Destinatii Europene

Craciun Vienez-1

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
22/12/2009 - 26/12/2009
Pret Total:
499 € (99.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

BONUS! Concert de Craciun la PALATUL SCHONBRUNN
PROGRAMUL EXCURSIEI
22 decembrie VIENA
Intalnire la ora 09:45 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS 790 cu decolare la ora 11:45. Sosire la Viena la ora 12:30. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Cazare Hotel ARTIS 4****. Seara, servirea cinei la restaurantul hotelului.
Hotelul Artis 4**** este situat in inima Vienei, la cateva minute de mers pe jos de celebrul Ring Vienez. facilitand accesul rapid catre toate obiectivele importante din centrul orasului. Cele 165 de camere ale hotelului sunt recent renovate si sunt dotate cu TV-satelit, Pay-TV, mini bar, radio, telefon, baie cu cada sau dus, uscator de par. Mai multe detalii pe www.artis.at
23 decembrie VIENA - PIATA DE CRACIUN & TURNUL DUNARII
Mic dejun. Zi libera pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, plimbare cu insotitorul de grup la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Tarife informative: biletul de ascensor (5,90 Euro/pers). Cazare hotel ARTIS 4****.
24 dec VIENA – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul local, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si Piata de Craciun. Seara, optional, va invitam la un eveniment EXCLUSIV ROMANESC, Petrecere de Craciun in Prater – Restaurantul Waggon 31. In seara de ajun, in EXCLUSIVITATE, Roata Mare din Prater va porni special pentru dvs. Inainte de cina festiva, va invitam sa „savurati” Viena de la inaltime.
(Tarif eveniment: 75 Eur /adult, 49 Eur/copil 2-11,99 ani si include: welcome drink, o tura privata in Roata Mare din Prater, cina de Craciun cu 4 feluri, bauturi, muzica si dans). Cazare hotel ARTIS 4****
25 dec VIENA – ZIUA DE „CRACIUN”
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite individuale. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg, Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Seara, transfer la Palatul Schonbrunn pentru concertul de Craciun. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului . Ora 20:00 – Concert Extraordinar de Craciun „SCHONBRUNN PALACE ORCHESTER” . Muzicieni de clasa va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o atmosfera „imperiala” la celebra sala de concerte si festivitati „ORANGERIE” a Palatului Imperial „SCHONBRUNN”. Cazare Hotel ARTIS 4**** .
26 dec Mic dejun. Ora 10:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 791 cu decolare la ora 13:35. Aterizare in Bucuresti la ora 16:15. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarif special: 499 EUR de persoana loc in camera dubla
Pachetul de servicii include:
• 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel ARTIS 4**** situat central
• Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines
• 2 cine la hotel in data de 22 si 25 decembrie
• Tur de oras Viena cu ghid local
• Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local (biletul de intrare se achita la fata locului)
• Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena
• Transfer hotel – Palatul Schonbrunn – hotel in seara concertului de Craciun
• Transferuri aeroport – hotel - aeroport
• biletul la Concertul Extraordinar de Craciun al Schonbrunn Palace Orchester la sala de festivitati „Orangerie” a Palatului Imperial Schonbrunn (categoria B, loc pe scaun)
• insotitor de grup

Nu sunt incluse:
• taxele de aeroport & combustibil: aprox. 120 Euro/pers
(pot suferi modificari pana la plecare in functie de evolutia pretului petrolului. )
• asigurarea medicala (optionala)
• intrarile la obiectivele turistice din program: Palatul Schonbrunn: ~12.90 Euro/pers
• Cina festiva de Craciun la Restaurant Waggon 31 in Prater: 75 euro/adult, 49 Euro/copil 2-11,99 ani, Include: welcome drink, o tura privata in Roata mare din Prater, cina de Craciun, bauturi, muzica si dans. (se rezerva din tara, odata cu pachetul turistic).

Suplimente & Reduceri: (tarifele sunt valabile pentru primul copil, in camera cu parintii)
• camera SGL : +115 Eur /pers./pachet servicii
• copii 0-3,99 ani (fara loc pe scaun la concert) : - 260 Eur/copil/pachet • copii 4-6,99 ani (cu loc pe scaun la concert) : - 230 Eur/copil/pachet
• copii 7-12,99 ani (cu loc pe scaun la concert) : - 150 Eur/copil/pachet
PETRECERE DE CRACIUN IN PRATER – Restaurant „WAGGON 31”

Restaurantul „Waggon 31” reprezinta traditie si modernism sub acelasi acoperis. Denumirea face referire la primul carusel construit in Prater si care avea 30 de vagoane. Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, caruselul a fost consolidat si repus in functiune cu doar 15 din cele 30 de vagoane, insa restaurantul Waggon 31 are menirea de a ne aduce aminte de caruselul de dinainte de Razboi.

GALA DE CRACIUN – 24 Decembrie -75 euro/adult
Intampinare cu punci
CINA DE CRACIUN, meniu de 4 feluri
o Selectie de aperitive: carne, peste, etc
o Supa gulash
o Friptura de porc cu garnitura de cartofi la cuptor
o Gogosi de ciocolata cu cocos si crema de fructe
3 bauturi incluse la alegere dintre: suc, vin sau bere, cafea sau ceai
EXCLUSIVITATE!!! O tura privata in Roata Mare din Prater!
TARIF COPIL (02-11,99 ani): 49 Euro/copil (meniu de copil & bauturi racoritoare, o tura in Roata)

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Dec-09 - 26-Dec-09499

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EDEN TOUR INTL"

Total Oferte de Turism (25)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EDEN TOUR INTL