Destinatii Europene

Last minute Tenerife, seniori

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
06/09/2011 - 04/10/2011
Pret Total:
695 € (86.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • scufundari
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

TENERIFE
Zbor DIRECT CHARTER TAROM / Pachete 7 nopti

PROGRAM SENIORI 55+
Plecari 13, 20, 27 Septembrie & 4 Octombrie!

Tarif: 695 € / persoana / sejur cu TAXE AEROPORT INCLUSE!

Atentie! Tariful este valabil pentru loc in camera dubla, loc in camera tripla, dar doar in cazul in care este cazata in camera dubla cel putin o persoana cu varsta peste 55 ani, iar in camera tripla doua persoane 55+. Pentru rezervare este obligatorie data de nastere a fiecarui pasager!



Gran Hotel Turquesa Playa 4* / Puerto de la Cruz – Pensiune Completa
- inclusiv apa si vin la mesele principale & ASIGURARE MEDICALA!
www.hotelturquesa.com

Localizare: complex de vacanta, excelent amplasat la 100 m fata de plaja cu nisip vulcanic, Playa Jardin, si doar cateva minute de Loro Parque.
Facilitati hotel: dispune de restaurant, 4 piscine exterioare dintre care 2 pentru copii, 1 piscina interioara incalzita, Jacuzzi in aer liber, internet Wifi gratuit pe terasa (ore limitate), bar Atlantida, bar la piscina, discoteca, loc de joaca pentru copii, sala de gimnastica, sauna, masaj, program de animatie, mini-market, coafor, sala de jocuri, mini-cinema, squash, tennis, mini-golf.
Facilitati camere: camerele sunt spatioase si modern amenajate, dotate cu TV, telefon, mini-bar, aer conditionat, internet Wifi contra cost, seif, grup sanitar, uscator de par, terasa sau balcon.

sau

Hotel Diamante Suites 4* www.hoteldiamantesuites.com

Locatie: hotelul este situat la doar 250 m de plaja Playa Jardin si la 500 m de parcul Loro Parque. Se afla la 25 km de aeroportul Los Rodeos si 40km de capital santa Cruz de Tenerife si la 100 km de aeroportul Reina Sofia.
Facilitati hotel: 2 piscine exterioare: o piscina pentru adulti si o piscina pentru copii (incalzita pe timpul iernii), jacuzzi; zona pentru internet; Wi-Fi gratuity in lobby; snack bar; mini-market; 3 restaurante; centru wellness (coafor si masaj)-contra cost; teren de tenis; teren de golf.
Facilitati camere: dormitor cu 2 paturi care pot fi transformate in pat dublu, dormitorul principal independent fata de living, canapea, birou, baie echipata cu foehn, aer conditionat (in timpul verii), wi-fi (contra cost), TV in dormitory si living (canale internationale, muzica), telefon, frigider, mini bar (contra cost), seif (contra cost), balcon, curent electric: 220V.



Date plecare:
13 / 20 / 27 Septembrie
4 Octombrie


Tarif 7 nopti: 695 euro/pers/sejur


Servicii incluse:
- 7 nopti de cazare la Gran Hotel Turquesa Playa 4* sau Diamante Suites 4* cu Pensiune Completa (inclusiv apa si vin);
- transport zbor CHARTER DIRECT TAROM Otopeni/Tenerife Sud/ Otopeni;
- transfer aeroport/hotel/aeroport;
- asistenta turistica in limba romana;
- asigurare medicala.
- taxele de aeroport 115 € / persoana – INCLUSE!

Preturile nu includ:
- tot ceea ce nu este mentionat ca fiind inclus;




TENERIFE, insula fascinanta ce ofera plaje spectaculoase, vulcani, munti, paduri luxuriante, fauna si flora exotica
cea mai mare insula din arhipelagul Canare, situata la numai 300km. de coasta Africii de Nord
insula este dominata de muntele vulcanic Teide, cel mai inalt varf din Spania (3718m) care ofera un peisaj si o atmosfera unica ; pentru acest motiv, a fost ales ca loc de filmare a celebrelor productii cinematografice « Razboiul Stelelor »  si « Planeta Maimutelor »
este insula contrastelor naturale ; sudul insulei este arid, cald si renumit pentru plajele sale largi de nisip ( Playa de las Americas, Costa Adeje, Los Cristianos ) iar nordul insulei este foarte verde si impadurit, predispus la ploi sporadice

TENERIFE, arta culinara…
gastronomia insulelor Canare combina retetele traditionale spaniole cu influente din
Africa si America Latina si este impresionanta prin bogatia si diversitatea de
preparate din peste, fructe de mare, carne, fructe, legume proaspete, cereale
specific insulei este « gofio », un sortiment de patiserie substitut al painii, « Papas Arrugadas », cartofi fierti preparati cu condimente si sosuri specifice insulei-Mojo, « Caldereta «  si « Sanchoco Canario « , retete traditionale de peste

TENERIFE, clima ideala, insula primaverii
doar intr-o ora de condus, poti trece de la o baie in ocean la o plimbare prin zapada pe muntele Teide; temperatura varieaza in functie de locatie - sudul si vestul insulei au cele mai ridicate temperaturi iar in contrast in apropierea Muntelui Teide sunt deseori vanturi puternice si chiar zapada.






Puerto de la Cruz
Puerto de la Cruz reprezinta una dintre atractiile turistice principale ale insulei Tenerife, desi are doar 30.000 de locuitori. Situat pe coasta de nord a insulei Tenerife si la poalele vulcanului Teide. Oraselul are spre bucuria tuturor celor care il viziteaza un mediu inconjurator foarte variat precum parcuri naturale, coline deluroase, dar si traditionalele plantatii de banane.
Personalitatea pitoreasca a orasului este bine definita de micul port si de estetica traditional canariana - case colorate, multitudine de flori si balcoane aerisite – transformand plimbarea prin centru intr-o calatorie de neuitat.
Chiar si din punct de vedere cultural, orasul ofera anumite atractii turistice ce merita mentionate: Muzeul Arheologic sau Casa Miranda, o constructie in stil canarian tipica. In plus exista gradina botanica si “Loro Parque”, o gradina zoologica fascinanta cu peste 30.000 de specii de animale.

Santa Cruz
Santa Cruz de Tenerife este capitala insulei Tenerife, dar si a arhipelagului Insulelor Canare, fiind situata in partea de nord-est a insulei. Cu o populatie de 222.000 de locuitori, orasul este reprezentat prin portul sau, unul dintre cele mai mari porturi ale oceanului Atlantic.
Din punct de vedere turistic, orasul ofera o variata gama de atractii: zone comerciale faimoase precum Calle Castillo, Rambla del General Franco, o zona de cafenele frecventata atat de turisti cat si de locuitori; tot in aceasta zona se situeaza fosta arena de coride, care in urma interzicerii acestui sport a fost transformata in sala de concerte; anumite muzee interesante precum „Muzeul de Natura si Umanitate“ (Museo de la Naturaleza y el Hombre), o dovada vie a culturii canare.




Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS