Destinatii Europene

Insula Krk, Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
01/02/2011 - 01/08/2011
Pret Total:
595 € (49.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

INSULA KRK-ZAGREB-COASTA ISTRIEI:Pola, Porec, Opatja, Rovinj, Rijeka
Venetia circuit si sejur 12 zile,din care in 7 se poate face plaja si baie in mare
Marea Adriatica - Pestera Postojna - Lacul Balaton - Budapesta
Belgrad – Coasta Dalmatiei:Dubrovnik, Split, Trogir, Sibenik, Zadar
Podgorita – Marele Canion TARA -Fiordul Kotor

DATE DE PLECARE: 27.07, 10.08.

DETALII CIRCUIT:


ZIUA 1 Miercuri, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Deplasare prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfantul Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas (1 ora) in Podgorica. Cazare in Muntenegru (Cetinje).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva – Tivat – (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) – Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Cazare in zona Split-Sinj.

ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) , Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Deplasare pe coasta Dalmatiei si popasuri (cate 1 ora) in splendidele orase turistice : Trogir, Sibenik si Zadar. Cina si cazare in insula KRK.

ZILELE 5 - 10 Demipensiune si cazare Hotel Adriatic in Insula Krk.
Plaja si baie in Marea ADRIATICA. Timp liber in statiune.
Ziua 5- excursie in zona Plitvice se viziteaza (3 ore) Parcul National, cu o suprafata de peste 19.000 ha., cu renumitele lacuri alpine (16), ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru realizarea a numeroase filme de aventuri (Winnetou), apoi plaja si baie in insula Krk.

Ziua 6- excursie de 1 zi la: Rovinj, Porec Opatija, Rijeka si Pola (intreg orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfiteatrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea). Plaja si baie.
Ziua 8-excursie la Postojna unde se viziteaza cea mai renumita pestera din Europa (5 km. ai mirificei lumii subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul), apoi plaja si baie in insula Krk.

Excursiile din zilele 3, 4 si 5 sunt incluse in pretul excursiei, (fara biletele de intrare) costa in total 75Ñ” (20+35+20Ñ”) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Excursii optionale :

● Ziua 9- Transport cu autocarul la Venetia (Mestre). Optional (25 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea
plecarii sau 35 €-daca se achita in excursie), excursie (include:transport autocar Mestre - Venetia – Mestre, deplasare cu vaporasul
Piata Tronchetto – Canal Giudecca - Piata San Marco si retur, taxe autocar de parcare si intrare in Venetia) pentru vizitare : Palatul
Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco + plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. .

● Ziua 10- Deplasare (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie) cu
autocarul in Punat pentru ”croaziera 4 insule” pe Marea Adriatica (durata - 4 ore, include:cafea, croissant, ghid local, plaja si baie).

ZIUA 11 (mic dejun).. Plaja si baie in mare. Ora 11.30 plecare din insula Krk. Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.

ZIUA 12 - duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

TARIF:

PRET: 595 € (include: transportul la Venetia-Mestre si croaziera pe Dunare, in valoare
totala de 60 €+ excursiile din zilele: 3, 4 si 5 in valoare totala de 75 €).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 180 Ñ”.

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 Ñ”
La inscriere se achita minim 150 Ñ”.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman ;
● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
● 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**
● 7 cazari cu demipensiune la Hotel Adriatic ;

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, Parcul Plivice, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel ADRIATIC 2** - situat la 50 m de mare, in statiunea Omisalj din INSULA KRK si are camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus, tv color, telefon si minibalcon. DEMIPENSIUNE - bufet suedez.
www.hoteli-omisalj.hr

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS