Destinatii Europene

Last minute Belek 2014 la Hotel Royal Adam - Eve

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/09/2014 - 12/09/2014
Pret Total:
1023 € (127.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

12.Sep.2014 1023 EUR (DESIGN ROOM)

Include:
transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Antalya si retur, cu compania Tarom
7 nopti cazare cu regim de masa Ultra All Inclusive
transfer aeroport - hotel - aeroport
asistenta turistica

Nu include:
- taxe de aeroport 95 Euro / persoana;
-asigurare medicala

Localizare Hotelul Adam and Eve5 este situat in statiunea Belek, la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de orasul Antalia. Este considerat a fi cel mai sexy hotel din Antalya, si are un design avangardist, futurist. Poate fi o luna de miere optima pentru persoanele care prefera acest gen de hotel.
Cazare Hotelul dispune de un total de 497 camere; camerele standard (2+1 persoane, 64 mp, toate camerele sunt construite cu podeaua din epoxidic, peretii sunt din oglinzi, astfel incat tot timpul exista vedere la mare sau la munte. Sunt locuri de relaxare, si paravane, camera de baie pentru relaxare de doua persoane, cu terapie de culoare si lumina, baie separata cu dus, uscator si sistem de aburi, plasma TV 106 cm, minibar, birou multifunctional, A/C, telefon direct, conexiune internet, seif. Lumina din camera poate fi alba sau in diferite culori, chiar si curcubeu, si poate fi setata cu o telecomanda sau cand se bate din palme. Diferite tipuri de suite de la 128 mp la 1000 mp; diferenta fata de camera standard e data de living si sauna proprie pentru 4 persoane si accesul privat la beach Club. Suita Adam si Eva este de 1000 mp si disponibila si pentru petreceri private. In partea de vest a complexului sunt 24 de vile, fiecare cu piscina si gradina proprie, suprafata camerei intre 128 mp - 640 mp, cu sauna proprie si kitchenette, acces la Beach Club.
Facilitati :Restaurant principal pentru mic dejun si cina, pranz si cina la restaurantele a la Carte. Restaurante cu specific turcesc, japonez, pescaresc, frantuzesc, barbeque, si restaurant pentru nevazatori, bar la piscina, Club bar, Dock bar, Bluetooth bar, Martini, Cigar bar, discoteca, bar de noapte si cafenea Paris. Exista o sala de cinema cu filme americane bune, unde sunt va puteti lungi pe sofa si chiar adormi, cinematograful este conceput tocmai pentru relaxarea turistilor.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA