti dintr-o privire grandoarea Domului din Milano. Cazare si cina.

Ziua 4. RIMINI – PERUGIA - ASISSI – ROMA ( 360 km )
Mic dejun. Continuam traseul spre sudul Italiei, trecand prin Perugia, unul din marile centre culturale ale Italiei. Vom vizita Catedrala San Lorenzo, cel mai important edificiu religios al Umbriei si Palazzo dei Priori, construit la inceputul sec. 17, astazi primaria orasului. Urmatorul popas va fi in Asissi, unde vom vizita Basilica Sfantului Francisc, catedrala supraetajata care gazduieste monumentalele fresce ale artistului renascentist Giotto. Sosire in Roma si cazare.

Ziua 5. ROMA
Mic dejun. Incepem explorarea Orasului Etern, vizitand Basilica Santa Maria Maggiore, Columna lui Traian, Collosseum-ul, Capitoliul, Forum Roman, ne deplasam apoi in Piata Venetia, Piata Navona, Piata Spaniei, ajungand dupa-amiaza tarziu la faimoasa Fontana di Trevi. Cazare in Roma.

Ziua 6. ROMA
Mic dejun. In prima parte a zilei, vom vizita Vaticanul (Muzeul, Capela Sixtina ), Piata si Basilica San Pietro. Turul continua dupa-amiaza cu San Giovanni in Laterano si Castello Sant’Angelo. Cazare Roma.

Ziua 7. NAPOLI, POMPEI, INSULA CAPRI
Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Sorrentina. Sosim la Napoli, oras fermecator, asezat in umbra Muntelui vulcanic Vezuviu, de unde se poate lua vaporasul pentru vizitarea Insulei Capri, cunoscuta prin frumusetea reliefului accidentat, prin clima si vegetatia luxurianta ( biletul de vaporas se achita separat, local ). Pentru cei care nu doresc Insula Capri, vom vizita vechiul Pompei, acoperit de lava vulcanului in anul 79 d.C., redescoperit abia in sec. al 18-lea. Intoarcere seara si cazare la Roma.

Ziua 8. ROMA – FLORENTA ( 300 km )
Mic dejun. Deplasare la Florenta, capitala renascentista a lumii, oras de care se leaga nume precum Leonardo DaVinci, Dante Aligheri, Michelangelo, Machiavelli. Vizitam principalele atractii turistice ale orasului: Domul Santa Maria del Fiore, Basilica Santa Croce, Ponte Vecchio, Piata Signoriei. Optional, vizitam Galeriile Ufizzi. Cazare in Florenta.

Ziua 9. FLORENTA – PISA - MILANO ( 430 km )
Dupa micul dejun, traseul continua spre Pisa, prilej de a admira faimosul Turn Inclinat. Urmatorul popas va fi la Designer Serravalle Outlet, cel mai mare outlet din Europa, o adevarata Mecca a amatorilor de shopping. Aflat la in drumul de la Genova spre Milano, Serravalle cuprinde peste 170 de magazine cu cele mai cunoscute marci din lume, ale caror produse sunt scoase la vanzare la preturi deosebit de tentante, reducerile ajungand pana la 80%. Cazare Milano.

Ziua 10. MILANO
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bergamo, imbarcare si zbor spre tara ora 09.00. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 12.05.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Napoli, Pompei / Insula Capri 43 €;
■ San Marino & Ravenna 33 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Padova: Hotel NH Mantegna Padova 4* ( MD bufet, www.nh-hotels.com )
Rimini: Hotel Nordic 3* ( MD continental, www.nordichotel.net )
Roma: Hotel Pineta Palace 4* ( MD bufet, www.hotelpinetapalace.com )
Hotel Excel Montemario 4* (MD bufet, www.excelmontemario.com )
Florenta: Hotel President 4* (MD bufet, www.hotelpresidentfirenze.com )
Milano: Hotel Best Western Milton 4* (MD bufet, www.miltonmilano.com )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare. La hotelul din Rimini suplimentul pentru aer conditionat se achita local ( optional ).

● Incepand cu 1 ianuarie 2011 Consiliul Orasului Roma si cu 1 iunie 2011 Consiliul Orasului Florenta au hotarat aplicarea taxei de sejur numita ‘tassa di soggiorno’, pentru toate categoriile de turisti care viziteaza Roma si Florenta, indiferent de categoria de cazare la care stau (hotel, motel, camping, etc.). Aceasta taxa nu poate fi colectata de catre agentie si este obligatoriu sa fie platita la receptia hotelului de catre fiecare turist in parte. Valoarea taxei in prezent este de 2 euro/noapte pentru hoteluri de 2* si 3* si de 3 euro/ noapte pentru hoteluri de 4* si 5*. Sub nicio forma aceasta taxa nu poate fi platita de agentie si nu a fost cuprinsa in pret la data conceperii programului.
● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Wizz Air ( se poate schimba ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explica

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
14-Iun-12 - 17-Sep-12570

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR