Destinatii Europene

Craciun Viena Autocar-1

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
22/12/2009 - 27/12/2009
Pret Total:
359 € (71.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG!!!
PROGRAMUL EXCURSIEI
22 dec BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei - la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe urmatoarele rute: BUS 1: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes (pt. Alba Iulia) – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta, BUS 2: Bucuresti – Ploiesti – Campina - Brasov – Sighisoara – Targu Mures – Cluj – Oradea – Budapesta si Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel 3*** Budapesta.
23 dec BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. TUR DE ORAS VIENA CU GHID LOCAL. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi in imediata vecinatate a hotelului, pe celebra MARIAHILFERSTRASSE. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*** situat central sau similar/AUSTRIA TREND ANANAS 4**** situat central sau similar. Seara, Servirea cinei la restaurantul hotelului.
24 dec VIENA – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun. Seara, optional, va invitam la un eveniment EXCLUSIV ROMANESC, Petrecere de Craciun in Prater – Restaurantul Waggon 31. In seara de ajun, in EXCLUSIVITATE, Roata Mare din Prater va porni special pentru dvs. Inainte de cina festiva, va invitam sa „savurati” Viena de la inaltime. (Tarif eveniment: 75 Eur /adult, 49 Euro/copil 2-11,99 ani, include: welcome drink, o tura in Roata Mare din Prater, cina de Craciun, bauturi, muzica si dans).Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3***/AUSTRIA TREND ANANAS 4**** situat central sau similar.
25 dec VIENA – ZIUA DE „CRACIUN”
Mic dejun. Intalnire cu ghidul, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn cu ghid local. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Schonbrunn. Ora 18h00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20h30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” (www.hofburgorchester.at) . Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la celebra sala de concerte sifestivitati „FESTSAAL” a Palatului Imperial „Hofburg”. (Transferul la si de la concert este asigurat de autocarul INTERRA). Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3***/AUSTRIA TREND ANANAS 4**** situat central sau similar sau similar/.
26 dec VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tarif: 29 Euro/persoana, minim 30 de platitori. Cazare Hotel 3*** Budapesta.
27 dec BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.
Tarif special: 359 eur de persoana loc in camera dubla

Hotel IBIS MARIAHILF 3*** www.ibishotel.com
Situat central la inceputul celebrei „Mariahilferstrasse” – renumita pentru multitudinea si diversitatea magazinelor si centrelor comerciale. Camerele sunt dotate cu aer conditionat/incalzire cu control individual al temperaturii, radio, telefon, ceas desteptator, satelit TV, baie proprie.

Tarif special: 389 eur de persoana loc in camera dubla
AUSTRIA TREND HOTEL ANANAS 4**** este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de 4**** din Viena, situat central la cateva minute de mers pe jos de Ringstrasse si aproape de Naschmarkt. Centrul istoric este la numai 2 statii de metrou de hotel. Toate camerele sunt doatate cu aer conditionat, baie cu toate facilitatile, telefon, radio, SatTV, minibar si acces la internet. Alte facilitati: sauna, solar, restaurant traditional, gradina de vara si cafenea. Detalii pe: www.austria-trend.at/wan

Pachetul de servicii include:
• 5 nopti cazare cu mic dejun bufet, hoteluri clasificate 3/4***
• 3 x cine la hotel (22, 23, 25 decembrie)
• Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu ghid local
• Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena
• Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local (biletul de intrare se achita separat)
• Tur de oras Budapesta
• Vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta
• biletul la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la sala de festivitati „Festsaal” a Palatului Imperial Hofburg
• transport cu autocar propriu, clasificat 4**** de lux
• insotitor de grup

Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala (optionala)
• intrarile la obiectivele turistice din program. Palatul Schonbrunn: ~12,90 Eur/persoana
• Cina de Craciun la Restaurant Waggon 31 in Prater: 75 euro/adult, 49 Eur/copil 2-11,99 ani, include: welcome drink, o tura in Roata mare din Prater, cina de Craciun, bauturi, muzica si dans (se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul turistic)
Suplimente & Reduceri:
• camera SGL: +118 Eur /pers./pachet servicii
• a 3-a pers in camera tripla - 10 Eur /pers./pachet servicii

Reduceri copii:
• 00-02,99 ani : - 200 Euro / copil / pachet servicii (in pat cu parintii, in brate la parinti
la concert, cu loc in autocar)
• 03-11,99 ani : - 100 Euro / copil / pachet servicii (pat suplimentar, cu loc in autocar)

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Dec-09 - 27-Dec-09359

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EDEN TOUR INTL"

Total Oferte de Turism (25)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EDEN TOUR INTL