Destinatii Europene

Incantatoarea Norvegie- circuit self drive

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
25/08/2010 - 31/12/2010
Pret Total:
1232 € (123.2€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Incantatoarea Norvegie
10zile/9nopti

Introducere
Acest circuit va ofera posibilitatea de a cunoaste atractiile turistice ale Norvegiei. Pe parcurs veti descoperi vai pitoresti, ghetari impunatori, fiorduri uimitoare si veti putea vizita puncte de atractie ca Bergen, Geirangerfjord, Jostedal Glacier, Ã…lesund, Lillehammer si multe altele. Pachetul turistic include cazare in Oslo, Geilo, Bergen, Sogndal, Geiranger, Ã…lesund, si Lillehammer.

Itinerar
Ziua 1: Sosirea in Oslo
Sosire la Aeroportul Gardermoen, unde sunteti intampinat si transferat la locul dumneavoastra de cazare situat in centrul orasului Oslo. Daca ajungeti devreme, va recomandam achizitionarea unui card turistic, Oslo Tourist Pass, care permite utilizarea mijloacelor de transport in comun, accesul in peste 25 de muzee si ofera reduceri pentru vizitarea mai multor puncte de atractie dar si in restaurante si magazine. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele situate centrul orasului.

Ziua 2: Traseu pitoresc de munte
Incepeti ziua in Oslo vizitand Muzeul Popular Norvegian, pentru a afla mai multe despre fascinanta cultura vikinga. In jurul pranzului plecati din Oslo, treceti prin valea Hallingdal si va indreptati spre Geilo, un sat incantator de munte. Pe traseu veti intalni numeroase centre de schi si veti putea admira peisajul pitoresc. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele din Geilo. Distanta de condus aproximativ 240 km.

Ziua 3: Fiordul Hardangerfjord
Din Geilo, va continuati calatoria spre Bergen. Traseul va poarta pe langa Parcul National Hardangervidda in interiorul fiordului Hardangerfjord unde puteti admira peisajele incantatoare. Pe drum veti intalni cateva puncte de atractie turistica: cascada Vøringfossen — cea mai inalta cascada din Norvegia, 182 m — si valea Måbødalen, stramta si impresionanta, de-a lungul Eidfjord. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele din Bergen. Distanta de condus aproximativ 240 km.

Ziua 4: Bergen, Patrimoniului Mondial al UNESCO
Bergen este un oras minunat, plin de viata si cultura. In acest “must-visit city” se afla cartierul Bryggen, inclus pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO; case vechi deosebite; o piata de peste si de flori; privelisti incantatore pe care le puteti admira din funicular; muzee; o cultura dinamica si multe alte atractii turistice va stau la dispozitie. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele din Bergen.

Ziua 5: Cel mai lung si cel mai adanc fiord din Norvegia
In aceasta zi porniti spre capitala norvegiana a aventurii — Voss. Orasul ofera iubitorilor de aventura multe activitati interesante. Puteti de asemenea vizita fiordul Aurlandsfjorden sau puteti opta pentru o calatorie cu trenul pe traseul dintre Flåm si Myrdal. Va continuati apoi drumul spre Sognefjorden — cel mai lung si totodata cel mai adanc fiord din Norvegia. In drum spre Sogndal, destinatia finala a zilei, puteti vizita orasele Stalheim and Aurlandsdalen. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele din zona Sogndal. Distanta de condus aproximativ 240 km.

Ziua 6: Ghetarul si Geirangerfjord
O alta zi interesanta petrecuta admirand muntii si fiordurile Norvegiei. Plecati din Sogndal si va continuati traseul pe soseaua Fjærlands spre Ghetarul Jostedal, cea mai mare suprafata acoperita de gheata de pe continentul european. Apoi pe langa lacul Jolster, prin Loen si Stryn spre Hellesylt, unde luati feribotul si traversati fiordul Geiranger, considerat ca fiind cel mai frumos fiord din lume. Aici puteti admira impresionantele cascade Sapte Surori si Voalul Miresei. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele din zona Geiranger. Distanta de condus aproximativ 210 km.

Ziua 7: Ã…lesund si arhitectura Art Nouveau
Va puteti bucura de o dimineata relaxanta in Geiranger inainte de a pleca pe cel mai scurt traseu spre Ålesund, prin Nordalsfjorden si apoi de-a lungul Storfjorden. Va puteti petrece restul zilei admirand arhitectura Art Nouveau caracteristica centrului orasului Ålesund sau puteti vizita Parcul Atlantic Sea. Daca doriti sa aflati mai multe despre istoria orasului, vizitati Muzeul Sunnmøre sau Centrul Muzeal Jugend. De asemenea, puteti urca treptele spre zona panoramica Fjellstua pe muntele Aksla. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele din Ålesund. Distanta de condus aproximativ 110 km.

Ziua 8: Valea Gudbrandsdalen si Lillehammer, gazda Jocurilor Olimpice
Din Ålesund mergeti prin valea Gudbrandsdalen spre Lillehammer, orasul gazda al Jocurilor Olimpice de Iarna din 1994. In Lillehammer puteti vizita muzeul in aer liber Maihaugen, Muzeul Olimpic si/sau Arena Olimpica Lysgårdsbakken. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele din Lillehammer. Distanta de condus aproximativ 380 km.


Ziua 9: Inapoi spre Oslo
Plecati din Lillehammer spre Oslo, unde puteti petrece restul zilei vizitand Frognerparken, arena pentru sarituri cu schiurile Holmenkollen, sau unde va puteti pur si simplu relaxa luand masa intr-unul din numeroasele restaurante ale capitalei. Va cazati la unul dintre hotelurile sau vilele situate centrul orasului. Distanta de condus aproximativ 185 km.

Ziua 10: Plecarea
Transfer cu trenul expres la Aeroportul International Gardermoen. Daca zborul dumneavoastra este programat pentru dupa-amiaza, aveti timp pentru cumparaturi, puteti vizita unul dintre numeroasele muzee din Oslo sau va puteti petrece timpul intr-o cafenea.

Tarife pe persoana pe tip de masina si nivel de cazare: de la 1232 Euro



Masinile disponibile pentru inchiriat:
A. Fiat 500
Passengers: 4
Large Suitcases: 2
Small Suitcases: 1
Doors: 3
Operation: Manual
B. VW Polo
Passengers: 4
Large Suitcases: 2
Small Suitcases: 2
Doors: 4
Operation: Manual
C. VW Golf
Passengers: 5
Large Suitcases: 2
Small Suitcases: 3
Doors: 4
Operation: Manual
D. Toyota Avensis
Passengers: 5
Large Suitcases: 3
Small Suitcases: 2
Doors: 5
Operation: Manual
E. Toyota Prius Hybrid
Passengers: 5
Large Suitcases: 3
Small Suitcases: 3
Doors: 5
Operation: Automatic
F. Toyota Auris [A]
Passengers: 5
Large Suitcases: 2
Small Suitcases: 1
Doors: 5
Operation: Automatic
G. VW Golf SW
Passengers: 5
Large Suitcases: 2
Small Suitcases: 2
Doors: 4
Operation: Manual
H. VW Passat SW [AC]
Passengers: 5
Large Suitcases: 2
Small Suitcases: 1
Doors: 4
Operation: Manual
I. Audi A6 Avant [A]
Passengers: 5
Large Suitcases: 2
Small Suitcases: 1
Doors: 4
Operation: Manual
J. Toyota RAV4
Passengers: 5/7
Large Suitcases: 5
Doors: 4
Operation: Manual
K. Opel Vivaro 8-9A
Passengers: 9
Large Suitcases: 5
Doors: 4
Operation: Manual


Optional
Un GPS, taxa inchiriere € 40.



Tariful include:
• Inchirierea masinii pentru 8 zile
• Cazare 9 nopti (simpla/confort/luxury) cu mic dejun inclus
• Intampinare si transfer de la Aeroportul Gardermoen la hotelul Dvs din Oslo
• Serviciile consultantului de calatorie
• Harta a Norvegiei si itinerar detaliat
• O carte/ghid de referinta a Norvegiei cu informatii referitoare la drumuri, istorie, cultura etc.
• Folosirea unui telefon mobil cu credit 5 €
• 24-ore serviciu de asistenta telefonica in caz de urgenta
• Transfer de la statia centrala in Oslo cu trenul la aeroport
• Taxe si servicii

Tariful nu include:
• Zborurile Bucuresti – Norvegia si retur (serviciu suplimentar la cerere)
• Mesele, bauturile sau alte taxe in cazul in care nu se specifica altfel
• Taxele tunelurilor si pentru feriboturi, taxe parcari
• Asigurarea medicala (obligatorie)


Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
25-Aug-10 - 31-Dec-101232

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL