Destinatii Europene

Japonia - Sarbatoarea Ciresilor in Floare

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
22/02/2011 - 08/04/2011
Pret Total:
2495 € (207.92€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Japonia - SARBATOAREA CIRESILOR IN FLOARE
Tokyo - Kamakura Nikko - Lacul Ashi – Hakone - Muntele Fuji –Osaka - Nara- Kyoto
Plecari: 04 Aprilie & 08 Aprilie 2011

Ziua 1 BUCURESTI - TOKYO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:45 pentru imbarcare cursa Turkish Airlines cu destinatia Tokyo. Schimbarea cursei la Istanbul.

Ziua 2 TOKYO
Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo la ora 11:45, transfer la hotel 3*. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna.

Ziua 3 TOKYO
Mic dejun. Tur de oras al capitalei nipone cu vizita la gradinile Palatului Imperial; continuam cu Turnul Televiziunii din Tokyo, templul Asakusa Kannon de unde se pot cumpara si suveniruri tipic japoneze din vestita Galerie Nakamise (galerie comerciala ce functioneaza dinainte de cel de-al doilea razboi mondial). La finalul turului avem timp liber pe Ginza (cea mai importanta artera comerciala a Japoniei). Seara vom admira panorama nocturna din cladirea Roppongi Hills. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 4 TOKYO – NIKKO - TOKYO
Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko unde vom vizita templul Toshogu unde se gaseste mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Tot aici vom servi si pranzul in stil japonez. Ne intoarcem in Tokyo si vom avea dupa amiaza libera pentru odihna sau vizitarea orasului pe cont propriu. Cazare la hotel 3* in Tokyo.

Ziua 5 TOKYO – HAKONE – LACUL KAWAGUCHI
Dupa micul dejun, plecam spre Hakone, una dintre cele mai populare zone de agrement datorita vederilor pe care le ofera asupra muntelui Fuji, terenurilor de golf si apelor termale. Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la Kyoto. Pe drum vom face o scurta croaziera pe lacul Ashi. Dupa-amiaza vom ajunge la o statiune balneara pe malul lacului Kawaguchi - cel mai mare dintre cele 5 lacuri ce inconjoara Muntele Fuji. In aceasta seara ne vom caza la un Ryokan (han/hotel traditional japonez) si vom putea sa admiram Muntele Fuji reflectat in lacul Kawaguchi in timp ce ne relaxam, optional, in baile termale (onsen) din hotel. Cazare si cina.

Ziua 6 LACUL KAWAGUCHI – MUNTELE FUJI – MISHIMA - OSAKA
Dupa micul dejun ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor, unde, pe malul lacului Oshino vom putea face cateva fotografii panoramice extraordinare. Dupa amiaza vom merge la Mishima, de unde vom lua Shinkasen - trenul de mare viteza spre Osaka, cel de-al doilea oras ca marime din Japonia. Cina la un restaurant local. Cazare la hotel 3*.

Ziua 7 OSAKA – HIROSHIMA – OSAKA (optional)
Mic dejun. Optional, va propunem excursie la Hiroshima pentru a vizita parcul bombei atomice si muzeul bombei atomice. Plecam apoi spre Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, unde vom traversa cu feribotul si vom vizita altarul de la Itsukushima. Dupa amiaza ne intoarcem la Hiroshima si luam trenul inapoi spre Osaka. Cazare la hotel 3*.

Ziua 8 OSAKA - NARA - KYOTO
Dupa micul dejun vom face un tur panoramic al orasului. Vom incepe cu vizitarea celui mai mare castel construit in Japonia. Continuam cu Acvariul din Osaka, unde vom putea admira exemple de viata marina din 15 zone de pe intinsul globului pamantesc, acvariu al carui exponat central este un exemplar de rechin balena. Dupa masa de pranz, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji care adaposteste cea mai mare statuie a lui Buddha din Japonia, acest templu fiind patrimoniu UNESCO, fiind cea mai mare cladire de lemn din lume. Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Plecam apoi spre Kyoto, vechea capitala nipona, unde ne vom caza.

Ziua 9 KYOTO
Mic dejun. Astazi vom face un tur de oras cu vizita la Sanjusangen-Do, templul celor 1001 statui ale zeitei Kannon si Kyomizu Dera - templul apei curate. Ziua continua cu templul Kinkakuji - pavilionul de aur. Seara, optional, vom participa la un spectacol de dansuri japoneze in renumitul cartier Gion. Cazare la hotel 3*.

Ziua 10 KYOTO
Mic dejun. Optional, vom vizita impreuna cu insotitorul de grup unul din cele mai mari temple, inscris in Patrimoniul UNESCO – Honganji si Pagoda cu 5 nivele To-ji, un obiectiv emblematic al Kyoto-ului. Seara, cina traditionala japoneza de ramas bun la care va participa, pentru jumatate de ora si o Maiko adevarata.

Ziua 11 KYOTO – ISTANBUL
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si plimbari individuale. Vom elibera camerele in jurul pranzului si vom lasa bagajele in camera special amenajata din interiorul hotelului. In jurul orei 19:00 transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Turkish Airlines cu destinatia Istanbul. Plecare la ora 22:30.

Ziua 12 ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 05:35 si plecare spre Bucuresti la 08:20. Aterizare pe aeroportul Otopeni la 09:45.

PRET/persoana: 2.495 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 410 EURO / persoana

SERVICII INCLUSE:
- transport avion Bucuresti-Tokyo si Kyoto-Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea cursei la Istanbul)
- 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* : 3 nopti in Tokyo, 1 noapte in zona Lacului Kawaguchi intr-un han traditional, 2 nopti in Osaka, 3 nopti in Kyoto
- 2 mese de pranz (zilele 4 si 8), 5 cine (zilele 3, 5, 6, 9 si 10)
- transport pe tot parcursul turului conform programului
- intrarile la obiectivele mentionate in program
- ghid local vorbitor de limba engleza
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
-taxele de aeroport: 275 EURO/persoana (pot suferi modificari)
-asigurarea medicala de calatorie
-asigurarea storno (optionala)
-orice servicii nementionate in program
-bacsisuri pentru ghizi locali si soferi

Tarif estimativ excursie optionala HIROSHIMA: 340 Euro/ persoana pentru minim 10 participanti. Participarea la excursie si plata unui avans de 50% din suma trebuie efectuate pana la data de 15.03.2011 pentru a fi facute rezervarile.

Orar informativ de zbor (ore locale):
Bucuresti 10:45 - Istanbul 12:10 / 18:30 – Tokyo 11:45 (a doua zi)
Kyoto 22:30 – Istanbul 05:35/ 08:20 – Bucuresti 09:45

Grup minim: 25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 85 EURO/ persoana.

Termen limita de inscriere: 10 Martie 2011.

Conditii de retragere / penalizari:
-intre 45 – 30 zile inaintea plecarii: 100 EURO/ persoana
-intre 21 – 29 zile inaintea plecarii: 40% din valoarea pachetului
-intre 15 – 20 zile inaintea plecarii: 80 % din valoarea pachetului.
-cu mai putin de 15 zile inaitea plecarii: penalizare 100%.

Transferuri din provincie la / de la aeroport :
- 50 LEI/persoana/ sens (dus sau intors) din orasele PLOIESTI, URZICENI, PITESTI, ALEXANDRIA, GIURGIU, TURNU MAGURELE.
- 75 LEI/ persoana/ sens (dus sau intors) din orasele CONSTANTA, CALARASI, SLOBOZIA, BUZAU, TECUCI, BRAILA, GALATI, TULCEA, CRAIOVA, SLATINA, FOCSANI, VALCEA, BRASOV.

OBSERVATII:
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Japonia conform standardelor proprii;
 Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
 Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
 Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/yen valabile in luna noiembrie 2010; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
 Mesele principale – dejun si cina - au specific local.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA