Destinatii Europene

Craciun New York 2009

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Craciun
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
23/12/2009 - 30/12/2009
Pret Total:
400 € (50€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

N E W Y O R K
– Sarbatori sub pomul de Craciun al Americii –



PERIOADA: 23 – 30 decembrie 2009
8 zile / 6 nopti


Ziua 1
23 decembrie BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la aeroportul Otopeni, ora 13:20 cu insotitorul de grup; plecare spre New York cu compania Air France, cu schimbarea cursei la Paris. Sosire la New York (Aeroportul JFK) la ora locala 21:25. Transfer la Hotel Pennsylvania 2*, unul dintre cele mai populare hoteluri din New York, situat ultracentral, in Manhattan, langa Madison Square Garden si Empire State Building.

Ziua 2
24 decembrie NEW YORK in ajun de sarbatori
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul local, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei americane: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Seara intram in spiritul si magia sarbatorilor de Craciun: vom merge impreuna cu insotitorul de grup la cel mai cunoscut brad de Craciun din lume, aflat in fata Rockefeller Center din New York. Doritorii pot incerca si patinoarul special amenajat, care sporeste feeria locului. Cazare.

Ziua 3
25 decembrie NEW YORK
Dimineata participare impreuna cu insotitorul de grup la Slujba de Craciun de la Catedrala Sf. Patrick, amplasata pe celebra 5th Avenue. Dupa slujba se poate face un tur individual al celor mai renumite 6 mari magazine din centrul orasului: Macy's Department Store, Bloomingdale's Department Store, Lord & Taylor, Saks Fifth Avenue, Bergdorf Goodman, The Barney's, The Bloomingdale's. Optional puteti alege un tur de seara „New York Christmas Lights”.

Ziua 4
26 decembrie NEW YORK – WASHINGTON
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul (cca 4 ore un drum), dejun, tur de oras de cca 4 ore si jumatate in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana. Intoarcere la New York seara. Cazare.

Ziua 5
27 decembrie NEW YORK
Timp liber. Astazi puteti alege un tur de Harlem urmat de participarea la o slujba religioasa cu concert Gospel (are loc doar duminica). Turul este optional si dureaza pana la pranz. Seara optional cina la Restaurantul The View singurul restaurant rotativ din New York, situat la etajul 47 al Hotelului Marriott Marquis (pret informativ: 100 USD / persoana)

Ziua 6
28 decembrie PHILADELPHIA & ATLANTIC CITY
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City, tur de oras, dejun inclus (pret informativ: 220 USD / persoana). In seara aceasta sau in oricare din serile urmatoare, va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway (pretul unui bilet: 80 - 120 USD, in functie de spectacol).

Ziua 7
29 decembrie NEW YORK
Vom preda camerele la ora pranzului. Optional, pentru ultima zi de sedere la New York, va propunem un program de shopping la unul dintre cele mai mari outlet-uri, situat la o ora de mers de oras. Cei care opteaza pentru acest program vor preda camerele in cursul diminetii. La ora 18:00 avem prevazut transferul la Aeroportul JFK pentru imbarcare pe cursa Air France cu decolare la ora 19:10 cu destinatia Paris.

Ziua 8
30 decembrie BUCURESTI
Sosire la Paris la ora locala 08:35, schimbarea cursei. Sosire la Bucuresti la ora 14:15.

PRET / persoana: 995 EURO + 350 LEI (loc in dubla)
Supliment camera single: 400 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania Air France (cu schimbarea cursei la Paris)
• 6 nopti cazare in New York, la hotel Pennsylvania ** www.hotelpenn.com
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• tur de oras in New York cu autocar si ghid local
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport = 290 EURO – pot suferi modificari
• taxa de viza si de programare pentru interviu = 125 EUR
• mese – se pot cumpara separat
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
• asigurarea medicala – obligatorie
• bacsis pentru soferi si ghizi locali
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

RECOMANDARE: pe perioada sederii la New York se poate achizitiona un City Pass, un permis care da posibilitatea vizitarii a 6 obiective extreme de populare, fara a sta la cozi, aproape la jumatate din pretul total, daca biletele ar fi cumparate pentru fiecare in parte: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, Observatorul Empire State Building, Muzeul de Arta Moderna, croaziera cu Circle Line, MoMa.

GRUP MINIM: 30 persoane

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
23 decembrie: Otopeni 15:20 – Paris 17:30 / Paris 19:10 – New York 21:25
29 decembrie: New York 19:10 – Paris 08:35 (a doua zi, pe 30 decembrie)
30 decembrie: Paris 10:25 – Otopeni 14:15

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:25 octombrie 2009

CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: conform Contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere
CONDITIE SPECIALA in cazul retragerii dupa obtinerea vizei: penalizare integrala.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica urmatoarele penalizari: 125 EUR taxa de viza si programare la interviu, si 200 EURO penalizare pentru biletul de avion.
OBSERVATII:
 clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de institutiile abilitate din SUA, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale
 copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
 conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
 distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
 agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a texei de viza in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasada

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-iarna.com

Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype:Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti

Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
23-Dec-09 - 30-Dec-09995400

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL