Destinatii Europene

ITALIA 2013 - Orasul Artelor

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
04/07/2013 - 12/07/2013
Pret Total:
659 € (73.22€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

ITALIA 2013
– Orasele Artelor –
(P)


Milano – Verona – Venetia – Ferrara – Florenta – Pisa – Siena – Assisi – Roma

Plecari : 4 iulie, 1 august, 3 octombrie 2013

Ziua 1: BUCURESTI – MILANO
Intalnire la ora 12:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare la cursa ALITALIA cu destinatia Milano. Sosire la Milano la ora locala 15:55. Transfer in oras urmat de tur panoramic cu autocar si ghid local; vom vizita Domul, una dintre cele mai mari catedrale din lume, stralucit exemplu al arhitecturii gotice, precum si Galeriile Vittorio Emanuele - cea mai veche galerie comerciala din lume. Vizita dureaza cca 2 ore. Cazare in Milano, la hotel 3*.

Ziua 2: MILANO – VERONA – VENETIA MESTRE
Mic dejun. Plecare spre Venetia, cu oprire la jumatatea traseului, pentru vizitarea Veronei. Vizita pietonala a orasului cuprinde principalele obiective turistice din centrul vechi: Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Castelvecchio. Sosire Mestre si cazare hotel 3*.

Ziua 3: MESTRE - VENETIA – FERRARA – FLORENTA
Mic dejun. Dimineata vom ajunge in Venetia si vom face o plimbare cu vaporasul cca 30-40 minute, de la Piazzale Roma (intrarea in oras) pana in Piata San Marco, unde vom vizita Biserica San Marco, Palatul Ducal (exterior), Puntea Suspinelor. In jurul pranzului vom pleca spre Florenta (cu o scurta oprire in Ferrara) si vom ajunge la destinatie in cursul serii. Cazare la hotel 3* in Florenta - Calenzano.

Ziua 4 : FLORENTA
Mic dejun. Dimineata tur panoramic de oras cu ghid local: Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Turnul Giotto si Baptisteriul - exterior, Ponte Vecchio. Cazare in Florenta - Calenzano.

Ziua 5: FLORENTA – PISA (OPTIONAL)
Mic dejun. Dupa-amiaza excursie optionala la Pisa sau timp liber in Florenta; se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Cazare in Florenta.

Ziua 6: FLORENTA – SIENA – ASSISI – ROMA
Mic dejun. Plecam spre Roma prin Siena si Assisi. Programul prevede o scurta oprire la Assisi, orasul Sfantului Francisc (intemeietorul Ordinului Franciscan), unde vom vizita biserica ce-i poarta numele. Continuarea drumului si scurta oprire in Siena, vechi oras medieval (vizita pietonala a centrului orasului: Piazza del Campo, Cladirea Primariei, Domul). Vom ajunge la Roma in cursul serii. Cazare Roma la hotel 3* (hotelul nu este central insa se afla in apropierea mijloacelor de transport in comun).

Ziua 7: ROMA
Mic dejun. Tur de oras ghidat, cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Cazare Roma.

Ziua 8: ROMA
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Cazare Roma.

Ziua 9: ROMA – BUCURESTI
Mic dejun. Zi libera pentru vizite suplimentare (optional Tivoli) si cumparaturi. Eliberarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00. Transfer la aeroport (ora 19:00) pentru imbarcare pe cursa ALITALIA cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 00:35.


PRET/persoana: 659 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 225 EURO
Supliment pentru plecarea din 3 octombrie: 55 euro/persoana

Reducere a treia persoana adulta in camera dubla cu pat suplimentar: 20 EUR
Reducere copil 2-10 ani in camera cu doi adulti: 90 EUR

SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul, compania ALITALIA Bucuresti – Milano si Roma – Bucuresti
 8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3 stele standard local: 1 noapte Milano, 1 noapte Mestre, 3 nopti Florenta-Calenzano, 3 nopti Roma
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 transport cu autocar pe teritoriul Italiei conform itinerariului
 tururi de oras cu ghid local la Milano, Florenta, Roma
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport - 140 EURO/persoana, pot suferi modificari;
- plimbare cu vaporasul in Venetia 15 euro/persoana, se achita la fata locului
- intrari la obiectivele turistice;
- tips pentru soferi si ghizi locali – cca 25 euro / persoana, se achita la fata locului;
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale)
- taxele hoteliere locale (se vor achita la receptia hotelurilor):
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
3 saptamani inaintea plecarii

GRUP MINIM:
30 PERSOANE. Supliment grup 25-29 persoane: 45 euro/persoana. Pentru grup mai mic de 25 persoane excursia se reprogrameaza.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) – COMPANIA ALITALIA:
Otopeni 14:35 – Milano (Linate) 15:55
Roma (Fiumicino) 21:30 – Otopeni 00:35

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

ACTE NECESARE:
carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.
OBSERVATII:
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Italia conform standardelor proprii / conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei / documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila; toti copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion / distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului / agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel