Destinatii Europene

Cumpărături de Crăciun la Stockholm

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
21/11/2010 - 23/12/2010
Pret Total:
277 € (92.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Cumpărături de Crăciun la Stockholm
2 nopti/3 zile
Sezon: 21 Noiembrie -23 Decembrie


Introducere
Stockholm este centrul cultural, gastronomic şi de cumpărături al Europei de nord. În cadrul acestui pachet veţi vizita faimosul ICEBAR şi veţi avea ocazia să vă bucuraţi de o gamă largă de muzee, galerii de artă şi design, restaurante, magazine şi oportunităţi de admirare a oraşului. Vă puteţi bucura şi de o cină stilată în diverse localuri premiate, precum şi de o viaţă de noapte la modă în capitala Scandinaviei.

Itinerar

Ziua 1: Bun venit la Stockholm
Începeţi acest city break iarna la Aeroportul Arlanda, unde sunteţi întâmpinat şi transferat la hotelul dvs. aflat în centrul oraşului. Dacă sosiţi devreme, vă recomandăm să achiziţionaţi un Stockholm Card care vă oferă acces la multe din muzee şi călătorii nelimitate cu transportul public.

În această seară veţi experimenta cel mai rece bar din Stockholm – ABSOLUT ICEBAR STOCKHOLM. Aici în primul ice bar permanent, temperatura este -5°C pe tot parcursul anului iar întreg interiorul, inclusiv paharele sunt confecţionate din 100% gheaţă pură şi clară din râul Torne din Laponia Suedeză. Restul nopţii este liber pentru a explora nenumăratele cafenele, restaurante şi cluburi de noapte.

Ziua 2: Târgul de Crăciun şi cumpărături
Începeţi ziua cu un minunat mic dejun scandinav la hotel, înainte de a vă îndrepta spre centru pentru cumpărături în marile centre comerciale şi magazine. Azi veţi avea timp pentru a explora frumosul Oraş Vechi cu multe buticuri şi ateliere meşteşugăreşti. În fiecare zi puteţi vizita târgul tradiţional de Crăciun, unde puteţi găsi articole executate manual şi delicatese.

Vă recomandăm să vizitaţi şi SoFo, compus din străzi la sud de Folkungagatan (de acolo numele SoFo). În acest cartier, unul din cele mai moderne ale capitalei, veţi găsi o largă selecţie de magazine şi cafenele, fiecare cu stilul său individual. Trei cuvinte descriu cel mai bine atmosfera din SoFo: tânăr, hip şi relaxat. SoFo este locul unde găsiţi o varietate de magazine independente, de modă, accesorii, cele mai bune înregistrări, design interior şi piese unicat. Opţional: închiriaţi-vă propriul ghid de shopping care vă va conduce la cele mai bune mărci şi magazine.

Ziua 3: Plecarea
Pasagerii care au zbor după amiaza vor avea timp pentru mai multe cumpărături, pentru a vizita un muzeu sau pentru a se relaxa la o cafenea înainte de a fi transferaţi înapoi la Aeroportul Arlanda.

Tarife de la 277€/pers/camera dubla Hotel 3*
Tarife de la 331€/pers/camera dubla Hotel 4*-5*

Tariful include:
• Cazarea pentru 2 nopti cu mic dejun inclus
• Intampinare la Arlanda aeroport urmat de transfer la hotel
• Taxa de intrare la Icebar, un pahar de vodka si haine groase
• Transfer cu taxi la Arlanda aeroport la plecare
• 24h asistenta telefonica de urgenta
• Taxe si servicii
Tariful nu include:
• Zborurile Bucuresti – Suedia si retur (serviciu suplimentar la cerere)
• Mesele si bauturile la restaurant (in cazul in care nu este altfel specificat)
• Asigurarea medicala (serviciu suplimentar la cerere)

Aceasta este o cotatie. Costul final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.
Această excursie poate fi personalizată pentru a se potrivi datelor dumneavoastră de călătorie şi oricăror cerinţe specifice.

Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Nov-10 - 23-Dec-10277

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL