Destinatii Europene

ISTANBUL 7 zile autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2013 - 21/09/2013
Pret Total:
230 € (32.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1–Duminica (de Paste si 1 Mai – Marti), ora 06.15–prezentarea la imbarcare,Bucuresti-Piata Agroalimentara,Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Traversarea Bulgariei. Tur by night Istanbul–se traverseaza Cornul de aur pe podurile Halic si Galata sau Ataturk. Cazare in Istanbul.

ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber- shopping. Cazare in Istanbul.

ZIUA 3 (mic dejun). Optional (40 Euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 Euro-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului (include: transport local–tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul.Cazare in Istanbul.

ZIUA 4 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 Euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 Euro-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic). Cazare in Istanbul.

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber- shopping.Cazare in Istanbul.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 - croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber - shopping. Cazare in Istanbul.

ZIUA 7 – Sambata (de Paste si 1 Mai – Luni), (mic dejun). In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • PRETUL INCLUDE:
  • · servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;
  • · 6 cazari cu mic dejun in hotel 3;
  • · transport (zilele 1 si 7) cu autocar 2 cu aer conditionat pentru Bucuresti - Istanbul - Bucuresti, taxe stradale si parcari.
  • PRET : 195 Euro + 35 Euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 4),Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).Supliment single 110 Euro.La inscriere seachita minim 100 Euro.
  • Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 Euro.
  • Grup minim 25 turisti.
  • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA