Destinatii Europene

Circuit Ucraina 8 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
03/05/2012 - 06/08/2012
Pret Total:
395 € (49.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

» Plecari: 06.Aug.2012, 03.May.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 395 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: ODESSA - KIEV - CERNAUTI

Ziua 1: Bucuresti – Odessa (550 km)
Plecare din Bucuresti la ora 06:00 de la Ateneul Roman (restaurant Cina). Ne indreptam spre Odessa pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Buzau – Galati – Izmail – Cetatea Alba – Odessa. Cazare hotel 3* in Odessa.

Ziua 2: Odessa
Mic dejun. Astazi vom face un tur al orasului in cadrul caruia vom vedea: portul, faleza, Catedrala, celebrele scari Potemkim, Opera, Muzeul Arheologic, Primaria, strada pietonala Deribasovskaya. Timp Liber. Cazare hotel 3* in Odessa.

Ziua 3: Odessa
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare prin oras, pentru o croaziera pe Marea Neagra sau pentru a va bucura de o zi de plaja si plimbari. Cazare hotel 3* in Odessa.

Ziua 4: Odessa – Uman – Kiev (500 km)
Mic dejun. Pornim catre capitala Ucrainei trecand prin orasul Uman unde vom face o scurta oprire. Aici vizitam Parcul Sofiyivsky care a fost infiintat in 1796 de Contele Stanislaw Szczesny Potocki, un nobil polonez foarte bogat, ca un omagiu iubitei sale sotii Sofia Clavone. Vom ajunge in Kiev in cursul serii. Cazare hotel 3* in Kiev.

Ziua 5: Kiev
Mic dejun. Astazi vom merge in centrul orasului pentru un tur de oras de 4 ore cu ghid local in cadrul caruia vom vedea Catedrala Vladimir, Catedrala Sfanta Sophia cel mai vechi templu slav, Pietele Sophiiska si Mykhailivska, biserica Sfantul Andrei construita in stil baroc. Dupa amiaza timp liber in oras. Cazare hotel 3* in Kiev.

Ziua 6: Kiev
Mic dejun. Astazi vizitam Pechersk Lavra, monument al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1990. Este unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale Ortodoxiei, unde sunt peste 100 de moaste ale sfintilor care s-au adapostit aici. Intemeiata in anul 1051 de sfantul Antonie, initial sub forma unui complex de pesteri unde calugarii locuiau in post si rugaciune. Astazi, Lavra este cel mai mare complex monastic din Ucraina cu peste 30 de hectare, 100 de constructii, dintre care 42 se considera a fi unice in lume ca arhitectura, 23 de temple, fortificatii si grote, muzee, ateliere de pictura si croitorie. Tot aici vom vizita Muzeul Microminiaturilor si Muzeul National al celui de-al doilea Razboi Mondial. Cazare hotel 3* in Kiev.

Ziua 7: Kiev - Cernauti (520 km)
Mic dejun. Vom pleca spre Cernauti. In 1940 Cernauti impreuna cu nordul Bucovinei au devenit parte a Ucrainei. Cernauti s-a dezvoltat in secolul XX ca centru industrial. Printre atractiile arhitecturale din Cernauti se numara biserica Sf Nicolae, biserica Spiridonievskaya, biserica Adormirii Maicii Domnului si biserica Craciunului, Teatrul, statuia lui Mihai Eminescu, casa lui Aron Pumnul. Cazare hotel 3* in Cernauti.

Ziua 8: Cernauti – Bucuresti (520 km)
Mic dejun. Plecam catre tara pe traseul Cernauti – Suceava – Bacau – Bucuresti.

008

Supliment camera single: 100 euro
Reducere a treia persoana in camera: 15 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane
GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Pentru grup mai mic de 40 de persoane tarifele se modifica astfel:
Supliment grup 36-39 persoane: 15 EUR/persoana
Supliment grup 31-35 persoane: 20 EUR/persoana
Supliment grup 26-30 persoane: 30 EUR/persoana
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Ucraina conform standardelor proprii;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.



Informatii utile despre Ucraina:
Odessa este cel mai mare port ucrainean la Marea Neagra, populatia este de peste un milion de locuitori are si una dintre cele mai agitate vieti de noapte din Ucraina
Printre obiectivele turistice din Odessa la loc de cinste sunt celebrele “Treptele Potemkin” pe care s-a filmat una dintre primele si cele mai importante pelicule din filmografia mondiala, "Crucisatorul Potemkin", a regizorului Serghei Eisenstein
Portul Odessa trebuie, de asemenea, sa fie bifat pe harta oricarui turist ajuns aici. E practic inima orasului. Aici lucreaza multi dintre localnici, de aici pornesc vapoarele imense cu marfa, dar si croazierele pentru turisti pe Marea Neagra spre alte orase, cum ar fi Constanta, Varna sau Istanbul. Portul a fost reconstruit de doua ori, dupa primul si al doilea razboi mondial, ultima oara atunci cand nemtii l-au aruncat in aer aproape in intregime. Pe vremea sovieticilor aici functiona cea mai mare companie de shipping din lume: Black Sea Shipping Lane
Kievul, capitala Ucrainei, denumit si "Mama a tuturor oraselor slave", este una dintre cele mai vechi asezari din Europa de Est fiind situata in zona de nord a tarii pe raul Nipru. Pentru locuitori, cea mai mare mandrie o reprezinta bisericile din zona veche a capitalei: Catedrala Sf. Sofia, Catedrala Sf. Vladimir, Manastirea Lavra Pecerska, Manastirea Sf. Mihail, Biserica Sf. Andrei si alte astfel de monumente sacre. O insemnatate aparte intre toate lacasurile de cult istorice o are Manastirea Lavra Pecerska (Lavra Pesterilor) fiind declarata monument al Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 1990. Cu trei milioane de locuitori, care aspira la iesirea definitiva din sfera influentei rusesti postsovietice, Kievul este o capitala care se vrea tot mai europeana, fara a-si neglija mostenirea culturala si spirituala care i-a garantat, peste timp, statutul privilegiat de centru al ortodoxiei pravoslavnice.
Cernauti, sau Chernivtsi in ucraineana, este situat in nordul Bucovinei, Ucraina, pe cursul superior al Prutului si la poalele muntilor Carpati. Impreuna cu orasul Liov, Cernauti este considerat a fi centrul cultural al vestului Ucrainei. Multi ucrainieni faimosi s-au nascut aici - poetul Ivan Franko, primul presedinte al Ucrainei Leonid Kravchuk, purtatorul de cuvand al parlamentului Arseniy Yatsenyuk.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3 stele astfel: 3 nopti Odessa, 3 nopti Kiev, 1 noapte Cernauti.
tur panoramic in Odessa si Cernauti
tur de oras cu ghid local in Kiev
taxe de autostrada si parcari
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
excursii optionale, intrarile la obiectivele turistice, asigurarea medicala, asigurarea storno

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
03-Mai-12 - 06-Aug-12395

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR