Destinatii Europene

DESCOPERA AMERICA DE SUD - CIRCUIT 17 ZILE - AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
17 zile
Valabilitate Oferta:
11/11/2011 - 28/04/2012
Pret Total:
1990 € (117.06€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

DESCOPERA AMERICA DE SUD - CIRCUIT 17 ZILE - AVION
 ZIUA 1 - vineri, ora 18
Intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul – check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare, ora 20.05, sosire, ora 22.15 la Paris. Ora 23.20, decolare.
 ZIUA 2 (mic dejun)
Sosire la Buenos Aires, ora 08.50. Deplasare (30 km) in statiunea El Tigre - plimbare cu vaporasul prin delta fluviului Parana cu pranz inclus. Deplasare la Buenos Aires. Cazare in Buenos Aires.
 ZIUA 3 (mic dejun)
Tur (6 ore) Buenos Aires cu ghid local. Timp liber. Cina traditionala cu program artistic si tango. Cazare in Buenos Aires.
 ZIUA 4 (mic dejun)
Deplasare cu vaporul de la Buenos Aires la Colonia (Uruguay)–popas 1 ora, apoi cu autocarul la Montevideo - tur (4 ore) cu ghid local. Timp liber. Cina traditionala cu program artistic (Candombe). Cazare in Montevideo.

 ZIUA 5 (mic dejun)
Deplasare la Salto cu popas (1 ora) in Trinidad. Cazare in Salto (Uruguay).
 ZIUA 6 (mic dejun)
Traverseaza Rio Uruguay pe podul Salto Grande in Argentina (zona Concordia). Deplasare la Posadas cu popas (1 ora) in Santo Tome. Cazare in Posadas (Argentina).
 ZIUA 7 (mic dejun)
Se traverseaza Rio Parana in Encarnacion (Paraguay). Deplasare (popas 1 ora in Santa Rosa) la Asuncion- . tur (3 ore) cu ghid local. Optional (plata in excursie), cina paraguayana cu program artistic. Cazare in Asuncion (Paraguay).
 ZIUA 8 (mic dejun)
Deplasare in Brazilia (se traverseaza Rio Parana, Ciudad del Este-Foz de Iguacu) cu popas (2 ore) in Paraguay la Lacul Ypacarai. Cazare in Foz de Iguazu (Brazilia).
 ZIUA 9 (mic dejun).
Se viziteaza Barajul Itaipu (cu coborare in hidrocentrala) si partea argentiniana a cascadei Iguazu.Cazare in Foz de Iguazu.
 ZIUA 10 (mic dejun)
Vizita partea braziliana a cascadei Iguacu. Popas (1 ora) in Cascavel. Cazare in Guarapuava.
 ZIUA 11 (mic dejun)
In Curitiba se viziteaza Gradina Botanica (una din cele 7 minuni ale Braziliei). Deplasare la Sao Paulo. Cazare in Sao Paulo.
 ZIUA 12 (mic dejun)
Tur (3 ore) Sao Paulo cu ghid local. Timp liber. Ora 14, deplasare (70 km) la Santos – tur (3 ore) cu ghid local. Timp liber. Ora 20 – deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Santos.
 ZIUA 13 (mic dejun)
Deplasare(500 km) cu autocarul pe drumul BR 101(coasta Atlanticului) cu popasuri(cate 1 ora) in: Caraguatatuba, Paraty si Angra dos Reis. Cazare in Rio de Janeiro.
 ZIUA 14 (mic dejun)
Tur (4 ore) oras cu ghid local din care 2,5 ore cu autocarul si 1,5 ore pietonal in orasul vechi (Manastirea Sao Bento, Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria). Dupa tur - vizita Sambadromul si Stadionul Maracana. Timp liber. Cina traditionala cu spectacol de samba. Cazare in Rio de Janeiro.
 ZIUA 15 (mic dejun)
Excursie ½ zi cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca - urcare cu liftul pe Muntele Corcovado la statuia lui Iisus (situata la 710 m) – panorama Rio de Janeiro. Apoi se coboara si se urca inaltimea (400 m)-Pao de Acucar (Capatana de Zahar) de unde se vede o alta panorama a zonei. Dupa amiaza timp liber. Cazare in Rio de Janeiro.
 ZIUA 16 (mic dejun)
Timp liber pentru shopping. Ora 12 – deplasare in Golful Sepetiba (croaziera cu ghid local in insule). Transfer la aeroport. Ora 21.25, decolare spre Paris.
 ZIUA 17 – duminica
Sosire in Paris ora 11.30. Decolare spre Bucuresti, ora 15.25. Sosire, Otopeni, ora 19.15.
Pret: de la 1990 euro, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 575 euro
La inscriere se achita minim 1000 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 100 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
• servicii ghid roman si ghizi locali;
• 14 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***;
• bilet avion Bucuresti-Paris-Buenos Aires / Rio de Janeiro-Paris-Bucuresti;
• transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat.
PRETUL NU INCLUDE (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 695 euro, pentru:
• taxele de : aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, ferryboat (Argentina-Uruguay) si de trecerea podurilor peste fluviile (Parana, Uruguay, Iguazu);
• 3 cine traditionale cu program artistic (Buenos Aires, Montevideo, Rio de Janeiro) si un pranz in ziua 2 la El Tigre;
• 6 excursii in zilele: 2(El Tigre), 5(coborare in hidrocentrala la Itaipu), 14 (Sambadromul si Maracana), 15 (statuia lui Iisus), 15(Capatana de zahar) si 16(croaziera din Golful Sepetiba);
• biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.

*Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
*Inscrierile se fac incepand cu 7.07.11 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. *Asigurarea medicala e obligatorie.
*Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (cu minim 21 zile inaintea plecarii) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
*Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.




NOTE:

1. Deoarece pentru retragerile (din orice motiv) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului - pentru a nu pierde banii se recomanda plata (odata cu avansul) asigurarii “STORNO” (aprox.1.5 % din pretul excursiei), care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie (conform conditiilor politei de asigurare) datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, devastarea domiciliului in urma unui incendiu, unei explozii, unui furt ori unei calamitati naturale, etc. Asigurarea “STORNO” se face la filiala unei societatii de asigurari din localitatea unde-si are sediul agentia de turism care a efectuat inscrierea turistului sau chiar la agentia de turism (daca efectueaza aceasta activitate).

2. Cum Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS) asigura numai accesul la tratamente medicale de urgenta efectuate in sistemul public de sanatate din tarile UE si Elvetia trebuie incheiata asigurarea medicala (valabila si in afara UE) deoarece: a) permite accesul si la serviciile clinicilor si spitalelor private (majoritare in comparatie cu sistemul public); b) suporta cheltuielile de spitalizare, de repatriere medicala cu ambulanta terestra (aeriana) si de repatriere in caz de deces si c) asista si tine legatura (24 ore din 24) in strainatate cu asiguratul.

3. Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.

4. Conducerea agentiei organizatoare (turoperatoare) sugereaza ca orice reclamatie sa-i fie transmisa direct in vederea rezolvarii practice si rapide pe cale amiabila a sesizarilor, avandu-se in vedere serviciile nerealizate sau necorespunzatoare cat si cele oferite in plus cantitativ si calitativ.

5. Turistii trebuie sa verifice starea pasaportului (vezi instructiunile de pe coperta pasaportului), valabilitatea (minim 6 luni de la data iesirii din tara) si sa aiba cel putin o fila goala pentru stampilare la frontiere.

6. Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective.

7. Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia.

8. Agentia de turism organizatoare (turoperatoare) isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.), oferind servicii similare.

9. Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.

10. Camerele cu 3 paturi (triple) sunt: a) cu 3 paturi de acelasi fel sau b) cu 2 paturi de acelasi fel si unul pliant sau c) cu un pat matrimonial si unul normal sau pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului. In cazul cand, la unele hoteluri, nu se poate asigura camera cu 3 paturi, cea de-a treia persoana va fi cazata (mai intai) intr-o camera cu doua paturi cu un alt turist sau singur (in ultima varianta) intruna cu un pat fara a plati vreo diferenta de pret.

11. Pentru turistii inscrisi la o excursie (care ulterior s-a anulat) si care se vor inscrie (transfera) la o alta excursie, noua inscriere se va face fara a se tine cont de pozitia de inscriere avuta la excursia anulata. Obs. – excursiile programate in ultimii 6 ani s-au realizat in procent de peste 95%.

12. Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca: a)sunt insotiti de ambii parinti sau b) sunt insotiti de un parinte care are acordul notarial sau cerificatul de deces al celuilalt ori hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului, etc. sau c) sunt insotiti de un insotitor care are asupra sa propriul certificat de cazier judiciar si declaratiile notariale ale celor doi parinti in care sa se specifice perioada excursiei . Obs. - nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte.

13. La solicitare, telefonul si numele ghidului se vor comunica cu 24 ore (o zi calendaristica) inainte de ora plecarii.

14. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turi

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
11-Nov-11 - 27-Nov-111990
31-Dec-11 - 16-Ian-121990
13-Apr-12 - 28-Apr-121990

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BalneoTurism