Destinatii Europene

EGIPT– Misterele Faraonilor- Program de 5 stele

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
01/09/2011 - 25/11/2011
Pret Total:
659 € (59.91€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

EGIPT– Misterele Faraonilor- Program de 5 stele

OFERTA SPECIALA 3!

Cairo–Aswan–Croaziera pe NIL–Luxor– Hurghada – Cairo

Perioade: 20-30.09.2011 ;
18-28.10.2011;
15-25.11.2011


11 ZILE / 9 NOPTI

Detalii program:


MARTI
Bucuresti – Cairo - Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni-Henri Coanda, ora 21:40. Decolare spre Cairo la ora 23.45 cu zbor de linie TAROM RO 101.

MIERCURI
Cairo - Sosire la Cairo la ora 02:30 si transfer la hotel. Mic dejun. Tur incluzand vizitarea Muzeului de Egiptologie cu renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon, vizita la Piramide (exterior) si Sfinx, prezentare cu posibilitatea optionala a achizitionarii produselor, la Laboratorul de Parfumuri si Institutul Papirusului, PRANZ inclus - fara bauturi. Cazare in Cairo.

JOI
Cairo - Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei a VII-a, fosta capitala a Egiptului antic in perioada ptolemeica (se viziteaza: Amfiteatrul greco-roman, Gradinile Montazah, Catacombele, Noua Biblioteca din Alexandria – vizita exterioara)- Pret informativ minim 10 persoane: 60 EUR/ persoana. Sau varianta recomandata de agentia noastra, optional, excursie CAIRO VECHI: Moscheea de Alabastru, zona coptica – Casa si Biserica Sfintei Fecioare Maria – Pret infomativ minim 10 persoane : 35 EUR/ persoana. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Seara, transfer la gara din Cairo (aprox. ora 19:00) pentru deplasare cu trenul (obligatoriu supliment vagon de dormit cu cina si mic dejun in sistem catering) la Aswan. Innoptare in tren.

VINERI
Aswan - Sosire la Aswan in cursul diminetii, transfer si imbarcare pe vasul de croaziera 5*LUX. Pranz pe vas. Dupa amiaza se viziteaza Gradina Botanica din Aswan dupa o placuta plimbare cu felucca sau barca motorizata in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Excursie optionala la Marele Baraj de la Aswan- daca timpul de navigare al vasului de croaziera permite- realizare impresionanta a ingineriei moderne- si Templul Phílae - situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ pentru minim 10 persoane : 35 EUR/ persoana). Cina si cazare pe vas. Navigare spre Kom Ombo.

SAMBATA
Aswan – Kom Ombo Pensiune completa pe vas. Vizitarea Templului Kom Ombo, dedicat zeilor Sobek si Horus.. Navigare spre Edfu. Oprire la Edfu pentru vizitarea Templului din Edfu. Navigare spre Luxor prin Ecluza de la Esna – opera constructorilor romani.

DUMINICA
Luxor – Pensiune completa pe vas. Se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: Complexul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra si Templul Luxor. Se continua cu monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, Templu al Reginei-Faraon Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memmnon–statuile gigantice de la intrarea templului lui Amenhotep al III-lea.

LUNI
Luxor- Hurghada - Dupa micul dejun se elibereaza cabinele. Se pleaca in spre renumita statiune la Marea Rosie - Hurghada (aprox. 4 ore – 400 km). Sosire la Hurghada. Cina si cazare la hotel 5 stele in Hurghada.

MARTI
Hurghada (Marea Rosie)- ALL INCLUSIVE. Timp liber pentru plaja. Optional, croaziera pe Marea Rosie cu pranz pe vas (pret informative minim 10 persoane: 35 EUR/ persoana); cei ce doresc pot face snorkeling pentru a admira recifele de corali. Cazare Hurghada.

MIERCURI
Hurghada (Marea Rosie) –ALL INCLUSIVE. Timp liber. Optional, Jeep safari in desert pentru a vizita un sat de beduini si a admira apusul de soare- cina BARBEQUE inclusa (pret informativ minim 10 persoane: 35 EURO/ persoana). Cazare Hurghada.

JOI
Hurghada – Cairo - Mic dejun.Ora 12:00 eliberarea camerelor. In jurul orei 16.00, plecare spre Cairo (aprox 6 ore cu pauza de 15 min la jumatatea traseului).

VINERI
Cairo – Bucuresti - Transfer cu autocarul la aeroportul din Cairo. Imbarcare la cursa Cairo – Bucuresti, cu decolare la ora 03.10 cu sosire Bucuresti 06.00 / RO102.


Tarif/pers/pachet

Hotel Radisson Blue 5* Cairo sau similar
www.radissonblu.com
Vas de croaziera 5*LUX
Hotel Hilton Plaza 5* sau similar
www.hilton.com


20 – 30 SEPTEMBRIE 2011
Tarif: 659 euro/pers/sejur
Copil 4-11 ani in camera cu 2 adulti: 479 euro/pers/sejur

18 – 28 OCTOMBRIE 2011
Tarif: 749 euro/pers/sejur
Copil 4-11 ani in camera cu 2 adulti: 529 euro/pers/sejur

15 – 25 NOIEMBRIE 2011
Tarif: 749 euro/pers/sejur
Copil 4-11 ani in camera cu 2 adulti: 529 euro/pers/sejur

Servicii incluse:
- 9 nopti cazare din care: 2 nopti Cairo hotel 5* cu mic dejun, 1 noapte in tren demipensiune catering, 3 nopti vas de croaziera 5* LUX cu pensiune completa, 3 nopti Hurghada hotel 5* cu ALL INCLUSIVE intrare cina/iesire mic dejun;
- transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport Cairo;
- transfer hotel-gara Cairo/gara Aswan-vas croaziera;
- transport cu autocar cu aer conditionat Luxor-Hurghada si
Hurghada- Cairo;
- vizitele mentionate in program cu intrari incluse;
- transport avion TAROM, Bucuresti – Cairo – Bucuresti;
- insotitor de grup roman si ghid egiptean.

Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport 125 €/persoana;
- taxa de viza si basisurile incluse 45 Eur/persoana;
- supliment obligatoriu pentru vagon de dormit – cuseta:
45 €/persoana si supliment pentru cuseta singla 20 €;
- optional asigurarea medicala+storno;
- excursii optionale si intrari la obiective turistice nementionate in program sau mentionale ca optionale;
- bauturile de orice fel, mesele neincluse in program sau alte cheltuieli personale;

Important pt. acest program!
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica derularea pe zile a programului fara a afecta calitatea si cantitatea, in functie de anumite situatii speciale, de programul de navigare al vasului si al trecerii prin Ecluza de la Esna ;
In cazul in care hotelul/vasul confirmat la plecare este vandut peste capacitate - situatie frecvent creata de hotelierii egipteni, agentia asigura o redirectionare la un hotel/vas de aceeasi categorie cu hotelul/vasul confirmat initial sau de categorie superioara ;
Camerele se elibereaza in ziua plecarii la ora 12.00, conform regulilor internationale. Hotelul, functie de disponibilitatile din momentul cererii, poate accepta sau nu prelungirea cazarii pana la o ora tarzie. Contravaloarea acestui serviciu difera in functie de hotel si se achita la fata locului, neimplicand cu nimic agentia de turism organizatoare sau partenerul egiptean.
In cazul in care turistul poseda pasaport diplomatic, acesta trebuie sa obtina personal viza de la Ambasada Republicii Arabe Egipt – sectia consulara si sa anunte agentia de obtinerea acesteia anterior plecarii.



Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS