Destinatii Europene

Circuit Sua Coasta de Est 13 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
20/05/2010 - 01/10/2010
Pret Total:
1445 € (111.15€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu:
New York – Philadelphia – Atlantic City – Washington– Charleston – Savannah – Miami


Plecari: 20 MAI, 01 OCTOMBRIE 2010

Servicii incluse
• transport cu avionul Bucuresti – New York si Miami – Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM
• 11 nopti cazare la hoteluri de 2* (New York) si 3* (pentru restul circuitului): 3 nopti New York, 2 nopti Washington, 1 noapte Charleston, 1 noapte Savannah, 4 nopti Miami
• transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
• tur de oras in New York cu autocar si ghid local
• vizitele precizate in program (taxele de intrare la obiective se achita separat, dupa caz)
• insotitor roman de grup


Servicii neincluse
• taxele de aeroport si securitate = 295 EURO – pot suferi modificari
• taxa de viza si de programare pentru interviu = 125 EURO
• mese – se pot cumpara separat
• excursiile optionale
• asigurarea medicala – obligatorie
• bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)


ProgramZiua 1
BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 11:10 dimineata; plecare spre New York la ora 14:10, zbor KLM (cu schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la New York (Aeroportul International JFK) la ora locala 19:40. Transfer la Hotel Pennsylvania 2*, unul dintre cele mai populare hoteluri din New York, situat ultracentral, in Manhattan, langa Madison Square Garden si Empire State Building. Cazare.
Ziua 2
NEW YORK – tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul local, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Islands, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.
Ziua 3
NEW YORK – Shopping sau BOSTON (optional)
Timp liber pentru shopping. Optional excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale Americii (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din USA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea pietei Quincy si a Muzeului Constitutiei. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.
Ziua 4
NEW YORK – PHILADELPHIA – ATLANTIC CITY – WASHINGTON (370 km)
Astazi vom parasi marea metropola si ne vom indrepta cu autocarul catre capitala Statelor Unite. Pe traseu vom vizita orasul Philadelphia, intr-un tur panoramic ce cuprinde: Muzeul Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose. Dupa amiaza vom vizita optional Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Seara vom ajunge la Washington. Cazarea este prevazuta la un hotel de 3*.
Ziua 5
WASHINGTON – tur de oras
Astazi vom vizita orasul, cu cele mai importante obiective turistice, culturale si politice. Turul de oras dureaza cca 4 ore, timp in care vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Memorialul Jefferson, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington. Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 25 platitori.
Ziua 6
WASHINGTON – CHARLESTON (850 km)
Vom preda camerele dimineata devreme si ne vom indrepta catre Charleston, orasul care a fost prima asezare permanenta din cele doua state Carolina. Prosperitatea din zilele de inceput ale orasului se reflecta in casele elegante ale secolului al XVIII-lea care umplu zona rezidentiala. Vom ajunge in Charleston in cursul amiezii, cand avem prevazuta o vizita pietonala.
Ziua 7

CHARLESTON – SAVANNAH (175 km)
O noua zi, o noua incursiune in istoria Statelor Unite. Vom parcurge o distanta scurta, de doar 175 km pentru a ajunge in Savannah. Cunoscut pentru peisajul deosebit, pentru cladirile in culori pastel, dar in special pentru unul din cele mai mari si frumoase districte istorice urbane din America, orasul Savannah este o asezare unica in Georgia. Vom face o vizita pietonala a orasului, iar cei pasionati de istorie si arhitectura pot vizita Casa Owens-Thomas sau Vila Hamilton-Turner, in Piata Lafayette.
Ziua 8
SAVANNAH – MIAMI (780 km)
Astazi vom parcurge ultima parte a „rutei Atlantice”, indreptandu-ne catre Florida, punctul terminus al calatoriei. Vom ajunge la Miami Beach, una dintre celebrele statiuni litorale ale Americii si vom fi cazati la un hotel de 3*.

Ziua 9
MIAMI
Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. Printre cele mai populare se numara: Everglades, Miami Seaquarium, Key West. Optional, tur de Miami: centru orasului Miami, Universitatea, portul turistic, Coral Gables, cartierul Cubanez si croaziera la insula vedetelor (Star Island). Pentru restul zilei avem prevazuta o plimbare pietonala pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping.
Ziua 10
MIAMI – EVERGLADES
Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Parcul National Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei,inclusa in parimoniul mondial.
Ziua 11
MIAMI – KEY WEST
Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema.
Ziua 12
MIAMI – PARIS
Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport la ora 16:00 si imbarcare pe cursa Air France Miami – Paris, cu decolare la ora 17:40.
Ziua 13
PARIS – BUCURESTI
Sosire la Paris la ora locala 08:10 dimineata, imbarcare pe cursa Paris – Bucuresti ce decoleaza la 10:15. Sosire la Bucuresti la ora locala 14:05.

008

Supliment camera single: 475 EURO

ORAR DE ZBOR (ore locale):
Otopeni 14:10 – Amsterdam 16:05 / 17:35 New York 19:40
Miami 17:40 – Paris 08:10 (a doua zi) / Paris 10:15 – Otopeni 14:05

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie) Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica urmatoarele penalizari: 125 EUR taxa de viza si programare la interviu si 200 EURO penalizare pentru serviciile turistice comandate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Mai-10 - 01-Oct-101445

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR