Destinatii Europene

Craciun Viena, autocar 6 zile la numai 365 euro

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
22/12/2011 - 27/12/2011
Pret Total:
365 € (60.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Craciun Viena, autocar 6 zile la numai 365 euro

Circuit 6 zile, perioada: 22.12-27.12.2011
Loc in camera dubla: 365 euro, camera single:485 euro;

Servicii incluse
• Transport cu autocar de 4*
• 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la hoteluri clasificate cu 3* si 4*
• 3 cine in zilele de 22, 23, 25 Decembrie (bauturile la cina nu sunt incluse)
• Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu ghid local
• Ghid local pentru vizita la Palatul Schonbrunn (biletul de intrare se achita la fata locului)
• BONUS: Biletul la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la sala de festivitati "Festsaal" a Palatului Imperial Hofburg
• Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse
• Asigurarea medicala de calatorie
• Intrarile la obiectivele turistice din program: Palatul Schonbrunn, aprox 12,9 euro/pers
• CHRISTMAS PARTY la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 70€/adult, 40€/copil 6-11,99ani, Gratuit/copil 0-5,99ani. Include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, DJ International, colinde, muzica si ring de dans special amenajat. Se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul turistic.

Plecari din Orasele:
Autocar 1: Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara
Autocar 2: Bucuresti-Ploiesti-Campina-Brasov-Sighisoara-Tg Mures-Cluj-Oradea

Transferuri gratuite din provincie:
* Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia
* Iasi-Roman-Bacau-Onesti

Programul Excursiei Craciun Vienez Autocar

22 Decembrie | BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei-la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe urmatoarele rute: Autocar 1: Bucuresti–Pitesti–Rm.Valcea–Sibiu–Sebes–Deva–Arad–Timisoara–
Budapesta si Autocar 2: Bucuresti–Ploiesti–Campina–Brasov–Sighisoara–Targu Mures–Cluj –Oradea–Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Expo 4*.

23 Decembrie | BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena.TUR DE ORAS VIENA CU GHID LOCAL. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3* situat central sau similar. Timp liber pentru cumparaturi in imediata vecinatate a hotelului, pe celebra MARIAHILFERSTRASSE. Seara, Servirea cinei la restaurantul hotelului.

24 Decembrie | VIENA – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun. Seara, optional, va invitam la un eveniment EXCLUSIV -CHRISTMAS PARTY la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 70€/adult, 40€/copil 6-11,99 ani, GRATUIT copil 00-05,99 ani si include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, DJ International, colinde, muzica si ring de dans special amenajat. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*.

25 Decembrie | VIENA – ZIUA DE „CRACIUN”
Mic dejun. Intalnire cu ghidul, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn cu ghid local. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Schonbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30 BONUS – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester”. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la celebra sala de concerte si festivitati „FESTSAAL” a Palatului Imperial „Hofburg”. Alte detalii Transferul la si de la concert este asigurat de autocarul. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3* sau similar.

26 Decembrie | VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tarif: 30€/persoana, minim 30 de platitori (transfer inclus). Cazare Hotel Expo 4*.

27 Decembrie | BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de trafic.


Rezervare la 021.315.3084, 021.210.0772, 0741.155.533, office@balneoturism.ro
Alte oferte pe www.balneoturism.ro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Dec-11 - 27-Dec-11365

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BalneoTurism