Destinatii Europene

Circuit Tarile Baltice Polonia Rusia Ucraina 18 zi

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
10/01/2011 - 21/11/2011
Pret Total:
985 € (54.72€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

CRACOVIA-VARSOVIA -VILNIUS- RIGA- TALLINN -ST. PETERSBURG - MOSCOVA -KIEV

PLECARI
4 iul, 8 aug 2011

iua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. CRACOVIA & VARSOVIA ( 730 km )
Mic dejun. Plecare spre Polonia cu tranzitarea Slovaciei. Popas in Cracovia pentru un tur panoramic: Catedrala gotica, Palatul Regal ( Zamek Krolewski ), orasul vechi. Continuarea drumului spre capitala Poloniei, Varsovia. Cazare.

Ziua 3. VARSOVIA - VILNIUS ( 470 km )
Mic dejun. Tur de oras Varsovia. Se viziteaza: Piata Palatului, Palatul Regal (exterior), Catedrala Sf. Ioan, orasul nou. Continuam traseul spre Lituania. Sosire in cursul serii la Vilnius si cazare.

Ziua 4. VILNIUS - RIGA ( 310 km)
Mic dejun. Turul capitalei primei tari baltice, Lituania, situata la confluenta raurilor Neris si Vilnele. Vom descoperi frumusetea medievala din centrul istoric al orasului, intrat in patrimoniul UNESCO, unul din cele mai mari centre medievale din Europa. Vizitam Catedrala, Universitatea, Palatul Prezidential, Cartierul Evreiesc, Primaria, Biserica Sf. Petru si Pavel, Manastirea Ortodoxa. Continuam drumul spre i Riga, capitala Letoniei, cea mai mare dintre capitalele baltice. Ne delectam cu splendoarea acestui vechi oras hanseatic, care cuprinde cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stil ‘art nouveau’ din Europa. Vom vizita centrul vechi, Catedrala, Biserica Sf. Petru, Castelul Riga ( exterior ), Opera Nationala, Parlamentul. Cazare Riga.

Ziua 5. RIGA - TALLINN ( 340 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Estoniei, Tallinn. Sosire si vizitarea orasului Tallinn, fermecator si modern, plimbandu-ne prin labirintul de stradute pietruite, cu cladiri vechi de sute de ani si biserici ascunse. O atractie deosebita o constituie Castelul ( construit in sec XIII ), Zidurile Orasului, foarte bine conservate, Biserica Dominicana. Cazare Tallinn.

Ziua 6. ST. PETERSBURG
Mic dejun. Plecam foarte devreme ( aprox. ora 06.00 ) si sosim in St. Petersburg dupa un traseu de cca. 4-5 ore. Orasul si-a pastrat grandoarea epocii tzariste, intruchipat in eleganta geometrica a peisajului urban. Prima oprire va fi la Peterhof (Petrodvoret), complex arhitectural de o rara frumusete, construit de Petru cel Mare, folosit in trecut ca resedinta de vara a tarilor Rusiei. Se pot admira Palaturile si Parcurile decorate cu fantani arteziene, canale si cascade, o veritabila simfonie a apelor, care amintesc de Versailles din Franta. In turul panoramic si pietonal al orasului vom descoperi Fortareata Petru si Paul ( cea mai veche constructie a orasului ), B-dul Nevski, Catedrala, unde se odihnesc toti tarii Rusiei, de la Petru I la Nicolae al II-lea. Timp liber dupa-amiaza. Seara, optional, plimbare cu vaporasul pe raul Neva. Cazare St. Petersburg.

Ziua 7. ST. PETERSBURG
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Muzeul Hermitage, adapostit in fostul Palat de Iarna, principala resedinta a familiei imperiale. Se pot admira operele inestimabile ale unora din marii artisti europeni, clasici si moderni ( Monet, Renoire, Picasso, da Vinci, Michelangelo, Rubens etc ). Dupa-amiaza, excursie optionala la Tsarskoye Selo, cunoscut si ca Paltul Ecaterinei, situat la 25 km in afara orasului. Ca una din numeroasele resedinte ale familiei imperiale, Tsarskoye Selo este o veritabila capodopera arhitecturala baroca. Inconjurat de 600 de hectare de gradini si parcuri, decorat in nuante de albastru, alb si auriu, Palatul a devenit un reper turistic inconfundabil. Cazare St. Petersburg.

Ziua 8. ST. PETERSBURG - NOVGOROD
Mic dejun. Plecare spre cel mai important oras istoric din nord-vestul Rusiei, Novgorod ( Veliky Novgorod ), situat la aprox 200 km. de St. Petersburg. Novgorod se mandreste cu cea mai mare varietate de monumente medievale din toata Rusia. Printre acestea se remarca frumoasa Catedrala Sf. Sofia, cu cele 5 domuri, cea mai bine conservara biserica din sec. al 11-lea si unul din cele mai vechi monumente crestine din toata Rusia. Vom vizita in continuare Kremlin-ul, care contine de asemenea cel mai vechi palat, folosit in trecut ca sala de intalniri a arhiepiscopilor. Dincolo de zidurile Kremlin-ului vom putea sa admiram cateva alte constructii crestine monumentale, cum ar fi Catedrala Sf. Nicolae sau Manastirea Yuriev. Cazare Novgorod.

Ziua 9. NOVGOROD - MOSCOVA
Mic dejun. Continuam traseul spre Moscova. En route oprire in Tver, oras situat la confluenta raurilor Volga si Tvertsa, fosta capitala a anui puternic stat medieval si model de oras provincial in Rusia Imperiala. Vom vizita Catedrala Voskresensky si Biserica Sfintei Treimi. Cazare Moscova.

Ziua 10. MOSCOVA
Mic dejun. Tur panoramic al metropolei incluzand Catedrala Sf. Vasile, Teatrul Balsoi, Catedrala Mantuitorului, Piata Rosie, Manastirea Novodevichiy, intrata in patrimoniul cultural UNESCO. Dupa-amiaza continuam cu vizitarea faimosului Kremlin, constructie fortificata monumentala situata in inima metropolei, care cuprinde patru palate si patru biserici inconjurate de ziduri si turnuri, astazi resedinta oficiala a presedintelui Federatiei Ruse. Cazare Moscova.

Ziua 11. MOSCOVA
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un \"Tur al Metroului\", vizitand cateva statii dintre cele mai frumoase din lume, decorate cu candelabre si arcuri de marmura, construite cu peste 50 de ani in urma. Dupa-amiaza, excursie optionala la Serghiev Posad, lacasul Bisericii Ortodoxe Ruse incluzand Manastirea Sfintei Treimi ( St. Sergius Lavra ) cu bisericile, Academia de Teologie si muzeul. Seara vom putea participa la o reprezentatie a Marelui Circ de la Moscova. Cazare in Moscova.

Ziua 12. RINGUL DE AUR ( VLADIMIR & SUZDAL )
Mic dejun. Astazi vom putea cunoaste o altfel de Rusie, diferita de tot ce am vazut pana acum, plecand intr-o excursie optionala indedita pe Golden Ring, magnifica regiune situata la nord de Moscova, cunoscuta in trecut cu denumirea ‘Zalesye’ ( dincolo de paduri ). Ringul de Aur cuprinde cateva orasele antice care pastreaza memoria celor mai importante evenimente din istoria Rusiei, cu rol covarsitor in formarea Bisericii Ortodoxe. Orasele au fost numite veritabile ‘muzee in aer liber’ , unde pot fi admirate monumente unice din arhitectura ruseasca din sec 11-18, incluzand kremlin-uri ( citadele rusesti ), manastiri, catedrale si biserici. Vom vizita doua din cele mai reprezentative orasele de pe Golden Ring, Suzdal si Vladimir, ambele pastrand atmosfera pastorala si izul medieval al cladirilor de un farmec aparte. Excursia include pranz servit la un restaurant local. Intoarcere seara in Moscova si cazare.

Ziua 13. MOSCOVA – SERPUKHOV - KURSK
Mic dejun. Plecare spre Kursk. Popas in Serpukhov, situat la 100 km sud de Moscova. Vom vizita impresionanta Manastirea si Catedrala Vysotsky, situata pe malul raului Nara ( aici se afla si o vestita icoana facatoare de minuni ). Seara sosire la Kursk, oras care aminteste de cea mai mare lupta de tancuri din istorie ( confruntarea dintre rusi si nemti, in cel de-al doilea razboi mondial ). Vizitam Manastirea Treimii si Catedrala supraetajata, construita intr-un splendid stil baroc. Cazare Kursk.

Ziua 14. KURSK – SUMY - KIEV
Mic dejun. Continuam traseul spre Ucraina. Popas in Sumy, al carui centru este dominat de Catedrala Transfigurarii Mantuitorului, construita in stil neoclasic ( 56 m inaltime ). Sosim in capitala Ucrainei, Kiev, unul din cele mai vechi orase din estul Europei. Cazare Kiev.

Ziua 15. KIEV
Mic dejun. Tur de oras in care vom putea admira Maydan Nezalezhnosti ( Piata Independentei ), Palaturl Mariyinskiy cu parcul si podul indragostitilor, Manastirea din pestera Pechersk Lavra, Catedrala Sf. Sofia. Dupa-amiaza, optional, vizitarea Muzeului Cernobil. Timp liber. Cazare Kiev.

Ziua 16. KIEV - CERNAUTI
Mic dejun. Plecare spre Cernauti. In turul de oras vom cuprinde Universitatea, Catedrala, Teatrul, statuia lui M. Eminescu, Casa lui Aron Pumnul cu bustul lui Eminescu, Muzeul Bucovinei. Cazare.

Ziua 17. CERNAUTI – SUCEAVA – ODESSA
Mic dejun. Vom tranzita nordul Moldovei cu popas la Manastirea Putna si la Cetatea Sucevei. Sosim la Odessa si tur de oras: Catedrala,

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Ian-11 - 21-Nov-11985

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • SERVICII INCLUSE
  • transport cu autocar licentiat 3*;
  • ● 17 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
  • ● vizitele cuprinse in program ;
  • ● ghid din partea agentiei pe durata excursiei si ghizi locali .
  • SERVICII NEINCLUSE
  • ● asigurarea medicala;
  • ● intrarile la obiectivele turistice;
  • ● excursiile optionale;
  • ● taxa de viza si procesare Rusia 50 € ;
  • ● biletele pentru transportul local, inclusiv pentru turul metroului in Moscova;
  • ● alte servicii decat cele mentionate ;

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR