Destinatii Europene

Excursie la Sosto Zoo Nyiregyhaza

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
1 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2011 - 14/08/2011
Pret Total:
20 € (20€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

EXCURSIE LA SOSTO ZOO NYIREGYHAZA
Petreceti o zi de relaxare si distractie intr-un cadru plin de surprize placute si interesante. Lasati-va impresionati de farmecul si exotismul parcului SOSTO ZOO.

BAIA MARE – PETEA – MATESZALKA – NYIREGYHAZA
Plecare la ora 07,00. În funcţie de formalităţile vamale intrăm pe teritoriul Ungariei şi ne îndreptăm spre Mateszalka, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Ungariei de Nord, cunoscut pentru festivalurile sale de tineret şi pentru parcurile pline de flori. Ajungem la Nyiregyhaza, oraş celebru pentru clădirile sale în Jugendstil şi mai ales pentru zona de agrement Sóstógyógyfürdő cu: ştrandul oraşului ce are numeroase piscine cu ape minerale termale si zona de wellnes, Muzeul Satului Maghiar şi cea mai mare grădină zoologică a Ungariei!!!

VIZITǍ LA GRǍDINA ZOOLOGICǍ, situata la 5 kilometri de centrul orasului, intr-un parc cu o suprafata de 30 ha. Trecem prin zona arctica unde gasim ursi polari, pinguini si foci, apoi vedem acvariul tropical, unde vom gasi diferite specii de pesti, chiar si rechinul alb. Ne continuam vizita in casa pasarilor si vom fi impresionati de varietatea si coloritul speciilor de aici, iar apoi in casa tropicala, unde vom gasi animale si atmosfera specifice padurilor tropicale. In padurea maimutelor va puteti imprieteni cu aceste creaturi inteligente si puteti simti farmecul gradinilor mediteraneene ca apoi sa admiram putenicele si exoticele animale din taramurile africane: lei, rinoceri, zebre, elefanti si girafe. Trecem apoi prin zona animalelor din Asia, Australia, America, dar si din bazinul Carpatic. Interesanta este si ferma cu animale domestice din zona Ungariei. Aceasta scurta descriere speram ca va starni curiozitatea pentru a ne delecta impreuna de varietatea de plante si animale prezente in acest parc.

Pauza de pranz, dupa care ne indreptam spre complexul piscinelor de la Sóstógyógyfürdő, pentru o dupa-amiaza de baie si relaxare...Seara, multumiti de aceasta experienta unica, plecam spre casa.

Tarif
Grup 40 persoane

Pret /pers
20 EURO


*Nota: Tariful este calculat pentru grup minim de 40 de persoane.
*In cazul neconstituirii grupului minim de 40 de persoane, tariful se recalculeaza.


Date de plecare: la cerere


Plecari din: Baia Mare, Satu Mare, Negresti Oas

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
13-Aug-11 - 14-Aug-1120

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Expert Travel