Destinatii Europene

Fascinatia Austriei & Castelele Bavariei

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
17/04/2009 - 25/04/2009
Pret Total:
399 € (44.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

 Capitala Muzicii – Viena * Orasul lui Mozart – Salzburg
 Capitala Tirolului: Innsbruck – unul dintre cele mai frumoase orase
 Cea mai mare expozitie de Cristale Swarovski
 Cea mai mare cascada din Europa: KRIMML – 1470m
 Cele mai celebre statiuni : Kitzbuhel, Zell am See, Kaprun, Kirchberg
 Castelele Bavariei: Neuschwanstein & Hohenschwangau
 5 zile Demipensiune (Mic dejun si cina)

Ziua 1 BUCURESTI – BUDAPESTA (790km)
Plecare din Bucuresti la ora 06h00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel 3*** Budapesta.

Ziua 2 BUDAPESTA – KIRCHBERG IN TIROL (690km)
Mic dejun. Excursia continua spre mirificul TIROL, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Costul biletului de intrare: 8,80 Euro/persoana (ghid local inclus cu acces gratuit la Gradini si parc). In Tirol ne vom caza la o pitoreasca pensiune-hotel de 3*** ideal localizata la 80km de Salzburg si Innsbruck in zona Kirchberg in Tirol. Cina si cazare hotel pensiune 3***.

Ziua 3 KITZBUHEL – KAPRUN – ZELL AM SEE (120km)
Mic dejun. BONUS: Excursie de ½ zi la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)” unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre statiunile KAPRUN si ZELL AM SEE– perlele statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. In Kaprun se poate opta pentru o ascensiune cu telecabina pe ghetarul Kitzsteinhorn (3.203 m). Optional, se poate servi pranzul la un restaurant traditional din Zell Am See. Dupa amiaza, intoarcere la hotel in zona Kirchberg. Cina si cazare hotel pensiune 3***.

Ziua 4 INNSBRUCK – SWAROVSKI – PASUL GERLOS – CASCADA KRIMML (250km)
Mic dejun. BONUS! Excursie la INNSBRUCK – capitala Tirolului. Pana la intrarea pe autostrada spre Innsbruck vom parcurge un minunat traseu montan tirolez cu trecere prin statiunile Brixen si Hofgarten. Sosire la Innsbruck – orasul ce a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Atractii:Muzeul Ferdinandeum contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din secolele XIX si XX, arme si armuri medievale. „Goldenes Dachl“ - Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur. Hofkirche - Biserica Regala. In partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint. Capela a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale. Timp liber la dispozitie in Innsbruck. Excursia continua apoi spre Fabrica de Cristale SWAROVSKI de la Wattens. Vizitarea galeriilor Swarovski (Bilet de intrare: 8 €).Continuam drumul spre Cascada Krimml – pe soseaua alpina „Gerlosstrasse” prin „Pasul Gerlos (1.630m)”. Popas pentru vizitarea celei mai mari cascade din Europa, situata in inima Parcului National „Hohe Tauern” cu o cadere de la 1.470m pana la 1.090m. Intoarcere la hotel in zona Kirchberg. Cina si cazare hotel pensiune 3***.

Ziua 5 KIRCHBERG IN TIROL
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru a vizita statiunea sau pentru drumetii montane, avand la dispozitie numeroasele trasee amenajate, cu diferite grade de dificultate. Cina si cazare hotel pensiune 3***.

Ziua 6 CASTELELE BAVARIEI (390 Km)
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Castelele Bavariei: Castelul Neuschwanstein unul dintre cele mai populare si mai vizitate castele din Europa si Castelul Hohenschwangau – locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 49 Euro/pers si include: transport autocar, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup. Intoarcere la hotel in zona Kirchberg. Cina si cazare hotel pensiune 3***.

Ziua 7 KIRCHBERG IN TIROL - SALZBURG – VIENA (385 km)
Mic dejun. Excursie la Salzburg – orasul natal al lui Mozart. Tur pietonal cu insotitorul de
grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Dupa vizitarea orasului, ne
indreptam catre Viena, unde vom ajunge in cursul serii. Cazare Hotel 3***.

Ziua 8 VIENA – BUDAPESTA (250 Km)
Mic dejun. Tur de oras Viena si Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local de limba romana. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Dupa tur, Vizitarea Palatului Schonbrunn (Highlight Tour, durata: aprox. 1 ora, biletul de intrare in valoare de 9,50 euro nu este inclus). Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, Optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. (28 Eur/pers). Cazare hotel 3***.

Ziua 9 BUDAPESTA – BUCURESTI (790 Km)
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

Tarif special: 399 Euro/pers, loc in camera dubla

SERVICII INCLUSE:
- 8 nopti cazare hoteluri si hotel pensiune clasificate 3*** cu mic dejun inclus
- DEMIPENSIUNE in Tirol (5 cine)
- Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruck
- Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare nu este inclus; se achita la fata locului - 9.50 € / persoana)
- Transport cu autocar propriu NOU, clasificat 4**** (mai putin ziua 5)
- Insotitor de grup pe toata durata excursiei
BONUSUL INTERRA:
- Excursie la Innsbruck, Expozitia de Cristale Swarovski, Cascada Krimml
- Excursie in statiunile Kitzbuhel, Kaprun, Zell am See
- Excursie la Salzburg

Nu sunt incluse:
•intrarile la obiectivele turistice din program
•Excursia optionala la Castelele Bavariei – 49 Euro/persoana (bilete de intrare incluse)
Suplimente:
-camera SGL: 90 Euro/persoana/perioada

Date de plecare:
-17 aprilie – 25 aprilie Excursia de Paste
-22 mai – 30 mai


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " GIOVANNA TOURS"

Total Oferte de Turism (117)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: GIOVANNA TOURS