Destinatii Europene

Costa del Sol - Senior Voyage

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/10/2012 - 04/05/2013
Pret Total:
385 € (48.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Excursii gratuite:

1. Excursie in Malaga – Orasul Malaga transmite incantare celor ce viziteaza Spania. Vom fi impresionati de Catedrala, Muzeul Picasso, Plaza de la Marina, gradinile umbroase strajuite de palmierii din Paseo del Parque sau pe Calle Marques de Larios. Admiram labirintul de pasaje din Pasaje Chinitas si la apus mergem pe Paseo Maritimo sa vedem farul.

2. Excursie in Marbella si Puerto Bano Vizitand orasul propriu-zis, va veti intreba de ce Marbella a devenit atat de celebra, loc de vacanta pentru staruri de film si familii regale. Pentru a descoperi Marbella vizitam artera principala Avenida Ricardo Soriano si Paseo Maritimo, plin de restaurante, piata centrala Plaza de los Naranjos (Piata Portocalilor). Bogatia statiunii straluceste cel mai puternic la Puerto Bano inconjurat de luxosul port cu iahturi uriase si stralucitoare si nenumarate magazine si restaurante.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE

Nu ratati excursiile optionale:

1. Excursie in Granada - Acesta este un oras plin de istorie cu o arhitectura magnifica. In timpul acestei excursii, vizitam Catedrala Regala, construita în 1523, ce adaposteste mormintele reginei Isabel si a regelui Ferdinand. Descoperim Palatul Alhambra ce reprezinta cea mai mare atractie a Spaniei, vizitata de aproximativ 2 milioane de turisti anual.

2. Excursie la Sevillia - Orasul ofera numeroase obiective turistice: monumente, parcuri, gradini, biserici. Printre monumentele cele mai faimoase se numara Giralda (Clopotul Catedralei) si Turnul de Aur. Cartierul Triana este unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale Sevilliei.

3. Excursie in Cordoba - Cordoba este un loc foarte special. Pentru a explora orasul vizitam Alcazar de los Reyes Cristianos (Fortareata Monarhilor Crestini), Calleja de los Flores,
Jardin Botanico (Gradina Botanica), Virgen de los Faroles, Mezquita Cathedral.

4. Excursia in Gibraltar - Dominand Stramtoarea dinspre Spania si Maroc, Gibraltar este un important obiectiv turistic. Vom vizita: Catalan Bay, Europa Point (de aici aruncam o privire peste stramtoare spre Maroc care se afla la 23 km departare) si Rezervatia Naturala Upper Rock ce curpinde Pestera Sf. Mihail si Barlogul Maimutelor.

5. Excursie in Africa
Ne imbarcam pe un feribot din porturile spaniole Algeciras sau Tarifa, si in aproximativ o ora traversam stramtoarea Gibraltar pentru a pune piciorul pe un alt continent si a intra pentru scurt timp in atmosfera Tangerului, un oras interesant, un amestec de exotism, soare si caracter oriental specific. Piata Grasocco este una dintre atractiile turistice ale orasului si unul dintre cele mai frumoase locuri din Tanger.

6. Excursie in Mijas - Orasul Mijas este amplasat intr-un frumos peisaj montan, unde merita vizitata incantatoarea Biserica Parroquial de la Inmaculada Conception (Imaculata Conceptie) si Bar Porras in Plaza de la Libertad.

7. Excursie la Motril - Pentru a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice vizitam: Castillo de Carchuna, Casa de Palma, Museo Preindustrial de la Cana de Azucar, Ermita de San Antonio, Iglesia Nuestra Senora de la Cabeza si Teatro Calderon.

8. Excursie la Sierra Nevada
In aceasta excursie putem admira forta si grandoarea acestor munti intr-o zi de vis. Este cea mai populara destinatie turistica deoarece varfurile sale muntoase fac posibil schiatul in cea mai sudica regiune a Europei. La picioarele sale s-a format orasul Granada si un pic mai departe Malaga si Almeria.

9. Excursie in Satul Nerja - In timpul acestei excursii se viziteaza Pesterile lui Nerja renumite pentru gama lor fascinanta de stalactite si stalagmite.
Dupa aceasta vizita, se merge in satul Nerja pentru a vedea celebrul Balcon de Europa, situat în centrul oraşului vechi. De asemenea, facem o plimbare pe strazile inguste din centrul comercial, vizavi de Plaza del Carmen pentru a vizita Biserica El Salvador, un amestec de stiluri arhitecturale.

Tariful include:
Biletul de avion
Bucuresti – Malaga – Bucuresti
Transfer aeroport– hotel– aeroport
7 nopti de cazare la hotel 4*
Pensiune completa + 1 pahar de apa si vin la masa
1/2 zi excursie optionala inclusa
(Malaga)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

Tariful nu include:
Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.
Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: Nu
  • Taxa statiune 15.00 /adult/sejur 15.00 /copil/sejur 
  • Mai multe detalii pe www.seniorvoyage.eu

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Christian Tour"

Total Oferte de Turism (73)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Christian Tour