Destinatii Europene

Lombardia - Fascinatia Italica

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
21/07/2011 - 24/07/2011
Pret Total:
180 € (45€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITALIA FANTASTICA

Ziua 1. ROMANIA - ITALIA

Plecare dupa masa din Romania la ora anuntata de agentie. Strabatem partea de nord a Ungariei, apoi ne indreptam spre Slovenia, pe malul Lacului Balaton. Ajungem in cursul diminetii in Italia, in Lido di Jesolo.

Ziua 2. LIDO DI JESOLO - VENETIA – PADOVA - VERONA

Ajunsi in Lido di Jesolo, ne indreptam spre Venetia. Autocarul ne lasa în Punta Sabbioni, de unde traversam laguna Venetiei cu vaporasul. Acesta opreste pe Riva degli Schiavoni, de unde ne indreptam spre Piazzeta San Marco cu: Coloana Leului Inaripat si Coloana Sf. Teodor, Palazzo Ducale, Biblioteca Marciana si Campanilla. Patrundem in Piazza San Marco, cu vizita la obiectivele: Bazilica San Marco, Turnul cu ceas, Procuratiile Noi, Procuratiile Vechi, Muzeul Correr. Apoi, intr-o plimbare pe stradutele inguste, marginite de case pitoresti si intersectate de canale pe care plutesc minunatele gondole, ajungem la Ponte Rialto, cel mai mare si cel mai cunoscut pod ce traverseaza Canal Grande, artera de circulatie ce strabate Venetia pe cca 4 km lungime. Timp liber pentru a „gusta” atmosfera orasului, in timpul carnavalului, pentru plimbari, cumparaturi sau pentru vizitarea unuia din Muzeele Venetiei. La fiecare coltisor va veti intalni cu masti superbe, veti fi surprinsi de personaje de poveste, costumate si pregatite pentru balurile organizate in Venetia, pe toata durata Carnavalului. Intalnire la ora si locul stabilite cu ghidul, in jurul amiezii. Vaporasul ne readuce in Punta Sabbioni, ne indreptam spre Verona, orasul Arenelor romane, al pietelor vechi si al stradutelor romantice. Plimbare in Piazza delle Erbe, la Balconul Julietei, Palatul administrativ si Arenele Romane. Timp liber pentru cumparaturi si cina intr-un mare centru commercial in aria Verona. Seara cazare hotel 3* in zona Veronei.

Ziua 3. VERONA - MILANO – VERONA

Mic dejun. Ne imbarcam cu directia Milano, unde ne vom bucura de frumusetile inegalabile ale acestui oras, dar si de o bine meritata pauza de shopping. Milano ne va fascina prin Domul impunator, construit in stil gotic, a treia biserica gotica ca marime din Europa, a carei constructie in marmura dantelata adaposteste un interior simplu, dar maiestuos. Cei care doresc pot sa urce cu liftul exterior pana pe acoperisul domului, printre turnulete superb sculptate, de unde puteti admira o panorama unica, spectaculoasa. Ne indreptam apoi spre Piazza della Scala, locul unde se afla faimoasa La Scala pe a carei scena: spectacole de opera, teatru sau balet incanta iubitorii de arta, de sute de ani. Vizitam mai apoi Castelul Sforzesco, ce contine o magnifica colectie de sculptura incluzand opere de Michelangelo, dar si Muzeul de Arta Antica. Indrumati de ghidul nostru veti patrunde in adevarata capitala a modei, pe Via Monte Napoleone, cea mai eleganta artera comerciala din Milano, unde veti gasi numele tuturori marilori creatori de moda, dar si in alte zone comerciale mai accesibile ca pret. Dupa masa libera pentru cumparaturi. Seara ne imbarcam pentru a ne intoarce la cazare la acelasi hotel din zona Veronei.

Ziua 4. VERONA – LJUBLIJANA - ROMANIA

Mic dejun. Plecam spre Padova, orasul uneia dintre cele mai vechi universitati din lume, in care vizitam: Piata Prato della Vale, Biserica Sfintei Giustina, apoi Biserica Sfantului Anton, superb exemplu al stilului gotic timpuriu, in care se odihnesc moastele sfantului protector al copiilor si al familiei. In cursul dupa amiezii ajungem la Ljublijana capitala Sloveniei, oras de marime medie care isi pastreaza caracterul prietenos avand in acelasi timp toate caracteristicile unei metropole. Aici este punctul de intalnire a culturilor estice, un oras cu multe teatre, muzee, si cu una dintre cele mai vechi filarmonici din lume. Vizitam renumitul centru vechi cu: Piata Centrala, Catedrala cu cele doua varfuri gemene care adaposteste fresce impresionante, Biserica Franciscana, Palatul Stiski, Fantana Raurilor Carniolei, Piata Preseren. Pauza pentru cina sau cumparaturi in capitala slovena. Spre seara ne imbarcam pentru intoarcere in Romania unde ajungem in cursul noptii.

Tarif Grup min. 40 pers.
Pret in camera dubla/pers 180 euro
Supliment single 60 euro
Copil 4 – 12 ani 150 euro


PRET = 180 EURO/ PERSOANA


*Nota: Tariful este calculat pentru grup minim de 40 de persoane.
*In cazul neconstituirii grupului minim de 40 de persoane, tariful se recalculeaza.

Date de plecare: 21.07.2011



Plecari din: Baia Mare, Satu Mare.
Pentru imbarcarile din : Bistrita , Tg Mures, Campia Turzii, Sibiu, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Turda, Cluj Napoca, Zalau, suplimentul de transport este de 20 euro/ persoana.



Pretul include:
· transport cu autocar modern, clasificat conform normelor internationale;
· cazare 2 nopti cu mic dejun;
· vizite ghidate;
· ghid – insotitor de grup!
· Asigurare medicala


Pretul nu include:
· Transport vaporeto aproximativ 12 euro/pers
· Intrarea la obiectivele turistice
· Orice servicii turistice care nu sunt mentionate la rubrica "tariful include"


Acte necesare calatoriei:
· Pasaport sau CI valabile minim 6 luni de la inceperea calatoriei
· Copii sub 18 ani calatoresc obligatoriu cu un insotitor adult care sa aiba imputernicire notariala a ambilor parinti (sau a parintelui care nu il insoteste) si cazier judiciar.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Iul-11 - 24-Iul-11180

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: 4-12 ani - 150 euro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Expert Travel