Destinatii Europene

Croatia - Circuit - 10 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
10/02/2009 - 18/09/2009
Pret Total:
435 € (43.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1 Vineri, ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Bucuresti – Pitesti - Craiova – Turnu Severin - Portile de Fier. Deplasare prin Belgrad. Cazare in Serbia la Prijepolje (270 Km de Belgrad).

ZIUA 2 (mic dejun). O zi lejera. Deplasare in zona Zabljak la Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) si Durmitor Park. Cazare in Muntenegru (Bielo Polje).

ZIUA 3 (mic dejun). In Muntenegru se trece prin Podgorita. si se parcurge Fiordul Kotor (singurul din Europa Centrala si de Sud). Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas.
Timp liber: plimbari, shopping, etc
Nota-in zilele 3 si 4 vor fi 2 cazari in acelasi hotel.

Cazare in zona Sinj - Knin

ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Deplasare pe coasta Dalmatiei si popasuri (cate 1 ora) in splendidele orase turistice Trogir si Sibenik. Cazare in zona Sinj - Knin.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza (4 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote). Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera). Cazare in Buzet (zona Rijeka - Pazin).

Nota-in zilele 5, 6, 7 si 8 vor fi 4 cazari in acelasi hotel.

ZIUA 6 (mic dejun). Tur Peninsula Istria cu vizitarea statiunilor de vis: Porec, Rovinj si Pola -orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfitetrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea. Cazare in Buzet.

ZIUA 7 (mic dejun). Timp liber. Optional, excursie (cu autocarul si vaporasul) la Venezia sau vizitarea cetatii fortificate din Buzet. Cazare in Buzet.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare in Insula Krk. Timp liber: shopping, plimbari, croaziera (aprox. 20 €) pe Marea Adriatica-durata a 4 ore pe itinerariul a 4 insule, plaja si baie. Popas in Rijeka si vizita Opatija.
Cazare in Buzet.

ZIUA 9 (mic dejun). In Slovenia, vizita POSTOJNA - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si se trece prin Ljubliana. Deplasare in Ungaria pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Cazare in Budapesta.

ZIUA 10 Duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.

Preţ:
385 € pt: 22.05,
395 € pt: 12.06.
400 € pt: 19.06.
405 € pt: 26.06, 18.09.
415 € pt: 03.07, 11.09.
425 € pt: 10.07, 04.09.
435 € pt: 17.07, 24.07, 31.07, 7.08, 14.08, 21.08, 28.08

Supliment single 200 Ñ”.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Grup minim 25 turisti

La inscriere se achita integral sau minim 150 Ñ”.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
● servicii ghid roman;
• transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
• 9 cazari in hotelul de 2** - camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
• 9 mic dejun continental (portie), la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.

Pretul nu include: biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Acte necesare : pasaport

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " SOL TURISM"

Total Oferte de Turism (23)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: SOL TURISM