Destinatii Europene

Italia 2010 Tur Clasic 8 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
28/06/2010 - 05/07/2010
Pret Total:
695 € (86.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu

MILANO – VERONA – VENETIA – FERRARA – FLORENTA – PISA – SIENA – ASSISI – ROMA
Plecari

28 iunie, 29 iulie, 24 august, 14 septembrie 2010
Servicii incluse

 transport cu avionul, compania ALITALIA Bucuresti – Milano si Roma – Bucuresti
 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3 stele astfel: 1 noapte Milano, 1 noapte Venetia, 2 nopti Florenta, 3 nopti Roma
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 transport cu autocar pe teritoriul Italiei cf. itinerariului
 tururi de oras cu ghid local la Milano, Florenta, Roma
 vizite la obiectivele mentionate
 plimbare cu vaporasul in Venetia
 insotitor roman de grup
Servicii neincluse

- taxele de aeroport - 110 EURO/persoana, pot suferi modificari
- intrari la obiectivele turistice
- bacsis pentru soferi si ghizi locali – cca 25 euro / persoana
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

Program

Ziua 1: BUCURESTI – MILANO
Intalnire la ora 12:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare cursa ALITALIA cu destinatia Milano. Sosire la Milano la ora 15:30. Transfer in oras urmat de tur panoramic cu autocar si ghid local; vom vizita Domul, una dintre cele mai mari catedrale din lume, stralucit exemplu al arhitecturii gotice, precum si Galeriile Vittorio Emanuele - cea mai veche galerie comerciala din lume. Vizita dureaza cca 3 ore. Cazare in Milano, la hotel 3*.

Ziua 2: MILANO – VERONA - VENETIA
Mic dejun. Plecare spre Venetia, cu oprire la jumatatea traseului, pentru vizitarea Veronei. Vizita pietonala a orasului cuprinde principalele obiective turistice din centrul vechi: Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Castelvecchio. Sosire la Venetia si cazare hotel 3*.

Ziua 3: VENETIA – FERRARA – FLORENTA
Mic dejun. Dimineata vom face o plimbare cu vaporasul cca 30-40 minute, de la Piazzale Roma (intrarea in oras) pana in Piata San Marco, unde vom vizita Biserica San Marco, Palatul Ducal (exterior), Puntea Suspinelor.
In jurul pranzului vom pleca spre Florenta (cu o scurta oprire in Ferrara) si vom ajunge la destinatie in cursul serii. Cazare la hotel 3*.

Ziua 4 : FLORENTA – PISA (OPTIONAL)
Mic dejun. Dimineata tur panoramic de oras cu ghid local: Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Turnul Giotto si Baptisteriul - exterior, Ponte Vecchio. Dupa amiaza excursie optionala la Pisa sau timp liber in Florenta; se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Cazare in Florenta la hotel 3*.

Ziua 5: FLORENTA – SIENA – ASSISI – ROMA
Mic dejun. Plecam spre Roma prin Siena si Assisi. Programul prevede o scurta oprire la Assisi, orasul Sfantului Francisc (intemeietorul Ordinului Franciscan), unde vom vizita biserica ce-i poarta numele. Continuarea drumului si scurta oprire in Siena, vechi oras medieval (vizita pietonala a centrului orasului: Piazza del Campo, Cladirea Primariei, Domul). Vom ajunge la Roma in cursul serii. Cazare Roma la hotel 3*.

Ziua 6: ROMA
Mic dejun. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Cazare Roma la hotel 3*.

Ziua 7: ROMA
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Cazare Roma la hotel 3*.

Ziua 8: ROMA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport (ora 11:30) pentru imbarcare pe cursa ALITALIA cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 17:40

008

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale):
Otopeni 14:10 – Milano (Linate) 15:30
Roma (Fiumicino) - 14:25 – Otopeni 17:40

OBSERVATII:
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Italia conform standardelor proprii;
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
 Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

PERIOADA Loc / camera dubla Supliment Single
28 iunie, 29 iulie, 695 euro 165 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Iun-10 - 05-Iul-10695

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR