Destinatii Europene

Japonia 2014 - Sarbatoarea ciresilor in floare

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
23/08/2014 - 05/04/2015
Pret Total:
2590 € (235.45€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

05.Apr.2015 2590 EUR

Ziua 1 - BUCURESTI - PARIS - TOKYO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:15 pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Tokyo. Decolare la ora 07:15. Sosire in Paris la ora 09:25. Plecare spre Tokyo la ora 10:50.
Ziua 2 - TOKYO
Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo la ora 06:00, transfer la hotel Grand Palace 4 (sau similar). Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Seara, optional, tur “Tokyo by night” cu insotitorul de grup (pietonal si cu metroul). Pret informativ: 30 euro/persoana.
Ziua 3 - TOKYO
Mic dejun bufet. Astazi de ne vom bucura de un tur panoramic al capitalei nipone (8h). Printre principalele obiective admirate se numara Templul Senso-ji cu a sa pagoda cu cinci niveluri in curtea caruia se afla un cazan urias din bronz plin cu tamaie aprinsa, zona Palatului Imperial situat intr-un peisaj elegant cu iazuri si pini, altarul Meiji-Jingu, cel mai mare loc sfant din Tokyo care-l comemoreaza pe Imparatul Meiji, bulevardul Ginza – comparabil cu 5th Av. din New York. Vom admira apoi una din cele mai spectaculoase privelisti din Observatorul Metropolitan. De asemenea, vom face o croaziera de aproximativ o ora pe raul Sumida, prin districtul Asakusa, cel mai plin de culoare si obiceiuri traditionale. Vom incheia aceasta zi frumoasa cu o cina traditionala la un restaurant local. Transfer si cazare la hotel 4.
Ziua 4 - KAMAKURA - YOKOHAMA
Mic dejun. Optional, va propunem o vizita in prima capitala sogunala a Japoniei, Kamakura, ale carei temple si gradini isi etaleaza frumusetea intre ocean si munte. Vom vizita 3 dintre ele, iar la intoarcere facem o scurta oprire la Yokohama, “Portul Viitorului”, pentru o panorama unica din, pe vremuri, cel mai inalt observator al Japoniei (si cel mai rapid lift). Seara, revenim la hotel pentru cazare. Pret informativ: 80 euro/ persoana.
Ziua 5 - TOKYO – NIKKO - TOKYO
Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita templul Toshogu, aici gasindu-se mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Pe drum, ne vom opri pe malul lacului Chuzenji-ko pentru a admira spectaculosul peisaj cu cascade si vom urca cu liftul deasupra cascadei Kegon (97m). Seara, revenim in Tokyo. Cina la restaurantul hotelului. Cazare la hotel 4.
Ziua 6 - TOKYO –LACUL KAWAGUCHI - ATAMI
Dupa micul dejun, plecam spre Atami, una dintre cele mai populare zone de agrement, statiune situata pe malul Oceanului Pacific. Important: Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la Kyoto. Ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor, Muntele Fuji. Vom lua telecabina de la Owakudani (Valea Marelui Clocot) spre Togendai. In doar 10 minute, vom trece peste o vale cu stanci ascutite, cratere, vulcani noroiosi, cu jeturi de aburi iesind din crevase. Daca vremea permite, vom admira o spectaculoasa priveliste cu Fuji-san. Cazare la hotel Resorpia Atami 4 (sau similar) in camere tipic japoneze cu vedere la ocean. Cina la restaurant hotelului.
Ziua 7 - ATAMI – KYOTO
Mic dejun. Ne vom deplasa pe jos la gara din Atami (10 minute de mers) pentru a lua trenul de mare viteza spre Kyoto. La sosire (ora 12:15), vom face un tur panoramic, ce va cuprinde vizita urmatoarele obiective: templul Kiyomizu-dera – dedicat zeitatii budiste cu 11 fete Kannon; templul Kinkaku-ji (Pavilionul de Aur) – un templu invelit in frunze de aur, ce se oglindeste spectaculos in iazul din fata sa; castelul Nijo – un fost palat rezidentil construit pentru shogunul Tokugawa Ieyasu La finalul turului, vom avea ocazia sa exploram Gion-ul – cartierul vechi de distractii si gheise. Cazare la hotel New Miyako 4 (sau similar).
Ziua 8 - KYOTO - NARA
Dupa micul dejun, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adaposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga cu cele 4 Sali principale – 3 dedicate razboinicilor civili si una stramosilor zeificati. Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Dupa amiaza, revenim in Kyoto. Optional, va propunem participarea la spectacolul extraordinar al gheiselor din Gion, reprezentatie ce are loc intr-o singura luna din an (program realizabil in limita locurilor disponibile). Pret informativ (difera in functie de categoria de bilet disponibila la fata locului si include si ceremonia ceaiului): 50 euro/ persoana.
Ziua 9 - KYOTO
Mic dejun. Astazi vom continua explorarea frumosului oras Kyoto. Putem face o plimbare in zona de est a orasului, cartierul cu cei mai multi ciresi, trecand pe Aleea Filosofiei, pe langa case vechi si temple linistite: Templul de Argint, Altarul Heian, parcul Okazaki. Optional va propunem “o gura de aer proaspat” in peisajul natural de vis al cartierului vestic Arashiyama, unde vom combina istoria si religia templelor cu aerul mistic al padurilor de bambus si cu vioiciunea maimutelor japoneze. La final ne vom odihni privirile la fereastra trenuletului romantic al vaii Sagano. Pret informativ: 35 euro/ persoana. La ora 18:30 va invitam la o cina traditionala la care va participa si dansa o Maiko – “fata dansatoare” (nume dat ucenicelor gheise).
Ziua 10 - KYOTO – OSAKA
Mic dejun. Ne indreptam spre Osaka, cel de-al treilea oras ca marime din Japonia. Vom incepe cu vizitarea celui mai mare castel construit in Japonia, Osaka Castle. Continuam cu admirarea unei frumoase panorame din cladirea Umeda Sky, o realizare uimitoare a arhitecturii nipone moderne. Turul continua cu vizita cartierului Dotonbori. Cina a la carte in stil european. Cazare la hotel Granvia Osaka 4 (sau similar).
Ziua 11 - OSAKA – HIROSHIMA – OSAKA
Mic dejun. Optional, va propunem excursie la Hiroshima . Plecam spre Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, unde vom traversa cu feribotul. Excursia cuprinde vizita altarului Itsukushima, intrare la Muzeul Memorial al Pacii, admirarea Domului Bombei. Seara, revenim in Osaka pentru cazare. Transferul intre port, gari si statii se va dace cu metroul sau taxi. Pret informativ: 215 euro/ persoana.
Ziua 12 - OSAKA – PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Osaka pentru imbarcare zborul Air France cu destinatia Paris. Plecare la ora 11:30. Sosire la Paris la ora 17:00 si plecare spre Bucuresti la 19:10. Aterizare pe aeroportul Otopeni la 23:00.

Include:
-transport avion Bucuresti-Tokyo si Osaka-Bucuresti cu compania Air France (schimbarea cursei la Paris)
-10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4: 4 nopti in Tokyo, 1 noapte in Atami, 3 nopti in Kyoto, 2 nopti in Osaka,
-5 cine (zilele 3, 5, 6, 9 si 10) - din care una cu spectacol si participarea unei Maiko
-transport pe tot parcursul turului conform programului
-tururi de oras cu ghid local in Tokyo, Kyoto si Osaka
-excursii la Nikko si Nara cu autocar si ghid local
-intrarile la obiectivele mentionate in program
-insotitor roman de grup

Nu include:
-taxele de aeroport: 495 EURO/persoana (pot suferi modificari)
-asigurarea medicala de calatorie
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
-orice servicii care nu sunt mentionate in program
-bacsisuri pentru ghizi locali si soferi

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA