Destinatii Europene

Craciun Vienez - Gala Imperiala - Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
20/09/2010 - 20/12/2010
Pret Total:
359 € (59.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

22 Decembrie | BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 cu destinatia Budapesta pe ruta: Bucuresti –Pitesti–Rm.Valcea–Sibiu–Sebes–Deva–Arad–Timisoara–Budapesta, sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Expo 4* sau similar.

23 Decembrie | BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. TUR DE ORAS VIENA CU GHID LOCAL. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Viena DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii.
Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* situat central sau similar.Timp liber pentru cumparaturi in imediata vecinatate a hotelului, pe celebra MARIAHILFERSTRASSE. Seara, Servirea cinei la restaurantul “Zum Hagenthaler” situat in apropierea hotelului. Detalii hotel...

24 Decembrie | VIENA – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun. Seara, optional, va invitam la un eveniment EXCLUSIV, Petrecere de Craciun in Prater – Restaurantul Waggon 31. In seara de ajun, in EXCLUSIVITATE, Roata Mare din Prater va porni special pentru dvs. Inainte de cina festiva, va invitam sa „savurati” Viena de la inaltime. (Tarif eveniment: 75 €/adult, 57 €/copil 2-11,99 ani, include: transfer hotel-restaurant-hotel, intampinare cu punci si castane dulci, o tura in Roata Mare din Prater, cina de Craciun bufet, bauturi, muzica si dans). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*.

25 Decembrie | VIENA – ZIUA DE „CRACIUN”
Mic dejun. Intalnire cu ghidul, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn cu ghid local. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Schonbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul “Zum Hagenthaler” situat in apropierea hotelului. Ora 20:30–Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester”. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la celebra sala de concerte si festivitati „FESTSAAL” a Palatului Imperial „Hofburg”. (Transferul la si de la concert este asigurat de autocarul Interra). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*.

26 Decembrie | VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare.
Tarif: 30 €/persoana, minim 30 de platitori (transfer inclus). Cazare Hotel Expo 4* sau similar.

27 Decembrie | BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • CONCERTUL EXTRAORDINAR DE CRACIUN LA PALATUL HOFBURG

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Booktravel"

Total Oferte de Turism (6)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Booktravel