Destinatii Europene

Franta, Coasta Atlanticului, 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
01/03/2011 - 01/10/2011
Pret Total:
475 € (43.18€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:


DATE PLECARE: 29.05  ; 26.06  ; 17.07 ; 07.08 ; 21.08  ; 04.09  ; 02.10

DETALII PROGRAM:

ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 6.00, pe urmatoarele rute:
Plecarile din 29.05 ; 17.07 ; 21.08: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta.
Plecarile din 26.06 ; 07.08 ; 04.09 ; 02.10: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Cazare in BUDAPESTA sau GYOR .

ZIUA 2 GYOR – NURNBERG
Mic dejun. Plecare spre Nurnberg, al doilea oras ca marime din Bavaria. Vizita in NURNBERG – orasul vechi: Basilica St. Lorenz, Primaria, Fantana Schoner Brunnen, Basilica St. Sebaldus, Fantana Caruselul Casatoriei. Cazare in zona NURNBERG – FRANKFURT.

ZIUA 3 VALEA RINULUI – LUXEMBOURG – PARIS
Mic dejun. Traseul se continua spre Valea Rinului. Popas pentru admirarea castelelor medievale si a legendarei stanci Lorelei. Plecare spre LUXEMBOURG, cu popas in capitala, unde se viziteaza centrul istoric, Catedrala Notre-Dame, Piata Constitutiei si Palatul Ducal (exterior). Deplasare spre Paris. Optional: Plimbare cu vaporasul pe SENA (aprox. 10 euro/pers). Cazare in PARIS.

ZIUA 4 PARIS – LOUVRE
Mic dejun. Incursiune pietonala in PARIS, cu ghidul insotitor, transport cu metrou sau autobuz.
Se viziteaza Domul Invalizilor (mormantul lui Napoleon) si Muzeul Armelor, precum si Muzeul LOUVRE. Timp liber. Sugestii vizite: Muzeul d’Orsay, Cartierul Latin, Pantheonul, Sorbona, Gradinile Luxembourg, Basilica St. Chapelle, Muzeul Rodin, Muzeul Picasso. Cazare in PARIS.

ZIUA 5 PARIS – VERSAILLES – VALEA LOIREI
Mic dejun. Deplasare pentru vizitarea Palatului Versailles si gradinilor. Traseul se continua spre Valea Loirei supranumita si „gradina Frantei”, pentru vizitarea Castelelor Chambord si Cheverny.
Castelul CHAMBORD una dintre minunile Renasterii, a fost construit dupa planurile lui Leonardo da Vinci. Castelul CHEVERNY reprezinta o constructie eleganta cu o arhitectura simetrica, domeniul favorit in trecut si in prezent pentru vanatoare. La intoarcere in Paris se va efectua un tur panoramic by night cu autocarul: Place de la Concorde, Champs Elysees, Tour Eiffel, Arcul de Triumf.
Cazare in PARIS.

ZIUA 6 PARIS – DISNEYLAND
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale in Paris si Disneyland, cu transport public. Sugestii vizite in Paris: Tour Eiffel, Basilica Sacre Coeur, Catedrala Notre – Dame, Centrul Georges Pompidou, Atelierul lui Brancusi, Place Pigalle, Montmartre, Opera, Gradinile Tuileries. Cazare in PARIS.

ZIUA 7 PARIS – COASTA ATLANTICULUI – DEAUVILLE – LE HAVRE – ETRETAT
Mic dejun. Timp liber in Paris, sau excursie optionala in Normandia, pe Coasta Atlanticului, pentru vizitarea localitatilor Deauville, Le Havre si Etretat. (40 Euro pentru minim 25 turisti)
Deauville, este o statiune balneara normanda, considerata una dintre cele mai prestigioase din Franta. Aici vin sa-si petreacă week-end-urile şi vacantele cei mai multi parizieni, de aceea se mai numeste si „arrondissement XXI”, Parisul avand 20 de arondisemente.  Statiunea este renumita pentru cazinoul său din 1912, vilele şi hotelurile de clasa, cursele de cai, porturile de agrement, palatul de congrese, golfurile şi Festivalul de Film American. Are reputaţia unei staţiuni de lux, fiind frecventată de numeroase celebrităţi din lumea muzicii, televiziunii, modei, cinematografiei, economică şi politică. Le Havre este un orasel cu aer britanic, un loc aflat la intretaierea dintre lumea anglo-saxona si cea latina. Centrul istoric vechi al orasului Le Havre a fost inscris in anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Falezele calcaroase din Etretat, sunt scaldate la nord de Marea Manecii si la sud de raul Sena. Se poate admira l'Aiguille Creuse, o stancă ascuţita inalta ce iese din valuri - locul unde si-a ascuns comoara celebrul bandit Arsene Lupin. Cazare in PARIS.



ZIUA 8 PARIS – REIMS – STRASBOURG
Mic dejun. Plecare spre REIMS unde se viziteaza Catedrala Incoronarii regilor Frantei. Traseul se continua spre capitala Alsaciei, orasul STRASBOURG. Tur panoramic cu autocarul in STRASBOURG: Parlamentul si Consiliul Europei si oprire pentru vizitarea Catedralei, a centrului vechi al orasului si a cartierului Mica Franta. Cazare in zona STRASBOURG – AUGSBURG.

ZIUA 9 STRASBOURG – MUNCHEN – SALZBURG
Mic dejun. Plecare spre Munchen. Tur pietonal in centrul istoric al orasului MUNCHEN: Domul–Basilica Fecioarei Maria, Primaria veche, Primaria noua, Piata Fecioarei Maria, Basilica Sf. Petru, Basilica Sf. Mihail. Traseul se continua spre SALZBURG. Tur pietonal al centrului vechi: Domul, Getreidegasse – vechea strada comerciala unde se afla Casa natala a lui Mozart, Gradinile Mirabell, Palatul Residenz, Basilica Sf. Petru, zona de unde se poate admira silueta fortaretei Hohensalzburg ce domina orasul.
Cazare in zona SALZKAMMERGUT.

ZIUA 10 SALZKAMMERGUT – VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre VIENA. Tur panoramic al Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea si pietonal: Palatul Hofburg (exterior), Catedrala Sf. Stefan, Coloana ciumei si Kartnerstrasse. Deplasare spre Budapesta. Sosire in BUDAPESTA si seara, optional – Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva – 30 Euro / pers (minim 30 turisti).
Cazare in BUDAPESTA.

ZIUA 11 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara in functie de durata formalitatilor vamale.

TARIFUL INCLUDE:
Transport cu autocar clasificat international.
10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 2*- 3* (conform normelor de clasificare locale), sau in hoteluri din lanturile B&B, IBIS sau similar in camere duble cu baie proprie;
Excursie de 1 zi la Palatul Versailles si la castelele din Valea Loirei (Chambord, Cheverny)
Tururi cu autocar si pietonale in: Nurnberg, Luxembourg, Paris, Reims, Strasbourg, Munchen, Salzburg, Viena.
Taxe autostrazi, parcari, trecere frontiere
Ghid insotitor


TARIFUL NU INCLUDE:
Biletele de intrare si servicii de ghizi locali pentru toate obiectivele turistice din program
Abonament pentru doua zile – aprox. 32 euro (pentru majoritatea obiectivelor turistice din Paris: Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Muzeul d’Orsay, Pantheonul, Basilica St. Chapelle, Palatul Versailles, etc) www.parismuseumpass.com
Excursia optionala in Normandia – Coasta Atlanticului, 40 Euro (minim 25 turisti)
Croaziera cu cina pe Dunare la Budapesta 30 Euro / pers (minim 30 turisti).
Biletele de transport local
Asigurarea medicala

NOTA:
Tariful este calculat pentru un numar minim de 36 persoane. In cazul neintrunirii numarului minim de turisti, excursia se anuleaza. Agentia va anunta turistii inscrisi cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data plecarii si va restitui sumele achitate de acestia, integral.
AVANS: 200 Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGLE – 150 Euro. Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR+2%)
Agentia, respectiv ghidul isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat, inlocuirea unui mijloc de transport cu un altul, in functie de anumite conditii obiective.
Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective si poate sa difere de clasificarea facuta de autoritatile din Romania. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual, carte de identitate, sau pe pasaportul unui parinte). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta fie are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Informatii pe www.politiadefrontiera.ro
Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria din cauza imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul cu numarul confirmat, indiferent de localitatea unde se imbarca. 


PUNCTE IMBARCARE RUTA 1:
PUNCTE IMBARCARE RUTA 2:

PITESTI – McDonald’s gara
PLOIESTI – Benzinaria Petrom (Metro)
RM. VALCEA – Benzinaria Dacos
BRASOV – Benzinaria MOL la intrare in oras
SIBIU – McDonald’s iesire spre Sebes
SIBIU – McDonald’s iesire spre Sebes
SEBES – Farmacia Helpnet sau Casa de cultura
SEBES – Farmacia Helpnet sau Casa de cultura
DEVA – parcare gara – Billa
DEVA – parcare gara – Billa
ARAD – Gara
ARAD – Gara

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS