Destinatii Europene

Croaziera si calatoriii cu trenul in Norvegia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/12/2008 - 01/04/2009
Pret Total:
2170 € (310€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

      Aurora Safari, Norvegia  

Chiar daca principalul obiectiv al acestui turneu este de a se concentra asupra Aurorei Borealis, Norvegia are mult mai multe de oferit.  O excursie în Norvegia inseamna a calatori cu trenul, barca, croaziere, câini, snowmobiles, avionul şi in acest fel niciodată nu te plictisesti.   

Sezon:  1 decembrie - 1 aprilie  
Plecari:  Zilnic  
Durata: 6 nopti/7zile  

Ziua 1: Capitala Norvegiei Sosire la aeroportul Gardermoen, intalnire cu ghidul urmata de transferul dvs la hotelul situat in centrul orasului Oslo.  Daca veniti mai devreme, recomandăm obţinerea unui pass pentru Oslo, care prevede libera calatorie pe toate mijloacele de transport public, admiterea gratuita la 25 de muzee si reduceri la mai multe atracţii şi sightseeing tour, restaurante si magazine.  Cazarea peste noapte într-un hotel din centrul.  

Ziua 2: Norvegia…. pe scurt  Astăzi  vă veţi  trezi devreme şi vă veţi indrepta  cǎtre  Staţia Centrală Oslo, şi veţi urca în trenul Bergensbanen, care vă va duce pană  pe crestele munţilor Norvegiei in drumul vostru către Bergen. Plimbarea, votată ca fiind pe una dintre cele mai bune 20 căi ferate din lume, vă va duce printre minunatele sate ale Gol si Geilo pe drumul dvs. către Staţia Myrdal. În Myrdal, veţi schimba trenul  pentru a  intra pe calea ferata Flåm, o călătorie incredibilă de 20 km cu o diferenţa in altitudine  de 900 metri, coborând către minunantul oraş Flam. În Flåm, aveţi acces liber la Centrul de Documentare al Căilor Ferate Flåm, situat langă Staţia Flåm, staţie, unde veţi putea învăţa despre construcţia uneia dintre cele mai abrupte linii de cale ferată din lume. Din Flåm, veţi fi transportat cu vasul pe Aurlandsfjord şi spre Nærøyfjord care se afla pe lista Patrimoniului Mondial, ca cel mai îngust fjord din Europa.  Aceasta este probabil cel mai frumos şi sălbatic braţ din Sognefjord, cu înalţi munţi, cascade şi ferme mici pe muntii abrupti, privesti care va taie rasuflarea.  Vasul vă va duce la Gudvangen, şi de acolo veţi fi transportati cu autobuze prin magnifica Vale Nærøy.  În Voss veţi lua trenul pana in Bergen. Petreceti noaptea in Bergen.  

Ziua 3: Capitala Fiordurilor  Dupa micul-dejun veti avea cea mai mare parte din zi libera pentru a descoperi frumusetile Bergen-ului.Cu toate că este un oraş internaţional, Bergen a adoptat atmosfera si şarmul unui orăşel. Cazarea dvs. în centrul oraşului devine un punct de pornire pentru studierea “capitalei fiordurilor”. Bergen-ul este minunat, un oraş care trebuie vizitat, plin de viaţă si cultură. Bucuraţi-vă de ziua in Bergen . Seara, veţi pătrunde in următorul stadiu al călătoriei dvs  pe măsură ce va îmbarcaţi pe Norwegian Coastal Voyage indreptandu-va spre Trondheim. Daca sunteti norocosi veti fi acompaniat de frumusetea Aurorei Borealis. Petreceti noaptea la bordul vasului.

Ziua 4: Superbul Ålesund  În timpul nopţii, vasul va face opriri scurte în Florø, Måløy şi Torvik.  Şi apoi veti ajunge la una dintre cele mai frumoase orase din Norvegia, Ålesund.  Diferit de orice alt oras Norvegian, veti avea aproximativ 3 ore pentru a bucura de acest sat vechi de pescuit înainte de a continua călătoria spre Trondheim.  In jurul cinei se va face o scurta oprire la Molde.  Ultima oprire inainte de Trondheim vă va oferi posibilitatea de a fi martorul luminilor nordului, Aurora Borealis în toate frumusetea lor.  Petreceti noaptea pe vas.  

Ziua 5: Capitala Vikingilor  Astăzi, dimineaţa devreme, vasul ajunge în oraşul istoric Trondheim. Va sugeram un mic dejun intr-unul din cafenele dragute din Trondheim. Veţi avea apoi posibilitatea de a petrece ziua in Capitala Vikingilor. Dupa-amiaza, ne vom indrepta spre aeroportul din Trondheim şi zbura spre Parisof de Nord, Tromso.  Dupa inregistrarea la hotel în Tromso, puteţi lua o cina minunata, sau dacă încă mai aveti energie, admirati de frumusetea Luminilor Nordului. Petreceti noaptea în Tromsø.  

Ziua 6: Aventuri in natura  Astazi este natură pura si nimic altceva, decat natura.  Va veti putea bucura de o plimbare cu câini Husky de Alaska, pe sanii trase de caini, sau dacă doriţi puteţi merge cu snowmobilele. In timpul calatoriei in natura veţi avea posibilitatea de a obţine informatii legate de cultura Samii si sa gustati unele dintre mancarurile lor tradiţionale.  Dupa o aventura de succes în natura in Nordul Norvegiei, va veti intoarce in oras pentru cina. Petreceti noaptea în Tromso.  

Ziua 7: Plecarea  Dupa extraordinarele aventuri petrecute in natura, este timpul sa parasiti paradisul si sa luati avionul inapoi spre Oslo de unde veti pleca spre urmatoarea dvs destinatie.

Detalii despre cazare:  Oferim trei categorii de cazare:
Simplu, confort si lux. 
Rezervă devreme, caci locurile de cazare din Flåm sunt vandute repede.

Simplu   Cazarea se face in hoteluri-buget, vile si pensiuni.  Toate camerele au bai private cu duş/cada şi WC.  Micul dejun este întotdeauna inclus în preţ.  Lenjeriile de pat sunt incluse in pret, dar paturile nu se fac in fiecare zi.  Multe din aceste locuri de cazare ofera masa de seara optional. 

Confort   Acestea sunt hoteluri confortabile. Toate camerele au bai private cu duş/cada şi WC.  Micul dejun este inclus în preţ.  Multe hoteluri au propriile lor restaurante.  

Lux  Acestea sunt hoteluri de 4* sa 5*, sau sunt cele mai bune hoteluri in destinatia respectiva.  Toate camerele au bai private cu duş/cada şi WC. 
Toate hotelurile ofera micul dejun (inclus în preţ) şi au propriile lor restaurante.  
Camerele  1 persoana = Camera single  
2 persoane = Cameră dublă  
3 persoane = Camera tripla  
4 persoane = 2 Camere duble  
5 persoane sau mai multe = Camere la cerere expresa 

Sezon  1 decembrie la 1 aprilie.  Vă rugăm să reţineţi faptul că unele muzee judeţene şi activităţi ar putea fi disponibile numai între 15 iunie şi 15 august.  

Incluse în tariful pachetului turistic: 
* Cazarea (simplu / confort / lux) pentru 4 nopti, cu mic dejun  
* Norvegia pe scurt ® tur cu trenul de la Oslo la Bergen  
* Hurtigruten, Voiajul de Coastă de la Bergen la Trondheim (inclusiv camera cu facilităţi private, de categorie P sau similara), 2 nopti  
* Intalnirea cu ghidul, Transferul de la Aeroportul Gardermoen la hotelul dvs in Oslo  
* Plimbarea cu sania trasa de caini Husky în Tromsø  
* Zborurile pe parcursul traseului  * Excursia de seara Aurora   
* Intalnirea informativa si serviciile consultantului de călătorie/ghidul  
* Harta Norvegiei şi itinerarul detaliat 
* O carte ghid a Norvegiei-un ghid de referinţă cu informaţii despre drumuri, istorie, şi alte caracteristici ale naturii 
* Utilizarea unui telefon mobil pentru apeluri in valoare de 7Euro  
* Non-stop servicii de urgenţă  
* Transfer de la Gara Centrala din Oslo cu trenul express spre Aeroportul Gardermoen la plecare  
* Alte taxe.   

Excluse din tariful pachetului turistic: 
* Zborurile spre / din Norvegia  
* Masa şi băuturile la restaurante, şi taxele de intrare (cu excepţia cazului în care se specifica)  
* Asigurarea de calatorie  

Tariful este de la 2170 euro.  Toate tarifele sunt în Euro per persoana.  

Rezervare  
* Recomandam rezervarea: cu cel putin trei săptămâni în avans. 
* La cerere extra nopţi pot fi adăugate la acest pachet turistic.  

Rezervarile se pot face prin Destination Travel, la:  travel@destinationtravel.ro.  Apelati: + 40.723.825.899       pentru a lua legatura cu biroul nostru      

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL