Destinatii Europene

HAi sa vezi cum te trimitem Gratis in Egipt

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/11/2010 - 08/01/2011
Pret Total:
1 € (0.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • scufundari
  • excursii ecvestre
  • ecoturism
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Hotel 5 stele

Servicii incluse

cazare la hotel cu tipul de all inclusive - bilet de avion BUCURESTI - Egipt - BUCURESTI - transfer de grup aeroport - hotel - aeroport - serviciile reprezentantilor tour operatorului pe perioada sejurului - asigurare medicala

Descriere

Concurs de 5 stele

Totul e simplu!

In Perioada 01nov2010 -08ian2011 avem placerea de a va invita la un concurs care se desfasoara pe cateva criterii foarte simple.

Orice turist care isi achizitioneaza vacanta prin agentia TERRA TOUR HOLIDAYS va fi inscris automat la concursul nostru.

Tragerea la sort va avea loc in data de 10ian2011 la sediu agentiei. Extragerea va fi filmata, validata si apoi publicata pe site-ul agentiei www.terrasejur.ro.

Marele premiu consta intr-o EXCURSIE de 5stele Egipt all inclusive cu avionul pentru 2 persoane



Detalii oferta

Concurs,
Perioada sejurului: 8 zile
Transport: Avion
Descriere oferta:

`Nu exista o alta tara, care sa ascunda atatea minuni` - scria Herodot cu 2400 ani in urma. `PERLA AFRICII` - tara care se mandreste cu cel mai lung fluviu din lume, isi merita cu adevarat aceasta denumire.

Excursia la Cairo a inclus, pe langa vizitarea Muzeului de Egiptologie si Piramidele. Am sa discut despre ambele.

1. Piramidele.

Sunt incredibile, nici sa nu va ganditi sa ajungeti in Egipt si sa ratati acest obiectiv. Drumul este cam de 7 ore, se pleaca de la hotel pe la 1. 30 noaptea, se mai pierde o ora cu adunatul turistilor si se ajunge la Cairo dimineata. Nu este foarte odihnitor, ce-i drept, insa conditiile de transport sunt bune: aer conditionat, apa rece etc.
Eu unul m-am lamurit cu piramidele, astea nu au fost construite doar de niste egipteni de acum 4000 de ani. Dupa ce le veti vedea, imi veti da dreptate, sunt mult prea deosebite pentru a fi facute prin procedee obisnuite din ziua de azi, daramite acum 4000 de ani.

2.Muzeul de antichitati Egiptene(El Mathas El Massry)

Punctul de plecare in descoperirea capitalei Egiptului ar putea fi Muzeul Egiptean, aflat in centrul orasului, in piata Tahrir. Muzeul are cea mai impresionanta colectie de antichitati egiptene : mumiile faraonilor Ramses II si III sau cea a faraonului Seti I, artefactele descoperite in mormantului lui Tutankhamon, lucrari de arta antica egipteana, obiecte de cult, papirusuri, precum si o vasta selectie de artefacte romane si elene. Alese si prezentate la nivelul oricarui muzeu de prestigiu, piesele atrag in fiecare an mii de turisti din intreaga lume, specialisti egiptologi si curiosi, fiind cea mai importanta institutie culturala din Egipt. De aici puteti ajunge in vechiul Cartier Copt, o zona veche si foarte interesanta, care are un fascinanta Muzeu Copt, cu o bogata colectie de relicve crestine, intre care lucrari textile, numeroase icoane si vechi manuscrise, care ofera o imagine de ansamblu a vechii civilizatii. Aici sunt numeroase biserici crestine, cea mai importanta fiind Biserica St George, un amestec de stiluri arhitecturale diverse si picturi infatisand scene din viata sfantului si lupta sa pentru crestinism.

In afara de piramide, Sfinx si Muzeul Egiptean, Cairo are suficiente de oferit chiar si celor mai pretentiosi vizitatori, iar o simpla trecere in revista a locurilor care merita vazute este destul de lunga. Puteti descoperi atat marturiile vechii civilizatii egiptene, cat si cultura islamica - vizitand moscheile si partea veche a orasului - sau orasul de astazi, modern si plin de magazine si constructii in ton cu secolul XXI.

3.Valea Regilor(Luxor)

Valea Regilor este numele dat unei vai lungi si uscate ce `curge` In paralel cu Nilul pe malul stang, opus orasului Luxor din Egipt. Aleasa de catre arhitectul Regatului Nou faraonul Tutmes I pentru mormantul sau regal. In cele din urma valea a gazduit mormintele a cel putin 62 de faraoni ai Regatului Nou si oficiali de rang Inalt.
Importante morminte din Valea Regilor (abreviat KV) includ mormantul lui Tutankhamon (KV-62), Ramses II (KV-7), cel mai timpuriu fiind al lui Tutmes I (KV-20). In timp ce multe morminte au fost deschise la putin timp dupa folosirea lor, altele au fost descoperite In secolul al XIX-lea de catre exploratori precum Giovanni Battista Belzoni, Victor Loret, Theodore Davis si bineInteles Howard Carter.

4.Croaziera pe Nil

Croazierele pe Nil va invita sa vizitati monumentele istorice de la Edfu si Kom Ombo,Luxor, orasul Aswan.Cei atrasi de imagini contemporane vor fi impresionati cu siguranta de forfota metropolitana, bazarele si viata de noapte din Cairo. Fara existenta uriasului Nil, care determina nu numai caracteristica, dar si întreaga istorie si economie a tarii, în acest desert nu s-ar fi dezvoltat niciodata aceasta cultura atat de avansata. Cu gândul la Egipt, apar în fata ochilor nostri locuri exotice, piramide, faraoni, comorile lui Tutanhamon si imaginea unei civilizatii misterioase, de mult disparuta.

5.Diving in Egipt

Dupa cum bine stiti Egiptul ascunde cea mai frumoasa comoara acvatica.Situata in extremitatea sudica a Peninsulei Sinai, statiunea Sharm el Sheikh este una dintre principalele destinatii turistice din Egipt.Statiunea este preferata de pasionatii de scufundari, sporturi acvatice, snorkeling, punand la dispozitia turistilor echipament si intructori profesionisti.Sharm el-Moiya este portul turistic al statiunii ce permite ancorarea yahturilor. Centrul statiunii, numit Naama Bay, concentreaza aproape toata activitatea turistica a statiunii.Rezervatia naturala Ras Mohamed, protejata prin lege, ascunde in apele turcoaz un adevarat paradis al florei si faunei subacvative: specii de pesti multicolori, stelute de mare, scoici sidefate si corali viu colorati! Vasele de croaziera fac cate 3 opriri pe Marea Rosie pentru snorkeling la recifele de corali din Parcul National Marin. Este o ocazie unica pentru a va bucura de minunata lume de sub apa!

6.Safari Desert

Daca iti place aventura si vrei sa-ti petreci vacanta in Egipt, odata ajuns acolo, poti incerca o excursie de tip Jeep Safari. Aceasta dureaza aproximativ jumatate de zi. Calatoria incepe cu o plimbare cu jeep-ul sau ATV-ul prin desert. Daca mergeti cu jeep-ul acesta va fi condus de un localnic si daca vreti sa incercati experienta de a conduce jeep-ul pe aici va fi destul de greu sa-l induplecati sa va lase. Zona de desert in care se merge este de regula o zona de desert stancos, drumul fiind presarat cu multe pietre si hopuri. Se fac cateva popasuri pentru poze si pentru a admira desertul, iar destinatia finala este un sat beduin. In satul beduin puteti incerca o scurta plimbare pe camila, puteti fuma shisha. Aici exista si o mica “gradina zoologica” cu reptilele care se gasesc prin zona

7.Quad Runners sau Cu atv-urile in desert

La centrul respectiv (de fapt o curte imprejmuita cu ziduri in care sunt parcate mai multe ATV-uri) ti se va face un scurt instructaj, ti se va lega basmaua pe cap si vei iesi in fata pentru o tura de antrenament.
Apoi pleci la drum in sir indian vreo 30 de ATV-uri, cu vreo 5 insotitori. Acum sa nu va imaginati ca desert inseamna nisip fin pana peste cap. Traseul urmeaza o zona de nisip si pietris cu foarte multe damburi si foarte rigid, ceea ce pune foarte multa presiune pe brate si incheieturi, intrucat vibratiile sunt foarte mari si se transmit de la ATV in corp direct prin maini, mai ales prin mana care tine acceleratia.
Pusa una peste alta, este extraordinar. Poti ramane de cateva ori in urma ca sa faci cateva poze in desert, dar trebuie sa accelerezi apoi ca sa-ti prinzi grupul.
Punctul terminus va fi dupa mai bine de o ora, la o oaza, nu stiu daca naturala sau creata in scop turistic. Aici vei parca ATV-urile si poti intra intr-o baraca unde se serveste masa si ceva bauturi racoritoare. Cine are chef poate fuma o narghilea


Noi te trimitem in Egipt, tu ai posibilitatea sa vizitezi


Detalii si imagini gasiti pe www.terrasejur.ro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
01-Nov-10 - 08-Ian-11-1--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA