Destinatii Europene

Craciun la Viena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
22/12/2007 - 27/12/2007
Pret Total:
364 € (60.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

BONUS:
Croaziera romantica pe Dunare cu cina inclusa,la Budapesta ;
Cina traditionala de Craciun
Bilet de intrare la ŤConcertul de Craciunť, Palatul Imperial
PRET : 290 EURO + 250 LEI/PERSOANA

Ziua 1: 22. Decembrie. Plecare din Bucuresti ora 04.00, de la restaurantul Cina pe ruta Bucuresti - Arad - Szeged – Budapesta. Sosire in Budapesta in cursul serii. Sunteti invitati la o croaziera romantica pe Dunare de unde puteti admira cele mai deosebite monumente: Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cina se serveste pe vasul de croaziera. Cazare Hotel 3* Budapesta.

Ziua 2: 23 Decembrie Plecare spre Viena pe traseul Budapesta – Viena. Cazare la Hotel Trend Messe 3* sau similar, situat in centrul Vienei. Deplasare la City Shopping Sud – cel mare centru comercial din Austria. Cina la un restaurant in apropierea Praterului. Cazare.

Ziua 3: 24 Decembrie. Viena. Mic dejun bufet. Timp liber pentru a vizita Piata de Craciun si Palatul Schonbrunn. Seara se poate participa la slujba de Craciun de la Catedrala Sf. Stefan. Cina traditionala. Cazare acelasi hotel.

Ziua 4: 25 Decembrie. Viena. Mic dejun bufet. Va invitam la un tur de oras incluzand cele mai renumite obiective turistice ale Vienei situate in zona Ringului considerat una dintre minunile arhitecturii vieneze – Palatul Imperial Hofburg, Opera, Muzeul de Istorie, Primaria, Parlamentul, Catedrala Sf. Stefan. Seara, sunteti invitati la Concertul de Craciun de la Palatul Imperial Schonbrunn unde puteti asculta muzica lui Mozart, Strauss si admira costumele originale ale muzicienilor. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: 26 Decembrie.Viena. Mic Dejun. Plecare spre Budapesta. Sosire in cursul dupa-amiezii. Cazare la Hotel 3*. Timp liber la dispozitia turistilor in Budapesta.

Ziua 6: 27 Decembrie. Budapesta. Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosirea in functie de formalitatile vamale si trafic.

Servicii incluse:
- transport cu autocar , clasificat, cu scaune rabatabile si aer conditionat;
- cazare 5 nopti in HOTEL de 3*, camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu: 2 nopti in Budapesta cu mic dejun bufet, 3 nopti cu mic dejun tip bufet in Viena + 2 cine (23.12 – Restaurant Wieselburger Bierinsel si 24.12 – cina traditionala la Restaurantul Hotelului Lasalle 3*);
- tur de oras in Viena ;
- ghid din partea agentiei pe tot parcursul programului.

Servicii neincluse:
Programele optionale, intrarile la obiectivele turistice, asigurarea medicala de calatorie.
Supliment single: 85 euro /sejur/persoana.
NOTA : Grup minim 35/pers. Daca grupul este mai mic se va plati o diferenta in functie de marimea grupului.
Reducere copii maxim 12 ani – 30 EUR ( pentru cazarea in camera cu 2 adulti).
Pentru a 3-a persoana adulta in camera nu se acorda reducere.

HOTEL TREND MESSE 3*+
Hotelul este situat in apropierea parcului Prater, la 20 de minute de centrul orasului. Cu o arhitectura moderna si un design distinct, hotelul oferta sevicii de buna calitate.
Hotelul dispune de 243 camere confortabile dotate cu baie, mini bar, TV, telefon, aer conditionat, restaurant modern, bar, garaj.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Inter Tour"

Total Oferte de Turism (5)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Inter Tour