Destinatii Europene

Excursie de Lux cu Familia in Africa de Sud

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
23/03/2010 - 01/03/2011
Pret Total:
5250 € (375€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Vacante personalizate
Excursie de Lux cu Familia in Africa de Sud
14 zile

Turul de familie de cinci stele este un tur privat de lux care poate începe pe orice dată. Turul este realizat de un ghid experimentat şi reprezintă o experienţă pe care nu o veti uita niciodata.
Veţi petrece câteva nopţi în Sun City înainte de a vă bucura de un safari în Rezervaţia Madikwe Private Game. Apoi explorăm partea sudică a Africii de Sud şi vizităm prima Garden Route iar apoi Cape Town. Turul începe în Johannesburg şi se încheie în Cape Town.

Ziua 1: Sun City
Turiştii vor fi întâmpinaţi la sosire pe pe Aeroportul Internaţional O.R. Tambo şi vor fi transferaţi la Sun City Resort, aflat la două ore de Johannesburg, în North West Province adiacent Rezervaţiei Naturale Pilanesberg. Sun City a fost dezvoltat de către magnatul şi proprietarul de hoteluri Sol Kerzner şi s-a deschis oficial pe 7 decembrie 1979. La momentul deschiderii sale, se afla în Bophuthatswana. Când Bophuthatswana a fost declarat stat independent de către guvernul de apartheid al Africii de Sud, i s-a permis să ofere distracţii „imorale” (în ochii guvernului Sud African) precum jocurile de noroc, interzise până atunci în Africa de Sud. Aceşti factori, precum şi locaţia relativ apropiată de Pretoria şi Johannesburg, au asigurat succesul Sun City, care a ajuns curând o destinaţie de vacanţă şi de week-end foarte populară. Este un loc ideal pentru a începe un tur de familie de lux prin Africa de Sud.
Cazare: Palace Hotel

Ziua 2: Sun City
Petreceţi ziua după bunul plac, explorând staţiunea cu diversele sale oferte de activităţi. Sun City Resort din Africa de Sud este pe bună dreptate supranumit „Regatul Plăcerii din Africa” pentru că oferă distracţii pentru toată lumea! Staţiunea dispune de cazinouri încântătoare, restaurante şi multiple facilităţi pentru practicarea sporturilor. De la sloturi la safariuri, extravaganţe cinematografice şi până la săli de jocuri pentru copii, de la călărie la golf şi la de la Valley of Waves (Valea cu Valuri) la The Lost City (Oraşul Pierdut), o experienţă ce iţi taie răsuflarea.
Cazare: Palace Hotel
Mese: Mic dejun

Ziua 3: Sun City
Petreceţi ziua după bunul plac. Activităţile din Sun City oferă turiştilor o varietate de noi şi interesante experienţe. Pătrundeţi în teritoriul necunoscut din centrul de aventuri în aer liber şi permiteţi adrenalinei să înceapă să pompeze! Plimbările pe elefant, Quad Biking, trasul cu arcul şi Clay Pigeon Shooting sunt doar unele dintre activităţile oferite turiştilor noştri.
Cazare: Palace Hotel
Mese: Mic dejun

Ziua 4: Madikwe
După micul dejun, turiştii vor fi transferaţi în Rezervaţia Madikwe Private Game la graniţa cu Botswana. Rezervaţia este situată între deşertul Kalahari şi zona cu vegetaţie din nord, adăpostind ambele ecosisteme. Datorită diversităţii vegetaţiei şi eco-zonelor asigură o mare varietate de animale şi păsări sălbatice. O plimbare de după-amiază oferă ocazia de a face cunoştinţă cu zona în căutarea diverselor păsări şi animale sălbatice.
Cazare: Madikwe Safari Lodge
Mese: Pensiune Completa

Ziua 5: Madikwe
Reintroducerea animalelor sălbatice a început în anul 1991, cu puţin înainte de finalizarea gardului care delimitează perimetrul. Operaţiunea Phoenix a fost cea mai de amploare relocare de animale sălbatice din lume, cu peste 8.000 de animale din 28 de specii eliberate în rezervaţie. Zona reprezintă acum o casă pentru elefanţi, leoparzi, rinoceri, bizoni, lei, maimuţe cheetah, câinele de vânătoare Cape, hiena pătată, girafă, zebră şi multe specii de antilope şi ierbivore. Două plimbări cu maşina şi una pe jos vă vor aduce mai aproape de diverse animale, oferindu-vă o experienţă de neuitat.
Cazare: Madikwe Safari Lodge
Mese: Pensiune Completa

Ziua 6: Madikwe
O plimbare de dimineaţă devreme şi una de după amiază târziu cu maşina în această zonă cu ecologie unică, reprezintă punctele de interes ale zilei. De la graţiosul elefant, care într-un mod misterios reprezintă Africa şi până la rinocerul negru rar întâlnit, mult mai mic decât cel alb dar recunoscut pentru temperamentul său imprevizibil, uneori chiar şi când nu este provocat. Marile feline şi un număr mare de diferite specii de animale şi păsări care trăiesc liber în această rezervaţie vă oferă o imagine asupra Africii în toată gloria sa. Ne vom concentra pe observarea şi interpretarea comportamentului animalelor iar ghidul ne va ajuta să înţelegem animalele, cu ajutorul cunoştinţelor sale relativ la habitatul şi comportamentul diverselor specii.
Cazare: Madikwe Safari Lodge
Mese: Pensiune Completa

Ziua 7: Pretoria
Cu un scurt zbor charter vă întoarceţi la Aeroportul Internaţional O.R. Tambo unde veţi fi întâmpinaţi şi transferaţi la hotel. Dacă timpul vă permite, vă puteţi bucura de un tur scurt al Pretoriei. Pe agendă vor fi trecute Clădirile Uniunii cu vederea sa asupra oraşului, din locaţia sa de lângă colina Meintjieskop. Clădirea adăposteşte acum biroul preşedintelui Africii de Sud. Proiectată de faimosul arhitect britanic Sir Herbert Baker, este considerată ca una din operele de artă arhitecturală ale ţării.
Cazare: Lombardy
Mese: Mic dejun si cina

Ziua 8: Plettenberg Bay
După micul dejun, turiştii sunt transferaţi la aeroport. Cu un zbor de mai puţin de două ore, veţi ajunge în oraşul George unde veţi fi întâmpinat de un ghid şi veţi trece de Knysna, în drum spre Plettenberg Bay. Pe drum, faceţi o vizită la Sanctuarul Elefanţilor din Knysna. Sanctuarul este un paradis sigur pentru şase elefanţi africani şi oferă experienţe interactive cu elefanţii. Faceţi cunoştinţă cu faimoasa pădure Knysna şi cu elefanţii africani, în cadrul unei plimbări cu ghid în pas cu elefanţii. Aveţi ocazia, o dată în viaţă, să urmaţi calea acestor incredibile creaturi. Apoi vă îndreptaţi către destinaţia pentru înnoptat, Plettenberg Bay.
Cazare: Fynbos Ridge
Mese: Mic dejun

Ziua 9: Plettenberg Bay
După micul dejun, veţi vizita Monkeyland şi Sanctuarul Birds of Eden. Birds of Eden este cel mai mare dom din lume, ce se întinde pe două hectare de pădure. Sanctuarul are propria ruină misterioasă şi cuprinde o cascadă prin spatele căreia se poate trece, iar domul sanctuarului poate sintetiza tunetul şi poate crea rafale scurte de ploaie cu ajutorul unui sistem de irigare al structurii. Punctele de observare de pe acoperiş au fost realizate pentru a fi utilizate în timpul acestor scurte furtuni de ploaie. Ca şi Monkeyland, şi în Birds of Eden există propriul sistem de deplasare. Monkeyland adăposteşte primul sanctuar liber multi-specii pentru primate şi încearcă să facă cunoscută situaţia primatelor şi să arate, odată cu înţelegerea „verilor” noştri primatele, că putem trăi cu toţii în armonie.
După un prânz relaxant, vă veţi putea bucura de o croazieră ce începe din portul Plettenberg Bay. Discovery Cruise va da ocazia turiştilor să caute delfini şi să viziteze colonia de foci de pe peninsula Robberg. În timpul sezonului balenelor (din mai până în noiembrie) veţi avea ocazia să vă apropiaţi la câţiva metri de cele mai mari creaturi ale planetei, atunci când plecaţi în Croaziera Premium.
Cazare: Fynbos Ridge
Mese: Mic dejun

Ziua 10: Plettenberg Bay
Petreceţi ziua după bunul plac, pe una din cele mai bune plaje din zonă. Iubitorii de natură vor fi încântaţi de minunatul Fynbos care atrage o mare varietate de păsări şi fluturi cu o vedere magnifică asupra munţilor Outeniqua şi Tsitsikamma, aflaţi împrejurul cabanei.
În această zi din turul de familie de lux, ne vom întoarce în oraşul George unde ne vom îmbarca pentru un zbor spre „Oraşul Mamă” al Africii de Sud, Cape Town. Turiştii sunt întâmpinaţi la aeroportul internaţional din Cape Town iar după amiaza va fi dedicată vizitării Table Mountain, care face parte din Parcul Naţional Table Mountain. Muntele este un reper proeminent ce priveşte asupra Cape Town. Veţi urca cu telecabina până în vârf de unde puteţi admira o privelişte spectaculoasă asupra Peninsulei Cape, Insulei Robben şi Capului Lions. Apoi veţi fi asistat pentru cazarea în hotel.
Cazare: Fynbos Ridge
Mese: Mic dejun

Ziua 12: Cape Town
După micul dejun urmează un tur la Cape Point via Chapman's Peak. Drumul, care începe în Hout Bay şi se încheie în Noordhoek, îmbrăţişează vârful aproape vertical Chapman, oferind turiştilor vederi spectaculoase asupra oceanului şi Hout Bay. De la Noordhoek, drumul merge spre Rezervaţia Naturală Cape of Good Hope şi Cape Point, unde turiştii pot rătăci prin această zonă minunată. Iniţial, Cape Point a fost confundat cu locul unde curentul rece Benguela din Oceanul Atlantic şi curentul cald Agulhas din Oceanul Indian s-au întâlnit, dar acel punct se află mai sus, aproape de Cape Agulhas. Pe drumul înapoi, facem o oprire la Boulders Beach. Foarte interesant pentru copii, va fi cu siguranţă colonia de Pinguini Africani, care s-a format aici în 1982. Azi, 3.000 de pinguini locuiesc aici, în cuiburile lor ascunse în vegetaţia deasă de pe plajă.
Cazare: Fynbos Ridge
Mese: Mic dejun

Ziua 13: Cape Town
După un drum de patruzeci de minute ajungeţi în inima zonei viticole a Africii de Sud. Veţi vizita Spier Wine Estate. Părinţii vor avea ocazia să guste unele din cele mai bune vinuri din Africa de Sud, în timp ce copii pot intra în curtea cu maimuţa cheetah domesticită. Spier găzduieşte de asemenea Centrul Eagle Encounters Raptors Rehabilitation. Puteţi observa cum sunt aplicate tehnicile antice de vânăt

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Mar-10 - 01-Mar-115250

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL