Destinatii Europene

Excursie la pescuit in Norvegia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Eveniment sportiv
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
22/08/2010 - 31/12/2010
Pret Total:
2875 € (205.36€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

La pescuit în Norvegia
Durata: 14 zile / 13 nopţi


ZIUA 1: SOSIRE ÎN SVOLVÆR
După sosirea pe aeroportul Oslo Gardermoen, vă veţi îmbarca pentru destinaţia Svolvær (o escală în Bodo) seara. O maşină privată vă va conduce spre locul luxos unde veţi fi cazat pentru o săptămână. Petreceţi noaptea la Svinoya Rorbuer 4*: http://www.svinoya.no/en/

Casa cu 115 m2 are două nivele. La parter: 1 dormitor, baie cu saună, bucătărie, dining room, living room, terasă spre chei. La primul etaj se află 2 dormitoare, 1 baie, living room şi balcon.


ZIUA 2 – ZIUA 4
De acolo, veţi putea iniţia o mulţime de activităţi, în special pescuitul. Puteţi închiria o barcă şi puteţi merge la pescuit singur sau puteţi merge la pescuit pe un vas local de pescuit, cu ghid.
Se pescuieşte bine pe coastă şi în apă adâncă, de-a lungul coastei norvegiene. Lofoten este unul din cele mai bune locuri unde să mergeţi. Codul, macroul şi codul negru sunt cele mai răspândite specii, dar dacă aveţi noroc, pot muşca şi exoticul lup de mare şi halibut.
Puteţi închiria o maşină la Svinoya Basecamp pentru a explora de unul singur minunata insulă Lofoten.
De la Svolvær, vă recomandăm să mergeţi până la Reine. Călătoria vă va purta de-a lungul drumului naţional turistic din insulele Lofoten. Distanţa de condus între Svolvær şi Reine este de aprox. 2 ore şi vă oferă ocazia perfectă de a opri de-a lungul drumului pentru a explora natura insulelor Lofoten, care îţi taie respiraţia prin frumuseţea sa. Se recomandă să mergeţi pe drumul spre Henningsvær, unul din cele mai importante sate de pescari al arhipelagului. De asemenea, faceţi o oprire şi la Skrova. Aici veţi găsi minunate plaje de nisip şi veţi avea o viziune magnifică asupra Lofoten Wall. Asiguraţi-vă că vă opriţi şi la Borg pentru a vizita muzeul Lofotr Viking.

Alte activităţi: trekking, plimbări cu caiacul, rafting, croaziere trollfjord, excursie la Lofoten pentru peisaje ...


ZIUA 5: CÄ‚LÄ‚TORIE PE COASTÄ‚
Azi, vă bucuraţi de întreaga zi în Svolvær. Seara, veţi intra în următoarea etapă a călătoriei dumneavoastră, odată cu îmbarcarea pentru Voiajul Norvegian de-a lungul Coastei, Hurtigruten. Această călătorie cunoscută a oferit întotdeauna turiştilor o combinaţie unică între istorie, cultură şi peisaje incredibile. Petreceţi noaptea într-o cabină de lux la bord.


ZIUA 6: TROMSO, PARISUL NORDULUI
La 14:30, veţi sosi în Tromsø, un orăşel plin de viaţă şi de departe cel mai mare din partea de nord a Norvegiei, cu 52.000 de locuitori. Tromsø, adesea numit „Parisul Nordului”, a fost un port de escală pentru navele ruseşti, britanice, olandeze şi germane în secolul 19, în cadrul expediţiilor arctice ale acestora, pentru a vâna balene, morse şi foci, punându-şi amprenta pe oraş.
Şoferul dumneavoastră particular vă va conduce de la terminalul Hurtigruten către cabana aflată la o oră distanţă faţă de oraşul Tromso. Petreceţi următoarele şase zile la Malagen Brygger în Tromso.
Cabana este localizată mai sus de cabanele pescarilor şi dispune de ferestre largi ce oferă privelişti fantastice asupra fiordului Malangen. Cabanele moderne şi luxoase dispun de trei dormitoare. Unele au două nivele în timp ce altele sunt construite pe un singur nivel. De asemenea aveţi acolo lounge, bucătărie şi baie. Unele din cabane au şi saună privată.
Bucătăria dotată are plită, maşină de spălat vase, cafetieră, frigider / congelator şi toate echipamentele şi accesoriile necesare în bucătărie şi în zona de luat masa. În living aveţi canapele şi televizor. Toate băile au duş şi toaletă, în timp ce unele au şi cadă. Cabanele dispun de balcoane spaţioase.


ZIUA 7 – ZIUA 12: PESCUIT ÎN ŢARA SOARELUI DE LA MIEZUL NOPŢII
De la Malagen Brygger, puteţi închiria un vas pentru toată ziua, dotat cu echipament de pescuit. Dacă doriţi, puteţi solicita şi un ghid de pescuit.
Pescuitul de apă adâncă este extrem de popular în partea de nord a Norvegiei. Aici se prinde peşte cu adevărat. În cele mai bune locuri, este normal să muşte la fiecare a treia sau a patra aruncare a undiţei. Fiordul Malangen este cunoscut pentru stocul mare de peşte iar acolo puteţi prinde multe specii de peşti. Codul, codul negru şi egrefinul sunt cele comune specii, dar există şi mihalt şi halibut. Dacă aveţi noroc de o zi bună, pot muşca şi specii exotice precum somnul şi peştele turtit.
Se poate pescui excelent în apă adâncă de-a lungul întregii coaste de nord a Norvegiei. Puteţi găsi şi râuri unde puteţi pescui la somon. În plus, există mii de lacuri, în principal cu păstrăvi şi păstrăvi aurii, dar şi cu lipan, ştiucă şi biban. Cele mai comune specii sunt cod, halibut, cod negru şi somn. În plus, există somon în râuri iar cele peste 60.000 de lacuri au păstrăv şi păstrăv auriu, dar şi lipan, ştiucă şi biban.
Puteţi pescui şi în râul şi lacul din apropierea locului de cazare. Prin Malangen Grunneierlag (asociaţia proprietarilor de terenuri), Malangen Brygger oferă o zonă ce cuprinde 13 lacuri şi râuri unde se poate pescui.


ZIUA 13: ZIUA PLECÄ‚RII
Azi este momentul să părăsim nordul Norvegiei şi să revenim la Oslo. Şoferul dumneavoastră privat vă va conduce la aeroportul Tromso pentru zborul direct către Oslo. Fie vă îmbarcaţi direct pentru zborul internaţional în aceeaşi zi pe aeroportul Gardermoen fie mai rămâneţi o noapte într-un hotel de lux din Oslo City.


Tarif: 2.875€ pe persoana (loc in camera dubla)

Tariful include:

- Transfer privat de la aeroport in Svolvær la cazarea in Lofoten
- Cazare 4 nopti in Svinøya Rorbuer
- Norwegian Coastal Voyage, 1 noapte pe vasul de croaziera, in mini suite (Svolvær- Tromsø)
- Transfer privat din portul Tromsø la Malangen Brygge
- Cazare 7 nopti in Malangen Brygge
- Transfer privat de la Malangen Brygge la aeroportul din Tromsø

Tariful nu include:
- Mesele si bauturile
- Zborurile (serviciu suplimentar la cerere)
- Echipamentul de pescuit (serviciu suplimentar la cerere)
- Activitatile si excursiile optionale (serviciu suplimentar la cerere)
- Asigurarea de calatorie (serviciu suplimentar la cerere)


Tururile si activitatile depind de starea vremii. Acest pachet turistic poate fi personalizat prin adaugarea /excluderea de nopti, excursii, activitati etc.

Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Aug-10 - 31-Dec-102875

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL