Destinatii Europene

Japonia - Tara Soarelui Rasare

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
31/03/2009 - 10/08/2009
Pret Total:
2590 € (259€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – TOKYO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henry Coanda ora 8.45 am. Imbarcare si zbor spre Japonia via Istanbul, ora 10.45. Ora 17.00 plecare spre Tokyo. Ne indreptam spre Tara Soarelui Rasare survoland intregul continent asiatic. Noapte in avion.
Ziua 2. TOKYO
Sosire in cursul diminetii in Tokyo, ora 10.50. Primul contact cu civilizatia si cultura Japoniei il vom avea intr-un tur panoramic al orasului Tokyo. Vizitam Piata Imperiala, Cladirea Guvernului Metropolitan, conceput sub forma de turnuri gemene, Altarul Meiji ( construit din chiparosi japonezi, altarul acopera o suprafata de 70 hectare, fiind populat de aproape toate speciile de arbori japonezi –donatii facute altarului ). Transfer la hotel. Dupa-amiaza libera in Tokyo. Cazare.
Ziua 3. TOKYO
Mic dejun. Continuam explorarea orasului, cu vizita matinala la Muzeul Edo-Tokyo, ce reprezinta o reconstructie impresionanta a unei parti din fostul castel imperial (perioada Edo, sec. 19 ). Turul continua cu vizitarea Templului Kannon Asakusa, unul din cele mai vechi temple budiste ( locul preferat al samurailor si shogunilor ) si a arcadei comerciale Nakamise. Servim pranzul, dupa care ne vom imbarca in vaporas pentru o minunata croaziera pe raul Sumida. Incheiem ziua cu un tur panoramic prin Ginza –unul din cele mai elegante cartiere ale metropolei. Cazare.
Ziua 4. NIKKO
Mic dejun. Excursie de o zi in frumosul orasel Nikko, loc sacru, renumit mai ales pentru splendoarea templelor din regiune. Vizitam Templul Toshogu, Cascada Kegon etc. Pranz la un restaurant local. Plimbare pe malul pitorescului lac Chuzenji. Intoarcere la hotel in Tokyo si cazare.
Ziua 5. KAMAKURA
Mic dejun. Excursie optionala in Kamakura, oras splendid inconjurat de munti impaduriti si strajuit de ocean, care gazduieste peste 60 de temple budiste. Vizitam Templul Marelui Budha – Kotokuin, un veritabil simbol al Japoniei, Templul Hase, Altarul Tsurugaoka Hatiman, Strada Komaki –principala artera comerciala a orasului. Cazare.
Ziua 6. MUNTELE FUJI & HAKONE
Mic dejun. Plecam intr-o minunata excursie, celebra pentru orice turist ajuns in Japonia. Vom urca pana la cota (statia) 5 a muntelui Fuji, de unde vom putea admira splendida panorama (daca permit conditiile meteo), unul din cele mai fotografiate locuri din Japonia. Vom fi incantati de frumusetea Vaii Hakone si vom admira peisajele deosebite intr-o scurta plimbare pe lacul Ashi. Pranz servit la un restaurant local. Dupa-amiaza transfer la gara Odawara si imbarcare in trenul super express JR pentru plecare spre Kyoto. Sosire in vechia capitala a Japoniei si cazare.
Ziua 7. KYOTO & NARA
Mic dejun. Vizitam orasul cu iz aristocratic, centrul cultural si artistic al tarii: Templul Kinkakuji ( principalul templu din regiune, construit in stilul templelor Zen ), Castelul Nijo, Altarul Heian. Dupa servirea pranzului, excursie la Nara, oras care intruchipeaza un amestec de stiluri chnezesc, corean si central-asiatic. Vom vizita Parcul Caprioarelor – Nara Park, Altarul Kasuga, construit dupa traditie shintoista, Templul Todaiji. Intoarcere in Kyoto si cazare.
Ziua 8. HIROSHIMA & INSULA MIYAJIMA
Mic dejun. Plecare cu trenul spre Hiroshima. Sosire si transfer cu ferry-boat-ul in Insula Myajima, supranumita si Insula Altarelor, unul din cele mai sfinte locuri din Japonia. Acoperita cu paduri virgine, insula este si un adevarat monument ecologic. Intoarcere in Hiroshima si vizitarea orasului, incluzand Parcul si Muzeul Memorial al Pacii. Pranz la un restaurant local. Continuam itinerariul imbarcandu-ne in trenul super express cu destinatia Osaka. Sosire in centrul comercial al Japoniei si transfer la hotel. Cazare.
Ziua 9. OSAKA & KOBE
Mic dejun. In prima parte a zilei excursie optionala la Kobe, capitala Prefecturii Hyogo, considerat unul din cele mai atragatoare orase ale Japoniei. Dupa-amiaza vizitam Osaka: Castelul, arcadele comerciale Namba, Piata Kuromon. Cazare Osaka.
Ziua 10. OSAKA & CASTELUL HIMEJI
Mic dejun. Timp liber in Osaka pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Optional, excursie la Castelul Himeji, cel mai faimos si mai fotografiat castel din Japonia si primul obiectiv cultural al Japoniei intrat in patrimoniul UNESO, complex arhitectural format din 83 de cladiri din lemn, unde s-au turnat filme celebre precum cel cu James Bond in ‘You Only Live Twice’, ‘Shogun’ cu Richard Chamberlain sau ‘The Last Samurai’ cu Tom Cruise. Seara tarziu transfer la aeroport pentru zborul spre casa, plecare ora 22.30. Noapte la bord.
Ziua 11. BUCURESTI
Sosire ora 5.35 dimineata la Istanbul, dupa o scurta escala, plecare spre Bucuresti. Sosire in aeroportul Otopeni ora 9.45.

SERVICII INCLUSE:

• bilet avion Bucuresti – Tokyo / Osaka – Bucuresti ;
• transport si transfer cu autocar / minibus modern pe durata circuitului si bilete de tren super express, conform programului ;
• cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3* : 4 nopti Tokyo, 2 nopti Kyoto, 2 nopti Osaka
• 5 pranzuri servite la restaurantele hotelurilor sau la restaurante locale;
• vizitele si excursiile cuprinse in program ;
• intrarile la obiectivele turistice vizitate;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu si ghizi locali.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

• asigurarea medicala;
• taxele de aeroport si securitate: 270 €
• excursiile optionale;
• alte servicii decat cele mentionate.


Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS