Destinatii Europene

Craciun 2010: Croazieră pe Coasta Norvegiană

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
16/12/2010 - 26/12/2010
Pret Total:
3450 € (345€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Croazieră pe Coasta Norvegiană si Călătorie cu Trenul de la Oslo la Bergen, 10 nopţi / 11 zile
16 Decembrie – 26 decembrie 2010

Acest tur este o combinaţie a ceea ce mulţi consideră a fi una dintre cele mai frumoase voiaje de croazieră si excursii cu trenul. Acest pachet include multe dintre cele mai încântătoare locuri din Norvegia, incluzând capitala Oslo, calea ferată Flam, Bergen, Geirangerfjord, Tromsø, insulele Lofoten, Capul de Nord si Kirkenes. În Norvegia veţi începe printr-o excursie Nutshell© cu trenul de la Oslo la Bergen. În Bergen, vă veţi îmbarca pe renumitul Norwegian Coastal Voyage pentru o croazieră de vis, care vă va duce de la Bergen la Kirkenes. Croaziera durează 6 zile, trecând prin 34 de porturi, oferindu-vă posibilitatea de a vizita varietatea ţinutului. Bucuraţi-vă de o vacanţă relaxantă în cei mai înalţi munţi ai Norvegiei şi în cele mai adânci fiorduri.


Itinerar:

Ziua 1: Capitala Norvegiei

Sosire în Aeroportul Gardermoen; intampinare si transfer la Hotelul Dvs. din centrul oraşului Oslo. Celor care sosesc devereme le recomandam achizitionarea unui card turistic, Oslo Card, care permite accesul in 25 de muzee si utilizarea mijloacelor de transport in comun din Oslo, cat si reduceri in unele restaurante si magazine.
Veţi avea ocazia să cunoaşteţi capitala Norvegiei. În pachet este inclus un tur cu ghid de 4 ore pentru vizitarea monumentelor cu vaporul si cu autobuzul, care vă vor duce prin unele dintre cele mai impresionante ţinuturi, incluzand Holmenkollen, Ski Jump si Muzeul Ski, Muzeul bărcilor Vikinge, Parcul Sculpturilor Vigeland, Palatul Royal, barca Polar “Fram,” Fortareata Akershus si centrul orasului Oslo. După tur, veţi avea tot restul zilei la dispozitie pentru a vizita oraşul si a-I descoperi atractiile. Indreptati-va si spre strada cu o multime de magazine Bogstadveien, apoi spre centrul orasului unde veti descoperi restaurante intime. Va puteti de asemenea relaxa intr-unul din parcurile capitalei. Petreceţi noaptea in Oslo.


Ziua 2: De la Oslo – Flam - Bergen
Norvegia pe scurt : Partea Intâi
Astăzi vă veţi trezi devreme şi vă veţi indrepta cǎtre Staţia Centrală Oslo, şi veţi urca în trenul Bergensbanen, care vă va duce pană pe crestele munţilor Norvegiei in drumul Dvs. către Bergen. Plimbarea, votată ca fiind pe una dintre cele mai bune 20 căi ferate din lume, vă va duce printre minunatele Sate Gol si Geilo pe drumul Dvs. către Staţia Myrdal. În Myrdal, veţi schimba trenul pentru a intra pe calea ferată Flåm, o călătorie incredibilă de 20 km cu o diferenţă in altitudine de 900 metri, coborând către minunantul oraş Flam. În Flåm, aveţi acces liber la Centrul de Documentare al Căilor Ferate Flåm, situat langă Staţia Flåm. Staţie, unde veţi putea învăţa despre construcţia uneia dintre cele mai abrupte linii de cale ferată din lume.

De la Flam la Bergen,
Norvegia pe scurt: Partea a doua
Din Flåm, veţi fi transportaţi cu vaporul în Aurlandsfjord şi către Patrimoniul Naţional Nærøyfjord, cel mai îngust fjord din Europa. Acesta este, poate unul dintre cele mai frumoase si sălbatice laturi ale Sognefjord, cu munţii săi inalţi, cu cascade puternice şi ferme mici caracteristice ţinuturilor montane abrupte hotărate sa te lase fără respiraţie. Vaporul vă va lua din Gudvangen, şi de acolo veţi fi transportaţi cu autobuzul pană la Stalheimskleiva, una dintre cele mai abrupte rute din Europa de Nord, care zboară peste cele 13 cotituri în forma de U pe traseu în drumul său catre Hotelul Stalheim cu vederea sa panoramică frumoasă. Apoi veţi continua către Voss, unde veţi călători cu trenul, făcând ultima plimbare pană la Bergen. Petreceţi noaptea în Bergen.

Ziua 3: Atracţiile din Bergen
Cu toate că este un oraş internaţional, Bergen a adoptat atmosfera si şarmul unui orăşel. Cazarea Dvs. în centrul oraşului devine un punct de pornire pentru studierea “capitalei fiordurilor”. Bergen-ul este minunat, un oraş care trebuie vizitat, plin de viaţă si cultură.
Pe 18 Decembrie va imbarcati pe MS Midnatsol.
MS Midnatsol a fost lansata la apa in Aprilie 2003.
Vasul este echipat cu lounges cu panorame exterioare, cu doua jacuzzi si un fitness.


Ziua 4: Bergen şi Coasta de Voiaj Norvegiană
Veţi pătrunde în următorul stadiu al călătoriei Dvs. pe măsură ce va îmbarcaţi pe “Norwegian Coastal Voyage”, Hurtigruten. Norvegia este dramatică. Cu 2.000 km, coasta de vest este una dintre cele mai mari atracţii din Europa, şi pentru mai mult de 100 de ani de acum încolo, această călătorie de succes oferă călătorilor o îmbinare unică de istorie, cultură şi perspective incredibile. La bordul vasului, veţi sta într-o cabina foarte confortabila cu baie proprie (categoria P). Categorii de cabine diferite disponibile la cerere. Excursii optionale se pot rezerva de la bordul vasului.Printre punctele de interes ale acestei zile de călătorie se afla oraşul Ålesund şi site-ul Patrimoniului mondial UNESCO Geirangerfjord. Vasul de croazieră trece pe lângă vârfurile munţilor pline de zăpadă şi pe lângă cascadele magnifice si impresionante, precum Seven Sisters (Cele 7 surori) şi Bridal Veil (Vălul Miresei), pe măsură ce navighează cu atenţie de la un fiord la altul. Sunt disponibile şi excursii opţionale pe coastă pe care le puteti rezerva de la bordul vasului.

Ziua 5: OraÅŸul Istoric Trondheim
Astăzi, dimineaţa devreme, vasul ajunge în vechiul oraş Trondheim. Aici veţi avea la dispoziţie în jur de 3,5 ore pentru a explora oraşul după bunul plac sau puteţi face o călătorie turistica opţională. Din Trondheim, vasul vă va conduce in Rorvik, unde se întâlnesc vapoarele de coasta din sud si nord.

Ziua 6: De cealaltă parte a Cercului Arctic
Astăzi veţi traversa Cercul Arctic în timp ce vaporul vă va conduce către minunatele Insule Lofoten. Ţinuturile spectaculoase vă vor încânta, inclusiv insulele şi stâncile cu formaţiuni măreţe de rocă, ale căror origini sunt substanţa legendei. Sunt disponibile şi excursii opţionale pe coastă pe care le puteti rezerva la bordul vasului.

Ziua 7: Tromsø, “Parisul Nordului”
Dimineaţa, veţi trece pe la Biserica medievală Trondenes, nu înainte de a staţiona in Harstad, dupa care vasul va naviga dincolo de Vagsfjord si pană la magnificul arhipelag de nord. Tarziu, în această zi, veţi opri în Tromsø, un oraş plin de viaţă si cu mult cel mai mare din nordul Norvegiei, cu 52,000 de locuitori. Tromsø, este numit adesea “Parisul Nordului”, a fost un port de escaladă pentru vasele ruseşti, britanice, daneze si germane în secolul XIX, înainte ca acestea sa se întoarcă din expediţiile în Arctic pentru a vâna balene, morse si foci, devenind renumiţi în oraş. Sunt disponibile şi excursii opţionale pe coastă pe care le puteti rezerva la bordul vasului.

Ziua 8: La Capul Nord
Peisajul Finnmarkului şi viaţa în sălbăticie nu trebuie pierdute. Cuiburile de pasărea furtunii şi gâşte de mare aflate de-a lungul stâncilor si balenele care vânează hering oferă o imagine unică. Vasul se opreşte la Honningsvåg, unde veţi pleca cu un autocar pentru o excursie scurtă către celebrul North Cape/Capul Nord. După aceea veţi primi un certificat şi ne vom îndrepta înapoi spre vas cu care veti naviga către satele de pescari din Kjollefjord, Mehamn, si Berlevag.

Ziua 9: Kirkenes, Ţinutul Soarelui de la Miezul Nopţii
In ultima zi a voiajului Dvs. pe coastă, sositi la Kirkenes în jur de orele 10:00 dimineaţa. Kirkenes, casa soarelui de la miezul nopţii, este un oraş situat la graniţa cu Rusia si capătul călătoriei. Încearcaţi una dintre excursiile opţionale sau bucuraţi-vă această zi de relaxare.
Seara veti fi transferati la Hotelul de Zapada din Kirkenes pentru a sarbatori seara de Craciun. Masa de seara este inclusa in tarif.
Seara tarziu, veti fi transferati la Kirkenes unde veti petrece noaptea.
Nota: O extra noapte la Hotelul de Zapada poate fi rezervata la cerere.

Ziua 10: Kirkenes
Zbor din Aeroportul Kirkenes către Aeroportul Gardermoen din Oslo pentru întoarcerea acasă cu zborul de după amiază.
Activitatile optionale de mai jos pot fi adaugate vacantei Dvs:
- King Crab safari
- Snowmobiling
- Excursii cu saniile cu caini Husky
- Safari pentru observarea Luminilor Nordului

Detalii despre Cazare:

• Cazare tip confort: Hoteluri de 3*
• Pe parcusul voiajului de Coastă Hurtigruten, vă este rezervată o cabina exterioara cu vedere la ocean (categoria P).

Tarife începând de la: 3.450euro/persoana

Tariful include:

*Cazarea tip pentru 6 nopti, cu mic dejun
* Hurtigruten: voiaj de coastă de la Bergen la Kirkenes (inclusiv cabina cu facilităţi private, categorie P), 6 nopti.
* Pensiune completa pe vasul de croaziera. Voiajul de Coastă: 6 x Mic-dejun, 5 x pranz, 6 x Cina
* Transfer la / de la aeroportul Gardermoen la Hotel Dvs. in Oslo
* Norvegia pe scurt ® Tur cu trenul de la Oslo la Bergen
* Zbor din Kirkenes la Oslo
* Serviciile consultantului de călătorie
* Harta Norvegiei ÅŸi itinerar
* 24 de ore asistenta telefonica de urgenţă
* Alte taxe si servicii

Tariful nu include:

* Zborurile spre / dinspre Norvegia (serviciu suplimentar la cerere)
* Mesele si bauturile la restaurante si taxele de intrare (cu excepţia cazului în care este altfel specificat)
* Băuturile în timpul voiajului cu Hurtigruten
* Transfer de la / la un hotel in Kirkenes (achizitionabile si plătibile pe plan local)
* Excursii optionale
* Taxa de servicii la bordul vasului: aprox. 9$/zi/persoana
* Asigurarea de călătorie (serviciu suplimentar la cerere)

APentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
16-Dec-10 - 26-Dec-103450

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL