Destinatii Europene

ISRAEL, Craciun la Bethlehem 7zile/6nopti

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
06/01/2014 - 12/01/2014
Pret Total:
695 € (99.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

CRACIUN LA BETHLEHEM
PROGRAM SPECIAL DE CRACIUN
7 zile/6 nopti
6-12 IANUARIE 2014



6 IAN Intalnire la ora 09,00 la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei, pentru formalitatile de check-in si imbarcare pe cursa EL AL, care va decola la ora 12.00 spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion la ora locala 14.35.
Incepem pelerinajul cu vizitarea bisericii Sf. Gheorghe de la Lida. Intrare in Ierusalim pe Muntele Eleon – Privire panoramica asupra Cetatii Vechi. Transfer la hotel GRAND PARK in Bethlehem. Cina si cazare.
La ora 22.15 deplasare pe jos (7-10 minute) catre Biserica Nasterii, pentru a participa la slujba de celebrare a nasterii Mantuitorului Iisus Hristos. Intrare pe baza de bilete si pasaport.

7 IAN Mic dejun. Vizitarea Bisericii ortodoxe a Nasterii - locul unde s-a nascut Mantuitorul Iisus Hristos, a Bisericii catolice Sf. Ecaterina si a Grotei Laptelui. Vizita pe Muntele Sionului, la biserica Adormirii Maicii Domnului si Foişorul "Cina Cea De Tainã", mormântul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plângerii. Deplasare la Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vizitam Biserica Sf. Ioan, fântâna Fecioarei Maria si Biserica Vizitarii - construită pe locul unde Fecioara Maria a vizitat-o pe Elisabeta, mama Sfântului Ioan Botezătorul. Cina si cazare in Bethlehem.

8 IAN Mic dejun. Deplasare la Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Ioan Iacob de la Neamt. Plecam spre Ierusalim si vizitam Muntele Mãslinilor - Mãnãstirea Eleon (ridicata de Sfanta Elena), Biserica “Pater Noster” (Tatãl Nostru) si Biserica "Dominus Flavit" (Domnul A Plâns). Apoi, grãdina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Maicii Domnului si Casa unde a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia. Cina si cazare in Bethlehem.

9 IAN Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, apoi parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 locuri in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pâna la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii si vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Cina si cazare in Bethlehem.

10 IAN Mic dejun. Deplasare spre Ierihon si inchinarea la moastele Sf. Ioan Iacob Românul. Vizitarea Mãnastirii Sf. Gherasim, intrare in orasul Ierihon, vizita la biserica Greco-Ortodoxa unde vom vedea Dudul lui Zacheu, biserica si asezamantul românesc de la Ierihon - Qumran (vechiul centru al esenienilor). Scurtã oprire la Marea Moartã pentru cumparaturi si plimbare. Plecare spre Tiberias. Cina si cazare in Tiberias.

11 IAN Mic dejun. Plecam catre Muntele Tabor si vizitam biserica Ortodoxa ridicatã pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fatã. Apoi ne deplasam la Capernaum, oraş denumit si “Cetatea Domnului". Vizitarea vestitului loc unde a predicat Iisus, apoi Casa Sf. Petru in Tabgha, unde Iisus a sãvârşit minunea inmulţirii pâinilor si a peştilor, Muntele Fericirilor cu vizitarea Bisericii, raul Iordan – Chibutz Yardenit “Locul Botezului”. Optional, Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se poate servi pranzul, gustand din Pestele Sf. Petru. Cina si cazare in Tiberias.

12 IAN Mic dejun. Plecare catre Nazareth. Vizitarea bisericii ortodoxe Sf. Gavril din Nazareth cu Izvorul Mariei. Vizitã in satul Cana, la Biserica ortodoxa ridicata pe locul casei lui Simion Cananitul, unde Iisus a facut prima minune a transformãrii apei in vin. Plecare spre Haifa, splendid oraş-port la Mediteranã, aflat intr-un mare golf, la poalele muntelui Carmel. Vom privi Templul Cultului Bahai, cu grãdinile construite pe terase suspendate. Vizitarea mãnãstirii Stella Maris (Steaua Mãrii) cu pestera Proorocului Ilie Tezviteanul. Pãrãsim Haifa si ne indreptãm spre aeroportul Ben Gurion, pe drumul care urmeaza coasta Mediteranei. Scurta oprire pentru cumpãrãturi.
Transfer la aeroport, formalitatile de check-in si imbarcare pe cursa EL AL spre Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 22.35.

TARIF : (valabil pentru grup de 30 persoane)
695 Euro/persoana in camera dubla
Supliment 60 Euro/persoana (pentru grup intre 20-29 persoane)
Supliment persoana in camera singla: 160 Euro
Servicii incluse :
 - bilete de de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, cursa EL – AL
 - taxe de aeroport
 - transfer aeroport – hotel – aeroport
 - 4 nopti cazare cu demipensiune la hotel Grand Park Bethlehem 4* superior
 - 2 nopti cazare cu demipensiune la hotel C-Hotel/Golan Tiberias 4*
 - 7 zile transport autocar deluxe
 - asistenta turistica la sosire
 - ghid vorbitor limba romana
 - preot insotitor de grup din partea agentiei.
Nu sunt incluse :
 - asigurarea medicala (35 lei) si storno (156 lei)
 - bilet de intrare la slujba Nasterii Domnului de la Biserica Nasterii, in noaptea de 6 ianuarie (10 euro/pers)
 - excursiile optionale (croaziera pe Marea Galileii si pranz cu peste (30 euro/pers);
 - bacsisuri: 40 euro/persoană (ghid local si sofer) - se achita in aeroport la plecare

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • CONDITII DE INSCRIERE SI CALATORIE:
  • - Termenul de inscriere este pana la data de 31 octombrie 2013.
  • - La inscriere se poate achita un avans de 50%, urmand ca restul sa fie achitat pana la data de 31 octombrie 2013.
  • - Tariful este stabilit pentru un numar de 30 persoane.
  • - Pentru un grup intre 20-29 persoane, tariful se majoreaza cu 60 Euro/pers.
  • - in cazul anularii calatoriei dupa data de 01 noiembrie 2013, penalizarea de anulare este de 100 %. De aceea, agentia recomanda turistilor si incheierea unei asigurari storno la data inscrierii in program (asigurare care acopera costul excursiei in caz de imbolnavire grava, accident sau deces al persoanei asigurate sau al unei rude apropiate) .
  • - Serviciile neincluse se achita la aeroport, la plecarea din Bucuresti.
  • - Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
  • Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul notarial al celuilalt parin

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Aura Travel"

Total Oferte de Turism (1)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Aura Travel