Destinatii Europene

Circuit Sua Coasta de Vest 12 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
13/04/2011 - 23/04/2011
Pret Total:
1680 € (140€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
13.04.2011 Otopeni 08:30 – Londra 09:55 / Londra 11:35 – San Francisco 14:25
23.04.2011 Las Vegas 20:40 – Londra 14:30 a doua zi / Londra 18:05 – Otopeni 23:15

ITINERARIU
San Francisco – Monterey – Carmel – Santa Maria – Los Angeles – Las Vegas

PLECARI
13 - 24 aprilie 2011

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – San Francisco si Las Vegas – Bucuresti cu compania BRITISH AIRWAYS sau AIR FRANCE KLM
10 nopti cazare: 3 nopti in San Francisco la hotel de 3*, 1 noapte in Santa Maria la hotel 2*, 3 nopti in Los Angeles la hotel de 3*, 3 nopti in Las Vegas la hotel de 4*
transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
tur de oras in San Francisco si Los Angeles cu autocar si ghid local
excursie la Muir Woods
vizitele precizate in program, inclusiv Monterey, Carmel si Santa Barbara
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate = 345 EURO – pot suferi modificari
taxa de viza si de programare pentru interviu (PIN) = 142 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a Bancii Transilvania
mese – se pot cumpara separat
excursiile optionale
asigurarea medicala – obligatorie
bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – cca 30 USD, se platesc la fata locului
asigurarea storno (optionala)

PROGRAM
Ziua 1 BUCURESTI – SAN FRANCISCO
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30 cu insotitorul de grup; plecare spre San Francisco cu compania British Airways, cu schimbarea cursei la Londra. Sosire la San Francisco (Aeroportul International San Francisco) la ora locala 14:25. Transfer la Hotel Cova 3* sau similar. Cazare.

Ziua 2 SAN FRANCISCO
Dimineata ne vom intalni cu ghidul local si impreuna vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Podul Golden Gate, Debarcaderul Pescarilor, cartierul Nob Hill (loc preferat de producatorii de la Hollywood pentru filmari), Union Square, Chinatown – Orasul Chinezesc, golful din San Francisco. Dupa amiaza excursie optionala: vizitarea renumitului orasel Sausalito, cu o vedere deosebita asupra golfului si orasului San Francisco. Acest orasel impresioneaza prin aspectul mediteranean si prin farmecul deosebit al teraselor de pe faleza. Continuam cu vizitarea Vaii Sonoma, renumita pentru frumusetea peisajului, cu vizite si degustari de vinuri in cele mai cunoscute podgorii din California. Se viziteaza si pitorescul orasel in stil spaniol Sonoma. Pret informativ: 160 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 3 SAN FRANCISCO
Astazi avem prevazuta o excursie in zonele din vecinatatea marelui oras. Vom traversa Podul Golden Gate in drumul nostru catre Padurile Muir, ultimele paduri de sequoia din zona de coasta (vom vedea cei mai inalti copaci din lume). Dupa amiaza libera. Seara, optional va propunem un tur “San Francisco by night“, incluzand cele mai populare atractii ale orasului: colina Twin Peaks, vedere de pe Golden Gate, Chinatown, Plaja de Nord, Cartierul Financiar, Plaja de Sud, Bay Bridge si Embarcadero. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori). Cazare in San Francisco.

Ziua 4 SAN FRANCISCO – MONTEREY – CARMEL – SANTA MARIA
Ne vom desparti de San Francisco si vom porni intr-o calatorie de o zi cu destinatia finala Santa Maria. Pe drum vom vizita orasul Monterey – prima capitala a Californiei si una dintre cele mai fermecatoare asezari de pe litoral. Vom continua calatoria pe renumitul traseu turistic “17 Mile Drive” pana la urmatorul popas - satul Carmel, cunoscut pentru pitorescul traditional al arhitecturii. Catre seara vom ajunge in Santa Maria unde ne vom caza la Hotel Quality Inn& Suites Santa Maria 2* superior (echivalent european 3* standard) sau similar.

Ziua 5 SANTA MARIA – LOS ANGELES
Dimineata pornim catre Los Angeles. Pe traseu, vom vizita localitatea Santa Barbara, supranumita si „perla de pe Riviera Americana”. Vom admira arhitectura de inspiratie coloniala spaniola, vegetatia abundenta si ritmul de viata relaxat al locuitorilor. Catre dupa-amiaza ajungem la Los Angeles, unde ne vom si caza la Hotel Wilshire Plaza 3* sau similar. Seara se poate organiza optional un tur ”Los Angeles by night” incluzand zonele renumite ale orasului, bulevardul Sunset, bulevardul Hollywood, locatiile faimoase frecventate de staruri, privelisti spectaculoase asupra orasului la Observatorul Griffith. Turul se termina cu vizitarea Universal Studios, zona plina de restaurante, baruri si magazine, cu o viata de noapte trepidanta. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 6 LOS ANGELES
Bine ati venit la Los Angeles – „The City of Glamour”! Vom incepe ziua cu un tur de oras panoramic in cadrul caruia vom vedea: Beverly Hills - cartierul celebritatilor, Sunset Strip – strada cunoscuta pentru panourile publicitare si restaurantele vedetelor, centrul orasului - Downtown, West Hollywood si Walk of Fame - vestitul bulevard in care stralucesc “stelele” tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului la Hollywood. Dupa masa, excursie optionala pentru a vizita cartierele si plajele renumite ale orasului, devenite simboluri ale culturii si stilului de viata californian: Plaja Redondo in stilul ei vechi, moderna plaja Manhattan cu arhitectura specifica, Hermosa Beach, Venice Beach cu canalele venetiene si Santa Monica cu apusul de soare impresionant. Pret informativ: 150 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 7 LOS ANGELES
Zi libera pentru vizite individuale. Optional, va propunem o excursie de o zi, de la ocean la desert si munte. Una dintre cele mai cunoscute statiuni de vacanta din intreaga lume este Palm Springs, un oras in mijocul desertului, unde vedetele si-au construit imense proprietati luxoase. Turul include vizitarea acestui oras plin de case frumoase, restaurante, baruri, magazine. Vom urca cu telecabina pe muntele de 2500 m, trecand prin aproape toate tipurile de clima: de la desertica pana la cea rece. Apoi ne vom opri intr-un sat montan situat la 2000 m altitudine, intr-o zona de un pitoresc deosebit care va dezvalui panorame ce taie rasuflarea. Pret informativ: 230 USD/persoana, dejun inclus (minim 20 platitori). Cazare in Los Angeles.

Ziua 8 LOS ANGELES-LAS VEGAS
Vom preda camerele si ne vom indrepta catre unul dintre cele mai cunoscute locuri din America: Las Vegas – Orasul Norocului. Cazare Hotel Paris Las Vegas 4* sau similar.Seara, puteti face optional un tur „Las Vegas by night”. In acest tur vom descoperi feeria acestui oras si viata de noapte: fantanile de la Hotelul Bellagio, vulcanul spectaculos de la Hotelul Mirage, Hotelul Venetia si vechiul Las Vegas: strada Fremont, unde s-au facut primele cazinouri, cu un spectacol de lumina si sunet. Vom incheia turul cu vizitarea capelei Row, singura capela tip “drive through“ din lume. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 9 LAS VEGAS
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Marele Canion – una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale planetei. Strabatut de fluviul Colorado, care a sapat 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma pe care o are astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal - stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Seara tarziu intoarcere in Las Vegas. Pret informativ: 230 USD/persoana, dejun inclus (minim 20 platitori). Cazare in Las Vegas.

Ziua 10 LAS VEGAS
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau optional deplasare pentru cumparaturi la cel mai mare magazin fara taxe (outlet) din zona Las Vegas sau o excursie in Death Valley. Seara aveti timp liber la dispozitie pentru a descoperi mirajul jocurilor de noroc in cazinourile din Las Vegas sau puteti alege o cina la ultimul etaj al turnului „At The Top Of The World Stratosphere “. Cazare in Las Vegas.

Ziua 11 LAS VEGAS – BUCURESTI
Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport unde ne vom imbarca pe cursa British Airways cu destinatia finala Bucuresti (cu schimbarea cursei la Londra), decolare la ora 20:40.

Ziua 12
Sosire la Bucuresti la ora 23:15.

008

Supliment camera single: 490 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 100 euro
Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie) Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxa de viza si programare (achitata direct de client la banca) nu se restituie de catre Ambasada SUA.
Termen limita pentru transmiterea documentelor: 6 saptamani inaintea plecarii
CONDITIE SPECIALA in cazul retragerii dupa obtinerea vizei: penalizare integrala.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
13-Apr-11 - 23-Apr-111680

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR