Destinatii Europene

Italia - Coasta de Azur avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
20/02/2014 - 12/09/2014
Pret Total:
539 € (53.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Pret: 539 EUR
Plecari:
23.May.2014
26.Jun.2014
27.Jul.2014
17.Aug.2014
12.Sep.2014

Include:
- Bilet avion Wizz Air pt Bucuresti-Veneţia si zbor Blue Air pt Roma-Bucuresti. Compania aviatică poate modifica orarul de zbor..
- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4, exceptând zilele 3 si 6 (contra cost cu transportul public);
- 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 4, 3 si 2;
- ghid însoţitor din partea agenţiei pentru primele 8 zile (după întalnirea cu ghidul la Venetia), după care asistenţă turistică;

Nu include:
- asigurarea medicală, intrări la obiective, servicii de ghizi locali
vaporasul (cca.14 euro) si taxa de autocar (cca.11 euro) la Veneţia (se incaseaza din agentie) si transportul local la Roma;
- excursii opţionale: Coasta de Azur, Pisa, Tivoli, Assisi+ San Marino, Capri 20+19 (vaporasele) +16euro (microbuz cu climă dus-întors Capri-Anacapri+ghid local), toate minim 25 pers.;
- taxe aeroport, securitate+transfer aeroport-hotel-aeroport 195 euro

Ziua 1. BUCURESTI- VENETIA- VERONA (195 km)
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 04.10 pentru zbor Bucuresti- Treviso cu compania Wizz Air. După aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer si deplasare către Veneţia pentru întâlnire cu ghidul si îmbarcare în autocar. Croazieră în Veneţia spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procurațiile, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantasticele mozaicuri de inspiraţie bizantină. Turistii familiarizaţi cu Veneţia pot merge individual în croazieră pe insula Murano. Traseul continuă spre Verona. În Verona putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Seara sosire si cazare în zona Lago di Garda.
Ziua 2. MILANO- TORINO- GENOVA (455 km)
Mic dejun. Vizită în Milano: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Torino pt. a vizita Domul San Giovanni cu celebrul Giulgiu din Torino, Palazzo Reale si Palazzo Madama si simbolul orasului, Mole Antonelliana, cândva cea mai înaltă clădire din lume. Urmează Genova unde admirăm Casa lui Columb, Palatul Ducal, Catedrala San Lorenzo si Acvariul, al 2-lea ca mărime din Europa. Cazare în zona Genova - Savona.
Ziua 3. MONACO- NICE- SAN REMO- SAVONA (390 km)
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţia turistilor sau opţional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port si faimosul Cazino. Urmează Nice pentru o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la întoarcere, oprire în San Remo, replica staţiunilor exclusiviste în "varianta" italiană. Cazare în zona Genova - Savona.
Ziua 4. GENOVA- PISA- FLORENTA (245 km)
Mic dejun. Plecare spre Florenţa. Pe traseu, excursie opţională (15 euro) la Pisa pentru a vizita Domul, cu decoraţiuni puternic influenţate de lumea islamică, Turnul înclinat si Baptisteriul. Turistii care nu doresc vizita în Pisa, vor avea timp liber într-un centru comercial local. În Florenţa, orasul artelor, se vizitează: Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Piaţa Senioriei veritabil "muzeu în aer liber", Palazzo Vecchio, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti si Basilica Santa Croce. Cazare în zona Montecatini- Florenţa.
Ziua 5. SAN GIMIGNANO- SIENA- SORRENTO (595 km)
După micul dejun, admirăam superbul orăsel medieval locuit si impecabil conservat San Gimignano. Opțional (15 euro) excursie la Siena, cândva rivala Florenţei, de asemenea excelent păstrată, unde admirăm splendida Catedrală din sec. XIII si Piazza del Campo cu Fontana Gaia, Pallazo Publico si Torre de Mangia. Deplasarea continuă spre sud, către peninsula Sorrentina. Seara cazare si cină în zona Sorrento.
Ziua 6. INSULA CAPRI - NAPOLI - POMPEI- ROMA (320 km)
Mic dejun. Dimineaţa opţional ne îmbarcăm spre splendida Insulă Capri pentru a vizita Piaţa Umberto si Anacapri. Turistii familiarizaţi cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro. Excursia continuă către Napoli (scurt tur pietonal pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piaţa Plebiscitului, Palatul Regal). Apoi se vizitează vechiul Pompei, unde parcurgem turul "Orasului Mort" îngropat de lava vulcanului Vezuviu. Plecare spre nord pentru cazare la Roma / sau cazare si cină în Pomezia.
Ziua 7. ROMA
Mic dejun. Vizită în Roma: Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piaţa Veneţia, Capitoliul si Pantheonul. După ce "Cetatea Eternă" ne-a convins de venerabila sa vârstă, vom admira si frumuseţea sa unică în: Piaţa Navona, Fontana di Trevi si Piaţa Spaniei, iar definiţia grandorii o vom afla în Basilica San Pietro. Cazare la Roma / Pomezia.
Ziua 8. ROMA- TIVOLI
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală în Roma la muzeul Vatican, unde ne vor coplesi (pe lângă multe altele) Capela Sixtină si Stanze di Rafaello. După amiază, sugerăm vizita la Castelul Sant`Angelo si Palatul Conservatorilor sau excursie opţională (10 euro) la Vila D`Este din Tivoli, pentru a admira măestria cu care apa a fost metamorfozată în operă de artă, rezultând cele mai spectaculoase grădini renascentiste din Europa. Întoarcere la Roma / Pomezia pentru cazare la acelasi hotel.
Ziua 9. ROMA- ASSISI- SAN MARINO- ROMA (595 km)
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală sau shopping în Roma. Opţional excursie către Assisi, unde vizităm catedrala Sf. Francisc ce conţine superbele fresce ale lui Giotto. Excursia opționala (ambele 45 euro) continuă spre Republica San Marino, unde admirăm o deosebită panoramă de pe turnurile fortăreţei medievale. Întoarcere cu un microbuz la Roma / Pomezia pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 10. ROMA- BUCURESTI
După micul dejun, se eliberează camerele si se lasă bagajele în luggage room. Program liber în Roma. Sugerăm vizita la Vila Borghese, complexul de Catacombe de pe Via Appia Antica, Basilica San Giovanni Laterano sau Centrul administrativ si de afaceri E.U.R început de Mussolini în stil raţionalist-fascist. Întoarcere la hotel utilizând mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 15.30 pentru zbor la Bucuresti. Sosire la Bucuresti Otopeni în jurul orei 22.05.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA